eşimin kini bitmiyor

öyle düşünme bakalım, kayınvalidene "anne benim annemin analık hakkı yok mu" "eşime kötü söz söylense ilk ben karşısında dururum ama öyle bir durum yok burada" falan de. yarın gidip el öpersiniz her şey değişir. annen de yalnız olarak karşısına alır tatlı dille "oğlum bana kırılmışsın ama ben seni üzmek için söylememiştim" der. inşallah bayramın hayrına çözülür bu olay canım.

amin çok sağol ama ben tek gidicem o gelmiyor bayram küslerin barışması içindir sen git ki annem de iki laf eder kapanır konu dedim ikna olmuyor aman sussun o iki lafın arasında yine sinirimi bozar daha kötü olur diyor.ha bi de annemin bize bi faydası dokunmammış bugüne kadar gölge etmesin yeter dedi k.v ye ramazanda aynen söylediğin gibi söyledim ama pek umursamadı

Bu boylr nereye kadar gidicek ben olsam bayranlasmaya gider ondanda tercih yapmasini isterdim be adamla nereye kadar arkadasim

Bu boylr nereye kadar gidicek ben olsam bayranlasmaya gider ondanda tercih yapmasini isterdim be adamla nereye kadar arkadasim
o kadar terbiyesiz ki anlatamam canım bana diyoki benim bundan sonra ki tavrım bu kendin bilirsin diyor bayram geçsin beni iyi günler beklemiyor

konunu üzülerek okudum.Arama asla konuşma onunla..
Sen adım attıkça kendini bişey zannediyor. Bi tarafı kalkıyor.

Sonucunda ne varsa göze al arkadasım böyle bi adamdan cocuk getirme sakın dünyaya...
Ana baba kolay bulunmuyor

eve geldi konuşmuyoruz zaten dediğin gibi havalara girdi iyice suçlusu benim ama.çocuk konusu tam bi muamma benim için bu adam için onca zorluğa değer mi bilemiyorum

o kadar terbiyesiz ki anlatamam canım bana diyoki benim bundan sonra ki tavrım bu kendin bilirsin diyor bayram geçsin beni iyi günler beklemiyor

Cnm benim.arrik.acik konusmak istiyorum.ufacik seyi bu kadar buyuten bi adamla ben asla evli kalmazdim coxugun yok ailen arkanda adamin sana bi damla mudanasi yok neden hala onunlasin ki bu evliligi surdurmenin anlami yok bence sahsen ben unutamam o aile seni esine ezdiresib diyemi onca emekle buyuttu egwr kollarini sana sonuna kadar acicak bi ailen varsa bi terbiyesizlige son ver

haklısın arkadaşım ailem her zaman her koşulda arkamda durur ondan şüphem yok üzülürler o ayrı ama karşı çıkmazlar

yok ben o adami döverim

gÖnlün kirildigi icin fazla bir sey yazmak istemiyorum fakat bu adami bu sekil konusturmamak gerek

ne bekliyordu annenden? varya dayak istiyor bu ne cürret

Allah icin minnie gercekten sadece o laf icinmi bu kadar kin guduyor?

evveliyatinda bir sey yokmuydu bu isin sozde nisanda ne biliyim

yok sadece bu laftan dolayi boyle diyorsan inan anlasilir gibi degil

başka sorunlarınız var mı bilmiyorum ama bu kadar saygısız,hem suçlu hem güçlü bir insanla ömür geçirme konusunu iyi düşünmelisiniz.çok sinir bozucu...

başka sorunlarınız var mı bilmiyorum ama bu kadar saygısız,hem suçlu hem güçlü bir insanla ömür geçirme konusunu iyi düşünmelisiniz.çok sinir bozucu...
aslına bakarsan eşim hödüklük yapıyor hem bu tarz boş alınganlıklar boş tartışmaların insanı sorun bu babasıda böyle onun dışında sorumluluklarını bilir evden işe işten eve bi tiptir

mübarek günde allah şahidim inanın başka bişey yok ne evlenirken ne evlendikten sonra karışmadılar başka bişey olmadı hep el üstünde idi haklı yönleri olsa zaten üstüne gitmem ailemin de hatalarını bilirim ama olan biten bu baştan beri hoşlanmamış demekki yoksa bi sebep yok düğün öncesi yine eşim prıblem çıkardı ben 20 gün kala bitirdim annesi falan geldi durum düzeltildi o sorun çıkarmasına rağmen ailem gıkını çıkarmadı

dediğin konudan eşinin özür bekklemesi saçmalık..
kesinlikle önceden olan bi olaya kızıp acısını çıkarmak istiyor bu da bahanesi olmuş açıkçası zor bir durum enine boyuna onunla iyice konuşmalısın başka türlü içinden çıkılmaz yoksa arada kalıcaksın

Bosanma en son dusunulecek olay. Ona varana kadar sen de ayni sekilde davran daha iyi.. Bir karar aldim, bundan sonra sen aileme gitmedigin surece bayrammis, seyranmis demeyecegim, ben de senin ailene gitmeyecegim de. Madem sen boyle karar aldin, ikimiz de aynisini uygulayacagiz, tek tarafli olmayacak de. Bunu da uygula, bir daha da bu konuyu o sana gelip rahatsizligini soyleyene dek acma, biraz da o yalvarsin-hatta bagirinip yirtinsin, o taviz vermedikce sen de ne yaparsa yapsin taviz verme. Eee, hayat musterek.. Belki akli basina gelir.

oona göre saçmalık değil şartmış özür dilemesi karşımdaki insan çok sivri dilli olduğu için konuşma tartışma oluyor yani adam baştan aşağı sorun.
davrandım arkadaşım ama o kaynanam varya bile bile üstüme geldi hep çağırdı durdu bugün öğlende çağırıyor iftara kadar oyalanın diye içimden ya sabır çektim.ha bi de eşime bende sizinkilere gitmem deyince umrumda olmaz diyor beni deli etti yani

Kaynanana da oyle soyle o zaman, biz bir karar aldik, artik ailelerimizin evlerine gitmiyoruz de, sal oglunun ustune.. Bir tasla iki kus.

eşinde inadım inat he hiç laftan anlamıyo rest çeksen bile umrunda değil ?
eşinin umrunda olan bişey var mı sahi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…