ne güzel söylemişsin......evi kırdırıp yeniden yaptırmak kolay,önce kırdığı kalpleri onarsın o.
kayınvaliden iyi bir insansa acaba sana yardımcı olur mu oğlunu ikna edebilir mi? Yardım isteyebilir misin acaba üzüldüğünü belirterek...[/QQUOTEk.valideme anlattım ama bi faydası olmadı.bi kaç iftar davetleri oldu hiç birine gitmedim.eşime söyledim çünkü sen tavrından vazgeçmediğin sürece bende kimseyle görüşmem dedim.k.valideme de neden gelmediğimi söyledim kim bilir belki hoşuna gitmiştir bu durum
günahını almamak gerek ama belki de haklısın ya gittiyse işine geldiyse amaaaan
Konunu okurken kanım çekildi, nefesim kesildi. Neden dersen ben de o yollardan geçtim. Aynen saçma sapan bir özür meselesi, idare eden bir kız babası, arada kalmış ben, "istersen özür dilerim" diyen annem... Aylarım böyle geçti. eşim anneme-babama yapmadığı saygısızlığı bırakmadı. En son dayanamadım "bir özür bu kadar soruna sebep olabilir mi, bir ilişkiyi bu kadar laçkalaştırabilir mi" dedim ve aldığım cevap : "BEN ERKEĞİM . SEN VE AİLEN , BENİ VE AİLEMİ HER ZAMAN ALTTAN ALACAKSINIZ, İDARE EDECEKSİNİZ. HER ZAMAN BENİM VE AİLEMİN ÇIKARLARINI ÜSTÜN TUTACAKSINIZ. HİÇBİR KARARIMIZI SORGULAMAYACAKSINIZ" oldu, onu terk ettim. Ha çocuk doğana kadar bu adam böyle miydi? Değildi. Ne zaman çocuk doğdu. "Çocuk da var inereye gidebilirsin" havalarına büründü, içindeki şeytanı çıkardı gün yüzüne.
Sözün özü böyle adamla zor arkadaşım. Bir yandan bu adamla evli kalıp , diğer yandan kendini var etmek zor. Çocuğun olmamış sanırım. Bu adamdan olmasın be arkadaşım. Her şeyin hayırlısı...
inanın ben de sizin yazınızı okuyunca nefesim kesildi.
gerçekten size buyuk harflerle yazdığınız cümlelerimi kurdu.
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir insanlıktır.
inanamıyorum.
iyiki kurtulmuşsunuz.
ben de boşanıyorum ama ben böyle iğrenç insan duymadım.
benimki o cumleleri kurmadan kafasında öyle düşünen öyle olması gerektiğini düşünen bir insandı.
hiç değilse söyleyemedi...
yaptığı başka manyaklıklara da şahit olunca o cümle bana hiç garip gelmedi. hatta derdini adam gibi anlattı diye sevindim bile. Allah ıslah etsin böylelerini...
boşandın bitti mi tamamen. heralde kurtulduğuna dua ediyosundur böyle bir adamdan.
maalesef, dava devam ediyor, adam yapıştı bırakmıyor. en azından evim ayrı, huzurum yerinde...
eski konum aşağıda yazıyor arkadaşlar bu mevzu yüzünden eşim anneme küstü şimdi de ne bayram ne başka bişey görüşmek istemiyorum sen git gel ama ben onu görmem hatta çocuğum olsa göstermem diyor ramazan burnumdan geldi sııra bayramda yani vazgeçmiyor inadından annen benden özür dilesin diyor böylesine kinci en ufak olayda fırtınalar koparan adamla devam edebilecek miyim son bi kaç gündür hep bunu düşünüyorum 2.5 yıldır evliyim çocuğum yok yol yakınken dönmek mi daha mantıklı? konu çok basitti ama eşim uzatıyor babam iftara çağırdı babama da annemden özür beklediğini söylemiş bu zamana kadar ailesine hep sayggılı davrandım sınırımı aşmadım ailemde hiç bişeyimize karışmadı ama sonuç bu. bayram da gitmezse bende onun ailesine gitmeyeceğimi söyledim benim için problem değil diyor ben bayramda tek gidicem aileme büyük ihtimal akrabalar vs. soracak nerdeler diye konu az çok anlaşılacak ne yapayım arkadaşlar akıl verin lütfen!!
