bende anlamıyorum gerçekten bayram bile anlamını yitiriyor böyle insanlar yüzünden.annem benim için değerli ve halen sen onun yaptığını yapma diyor.onun annesi kaç haftadır susuyor aslında herşey ortada.Yani kalpler nasıl bu kadar taşlaşabiliyor anlamıyorum. Canım benim yani zaten baksana annesine çok da değer veren biri değil eşin belli ki, görüşüp görüşmemen umrumda değil dediğine göre saygı kavramını çoktan yitirmiş. Ona bir bahane lazımmış, o da bu mesele olmuş.
Günahtır ya, anne baba hakkını çok küçümsüyoruz gerçekten çok büyük günah. Sıkma canını dicem ama tahmin ediyorum ki mümkün değil. Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden, inşaallah daha fazla yıpranmadan hakkında hayırlı olcak kararı verebilirsin..
askerdeki kardeşini evci çıkarmaya gitti dedim yalan söylemek zorunda kaldımCanim akrabalara ne derim falan diyordun. Nasil gecistirdin sorulari?
evet canım annem sen onun gibi yapma yakışmaz diyor. Allah görüyor hepsiniBöyle anneye , kayınvalideye yapılana bak ya o ne düşünüyo o ne düşünüyo işte kıymet bilmezler
neden kusura bakıyım bende farkındayım davranışlarının normal olmadığının şu süreç içinde beni çok üzdü yoktan yere belki de tedaviyi ertelemek en yerinde karar arkasından belki başka kararlar.... ailesine tavır alcam suçları yok belki ama yardımları da yok k.v hep kendini düşünüor.annemse tavır alma benim yüzümdeen diyorYazılanların hepsini okumadım ama eşinin içinde erik kurusu baştan beri varmış canım
Annen kötü laf etmemiş ki kaıdncagız eşinden özür dilesin,bence çocugun yokmuş buna biraz daha ara ver çünkü bu kadar kinci bir adamla evlilik çok uzun sürmez gibi görünüyor
Kalkıp gitmesi,kadına bir laf için sayıp sayıştırması,bu eve gelmesin demesi,çocugum olsa göstermem demesi çok çirkin şeyler
Utanmadan birde babana kayınvalidem özür dilesin diyecek kadarda öküzmüş(kusuruma bakma lütfen)
Bir tanede bizde var senin eşin gibi numune teyzemin damadı,kadın yıllarca evladına baktı,şimdi yogun bakımlarda sürünüyor,kızını yollamaz eve gitse 15 dk sonra başlar hadi gidek hadi gidek,sonra dikkatimni çeker saatlerce karı koca facebooktalar,teyzem evine gitse dolabı açıp bir yumurta alamaz damadından çekinir
Kim ki onlar ya seni dogurup büyütmüş bu yaşa getirmiş el oglu araya girince hem kızını alsın hemde suratın tokat gibi 2 laf çarpıp annen bu eve gelmesin demek yok öyle,tavrını koru ailenle görüşmedigi sürece sende onun ailesine tavır al bence
çok haklısın alttan aldıça tepesine çıkıyorlar insanın eşimde hem ailemin hem benim yumuşak yüzlü olduğumu biliyor ve kullanıyor alttan almaya niyetim yok o yüzden annem diyor yok git bayram kutla v.s diye. ama yok yapmıycam. çocuk işinide askıya alcam zatensana ve annene tavsiye bu kadar alttan alıp iyi insan olmak inan kıymete değer görülmüyor. ne olursa olsun unlar bana küsmez diyordur eşin. ne seni ne de aileni kaybedeceğini düşünmüyor.ona gerekirse boşanabileceğini söyle o hayatında olmazsa herzaman bir b planın olduğunu görsün, ayrıca uzun süre çocuk felan düşünme onuda rezil eder bu adam bayramları zehir olur çocuğun. bence hayatta işiğnde de evindede ailende de çok alttan almayacaksın sana yapılana göz yummayacaksın inan yükledikçe yükler alabildiğin kadar sonunda gençliğin tahammülün duygularıın ölür bitersin
