var kendi gururu inadı yine kendi beni düşünse böyle mi olur
Az once konuştum gelmeyecekmis bayramlaşmaya çok üzgünüm sinirden ağlıyorum
aynen ben canım dedikçe alttan aldıkça şımardı ailemde hep iyi davrandı tepeme çıktı resmen ama bundan sonra herşey değişicek olmuyor mu inceldiği yerden kopsun...bundan sonra tek takılıcam bekar gibi ama aynısını o da yapacak anasıyla gezsin yada umrumda değil.annem hep sıcak hep iyi oldu karşılığını buldu bence anneniz çok iyi bi yol bulmuş damatlarına karşı.bazı şeyler aile terbiye ve saygısı benim eşim bundan yoksunkkdaki en sinirimi bozan konulardan biri bu
yangına körükle gitmek istemiyorum ama eşin cidden çok şımardı çok
biri yazmıştı çok mantıklı bırak o yok gibi davran
ailenin hiçbişeyine çağırma hatta söyleme bile zamanı gelince kalk kendin git yap dumur olsun
kendine hiç de ihtiyac olunmadığını adam yerine konmadığını görsün
canım dedikçe canın çıksın diyenlerden bu
benim annem damatlarını sevmez kızlarımı aldı gitti diye
zaten soğuk bi kadındır
sürekli akıl verir eleştirir sonuçta iyiliklerini ister
65 yaşında bel fıtığı var zor yürür
ama eniştemler annem arabadan inerken biri kapıyı açar biri elini tutar biri çantasını alır biri merdivenden çıkarır
bu nedir ya
bir kere yaşlıdır büyüktür ANADIR
bırak ne hali varsa görsün
ha bi de eşin doktora bile gitmemiş
allah aşkına bu adama değer mi onca tedaviyi acıyı sıkıntıyı çekmeye
en azından aklını başına alana kadar
bir kere bile doktora gitme sıkıntısına gelmeyen kocaya
lütfen artık lütfen şu erkeklere birileri hak ettiği gibi davransın
yemin ederim kendi anama yapılmış gibi üzülüyorum şu konuda
bence de sadece kendini düşünüyor ve de saygısızseni düşünse daha farklı olurdu haklısın büyüğümdür der saygı gösterir annenin elini öperdi ama kendini düşünenden hayır gelir mi hiç?
kayınvalidem de haketti bazı şeyleri bir aydır alıp karşısına bi kez olsun konuşmadı az önce aradım ali nerde ne yapıor diyor bende haberim yok o buraya gelmedi ben annemlerdeyimKaynanana da oyle soyle o zaman, biz bir karar aldik, artik ailelerimizin evlerine gitmiyoruz de, sal oglunun ustune.. Bir tasla iki kus.
Bayram bitmek uzere bitti bile ne oldu,acaba
k.validem hiç umursamadı canım oğluyla konuşmadı arife günü ona tel. açtım ağlıyordum ben konuşurum diyor...boşver.Kvdenede pes dogrusu canim.bu defada omu geliyor?senin annen geldiginde kocan olacak geri evimi terkedecek.sende git.etkiye tepki.isin.. cok zor minnie.saymak istedigim cok sey var ama seni uzmek istemiyorum.sakin onu önemseme ve aglama.
inan 1 aydır çektiğimi ben biliyorum içim buz gibi oldu eşime karşı annesi de sinirimi bozuyor.bayramda böyle davranan bi insana söylenecek pek bi söz yok allah ıslah etsin.sen yaşamış biri olarak anlarsın beni.annemin ne iticiliği kaldı ne antipatikliği çok zügün ve pişmanımCanim kiyamam yaa bi insan bu kadar uzulur mu nasil vicdan nasil sevgi nasil evlilik anlamiyorum. Bu kadar sinir stres yazik degil mi. Hep biz kadinlar yasiyoruz bunlari erkeklerin umrunda degil. Ben de evliyken her bayram yada her aile ortaminda sorun hic bitmezdi. Hep alttan alarak duzelecegini umut ettim. Olmadi. Anlamadi bi turlu. Cesaretimi topladigim anda inceldigi yerden koptu. O cok bilmis dumbelekten ayri ilk bayramimdi. Sorun yoktu. Stres yoktu. Ailemle beraber yakinlarimla beraber sorunsuz bir bayramin keyfini cikariyorum. Arkadasim gecen zamaninin kiymetini bil. Hayat boyle sacmaliklarla ugrasmaya degmeyecek kadar kisa. Senin anneni yok saymak isine gelen bir adam seni var saysa ne yazar. Degmiyor inan degmiyor.