haklısın basit bi konu aylarca büyüdü çok kırgın ve kızgınım bundan böyle nasıl davranacağımı öğrendim en azından.tavır almaya devam etmek istiyorum eşim umrumda olmaz diyor ama bi yerde o da sıkılacak. bi de bu tavır konusunda annesi çok üstüme geliyor yani tavır yapmamam için ya çağırıyor gelmeyince de kendi geliyor çok inat yani .k.vlerin bi kabahati yok ama bende tavir alicam demissinya, bence asil onlar annenin itham edildigi sucla kabahatliler. kendin diyosun neleri sineye cektim diye, madem esin olacak, olmayan seref uzerine yeminler eden mahlukat bukadar basit gereksiz kotu niyetli olmayan ve bi saat icinde kapamasi gereken bi konuyu aylarca uzatti ve uxatacagada benziyo, sebde kvnin seni kirdigi kim duyarsada kirginiligina.hak vericegi konulari isutip isitip sunucaksin, ben bunca zaman bunlari sineye cektim once senin eslik hatrin icin sonra annenin buyugum oldugu icin anne hakki oldugu ocin, bunca zaman dusunmemeye calisarak silmeye calistim kabimi.kirdigi anlari ama madem sen annemhaksizken bile boyle gereksiz tavirlar takiniyosun bende hakli oldugum bu sebeplerden ailenle gorusmuyoum evimede gelemezler diceksin. bundan sonra zaten ya dananin kuyrugu kopar yada gerecektrn senin.katlabndiklarinin yaninda nekadar luzumsuz hareketler yaptigini farkeder ve duzelir. (insallah)
haklısın çok zor yoruldum bunaldım bittim artık.annemde benim yüzümden huzursuz olma diyor sen git diyor ama yapamaminşallah hayırlısı olur.. annene saygısızlık edip onu üzen, bir de özür bekleyen biriyle olmak zor
ben şu an çalışmıyorum işsizim üniv. mezunuyum tedaviye başlayacağım diye başvuru yapmıyordumSiz çalışıyor musunuz?
İşiniz var sa ya da memursanız çocuk yapmamaya bakın...
evet çok zoruma gitti eşimin davranışı kafam çok karışık şu an. dediğin gibi hakim olmaya çalışıyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum keşke çekip gidebileceğim bi yer olsa bir kaç haftalığına bıktım herşeyden. k. validem durumdan rahatsız oluyor ama tamamen kendiyle ilgili anneme yapılan saygısızlık yada benim arefe günü hüngür hüngür ağlamam umrunda değil annesine bayrama gitmediğim için içten içe kızıyor bana biliyorum ama gitmem normalde böyle bi saygısızık yapmam ama benimde ananem var babam kuru bi telefonla bile aranmadı bayramdaannen uzulmesin cunku bence bu konu durum artik senin gozunde,hatta esininin gozundede annenle alakasini coktan asti. esin bence inata bindirdi, sende hakli.olarak hatrinin sayilmamasina esinin sana deger vermemesine yoneldin cunku sana deger verse annene boyle davranip seni uzmeye kiyamazdi Annen ona acik acik sovse bile. esin sinir olmazsa bile kayin validene,koyar bu,durum bizaman sonra. allah gostermesin ama ben olsam hem ailesinden hemde kendisinsen elimi ayagimi.cekerdim. ayrica kv ye demeyin o Anneme boyle yaiyoda o yuzden yapiyorum diye, direk soyley8n izin bana karsi ayiplatiniz.oldu ben sustm ama hata yapmisim, oglunuz anneme yaptigi haksizlikla gozumu acti sagolsun, her serde bi hayir vardir bu olsa gerek, artik herkes benden bana yakisani degil hakettigi tavri gorucek de bence, ayyy sinir oldum yaa, ben cok pis sayardim ikisinedebana boyle bisi olsa, senyine iyi hakimsin kendine.
yok bi değişiklik maalesef annemle görüşmeyecekmişeşinle aranız nasıl oldu? bayramdan sonra bir gelişme vardır inşallah...
Yanlış anlamayın amacım sizi kışkırtmak falan değil, hatta aynı şey benim başıma gelse büyük konuşmak istemem ama; yani anlamakta güçlük çekiyorum acaba tepkileriniz eşinize karşı hafif mi kalıyor? Yani ayrılın demiyorum tabi ama eşinizin bu yaptığı insanı ayrılığa kadar götürür, eşiniz bunun farkında mı, bunu da mı göze alıyor? Yani siz eşinizi bu yaptığıyla kabul etmekte zorlanmıyor musunuz?yok bi değişiklik maalesef annemle görüşmeyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?