çok zor arkadaşım ben 1 ayda tükendim sen 6 ay nasıl dayandın allah sabır versin allah k.v ve kocanı ıslah etsinsenı anlaya bılıyorum benımde esım tam 6 yıldır konusmuyor aılemle o kadr zor bı durum kı hep arada kalıyorsun ama benım kayınvalıdemlerde dolduruyor esımı ama ınankı cok zor bı durum artık bıktım yemın ederım ızıne gıtmek ıstemıyorum guya benım gıtmeme bısey demıyor ama senede sadece ıkı uc kalıyorum annemde ondada dondugumde surat bı karıs nedesem azarlanıyorum cunku ben yokken dolduruyolar esımı sonrada bana dıyolar annene gıdınce degısıyorsun dıye hatta en yakın olayı anlatayım bu sene ızıne gıttıgımızde anneme gıttım bır kac gun kaldım oglum orda daha rahat edıyo cunku kımse onu sıkmıyor neıstese yaplıyo ama kayınvalıdemlerde oyle degıl tam bı temızlık hastası kayınvalıdemde kayınpederımde cocugu cok sıkıyolar dıken ustnde cocugum dogal olarakata annemlerı daha cok ıstıyor geldıkten sonra kayınvalıdem ben yokken ogluma benımı sevıyorsun annaneneım demıs oglumda ananemı demıs ben yokken doldurmuslar esımı ızınden geldık bı ksvga gurultu bosanmadan donduk artık bıktım yanı dayanamıyorum allah senınde benımde yardımcım olsun
ölümlü dünyada böyle bi şey yapmak çok yanlış zaten.babanda çok yanlış yapmış allah sıalah etsin bu adamları içim acıdı okurkenbenim de başıma böyle bi durum gelmişti.babam anne tarafıma tamamen küstü sonra senin ailen benim ailem olayına döndü, herkes kendi ailesine gidip geldi sonra ananem hastalandı yataklara düştü son kez göreyim gelsin, dedi ama maalesef babam gitmedi ve ananem o şekilde vefat etti.ben de bu durumdan dolayı babamın ailesine karşı temkinliyim.
ah arkadaşım biz şaka ciddi herşeyi sineye çekiiyoruz ama onlar hemen isyan ediyor çok zor böyle huysuz insanlarla uğraşmakaklima geldide biz almanyadayizya esim yilda birkere benim ailemi gorur bizde kaliyoruz babam bi konuda saka yapti esimde ciddiye Aldi ama aldigini ben fark etmedim ama babami cok iyi tanidigimi soyleyebilirim ciddimi sakami yapiyor cok iyi bilirim bide oyle basit bi konuki hic takilmiycak bisey biz odamiza cekildik bu bi sinirlenmis iste resmen boguruyor sessizce seside duyulmasin istiyor iste bidaha bu kapidan girmemde siz beni tanimiyosunuzda inadimi bilmezsinizde delirdim tabi ben dedim senin annenin her seyini cekiyorumda ki birlik oturuyoruz sen adamin bi sakasi icin Boyle soyluyosun kendisine gelincede annesi yuzunden cok kavgalar ettik nerdeyse bosanmanin esigine geldikki normalde hic kavga etmeyiz
yani bunlarin hepsi ayni mecburen cekiyoruz iste
inan 1 aydır çektiğimi ben biliyorum içim buz gibi oldu eşime karşı annesi de sinirimi bozuyor.bayramda böyle davranan bi insana söylenecek pek bi söz yok allah ıslah etsin.sen yaşamış biri olarak anlarsın beni.annemin ne iticiliği kaldı ne antipatikliği çok zügün ve pişmanım
çok zor arkadaşım ben 1 ayda tükendim sen 6 ay nasıl dayandın allah sabır versin allah k.v ve kocanı ıslah etsin
benim bu durumdan dolayı kafam çok karışık belki de anlaşmalı şekilde ayrılmak en uygunuewet cnm cok zor bıde 6 ay olsa tam 6 yıldır ugrasıyorum ama ınanınkı yoruldum artık kaldıramıyorummmm
ben annemde geçirdim bayramı bugün eve gitcem eşim aramadı sormadı gelmedi.bende onun ailesine gitmiycem ama annem yapma sen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?