arkadaşlar sinirim çok bozuk eşimle beraber annemlere gittik yengem de vardı eşimin işiyle ilgili bi konu açıldı
(Eşim babasiyla beraber esnaflık yapıyor ayriyeten uğraştığı bi iş var o işte bu sene yükselme beklentisi vardı olmadı)
Annem kpss ye çalışsanız şansınızı o yönde deneseniz dedi eşim o anda bozuldu ve anneme bırakında ona biz kara verelim kaldı ki ben bu konularda annemleri bile dinlemem dedi o anda annem çok kötü oldu ben de bozuldum bişey demedik şu anda moralim çok bozuk eşime bişey demedim ama pek konuşmuyorum onunla sinirlendim çünkü annem bugüne kadar hiç bişeyimize karışmadı bi öneride bulundu diye duymadığı laf kalmadı ben bugüne kadar ailesine karşı en ufak saygısızık yapmadım çok gücüme gitti doğrusu kadını çocuk gibi azarladı sonrada surat astı kaktı odaya gitti.kızlar sizce kim haklı ve nasıl bi tutum sergilemem gerek (aslında şu an maddi sıkıntımız yok eşimde memuriyete uygun değil annemin kaygısını da anlamadım)
Eşimle sabahın köründe tartıştık annenle asla görüşmeyeceğim bi daha asla evime gelmesin dedi.ağlamaktan helak oldum etmediği laf kalmadı ramazan için hazırlık yapacaktım üzüntüden elim kolum kalkmiyor
eski konularına şöyle bir göz attım da haklarına almakta kararlı olduğunu gördüm.
çok doğru bir karar vermişsin.
belki biraz uzun sürer ama hiç değilse ileride keşkelerin olmaz.
ben de 5 aydır suratlarını görmüyorum.
çoğul kullanıyorum çünkü benimki tek kişi değil annesi ve babası olarak benimle evliydi.
inan hiç boşanıyormuşum gibi gelmiyor.
en ufak bir üzüntü bile duymuyorum.
kendime hayret ediyorum.
Yüzüme renk hayatıma neşe geldi.
Bu kararı aldığımdan beri Allah a şükürler olsun ki hayatımda herşey çok güzel gidiyor.
İnan kin bile duymuyorum.
Kin duymaya dahi değmeyecek insanlar.
tamamen nötr üm.
eve gelsin ama ben çıkar giderim Diyor olayları bu noktaya getirdio halde senin de annen bu eve giremez.....ya da baban herneyse...derdim ..bakalım nasıl oluyor! ayıp yaptığı eşinin...konuşmasan da annenin eve gelmesini yasaklamaya hakkı yok sonuçta senin de evin orası...
gelmiştir ben ona sebepleri anlattım ona rağmen aramayı sormayı kestigünahını almamak gerek ama belki de haklısın ya gittiyse işine geldiyse amaaaan
zaten kimseye gitmiyorum artık.k.v benden böyle bi davranış beklemiodu o da benimle konuşmuyorYerinde olsam bu evliliğe devam ediyorsam eğer o adamın sülalesinden tek bir kişinin ayak parmağı bile kapımdan içeri giremezdi ve ben de ne gider ne arar sorardım. Eşinizinki terbiyesizlik boyutunda.
Konunu okurken kanım çekildi, nefesim kesildi. Neden dersen ben de o yollardan geçtim. Aynen saçma sapan bir özür meselesi, idare eden bir kız babası, arada kalmış ben, "istersen özür dilerim" diyen annem... Aylarım böyle geçti. eşim anneme-babama yapmadığı saygısızlığı bırakmadı. En son dayanamadım "bir özür bu kadar soruna sebep olabilir mi, bir ilişkiyi bu kadar laçkalaştırabilir mi" dedim ve aldığım cevap : "BEN ERKEĞİM . SEN VE AİLEN , BENİ VE AİLEMİ HER ZAMAN ALTTAN ALACAKSINIZ, İDARE EDECEKSİNİZ. HER ZAMAN BENİM VE AİLEMİN ÇIKARLARINI ÜSTÜN TUTACAKSINIZ. HİÇBİR KARARIMIZI SORGULAMAYACAKSINIZ" oldu, onu terk ettim. Ha çocuk doğana kadar bu adam böyle miydi? Değildi. Ne zaman çocuk doğdu. "Çocuk da var inereye gidebilirsin" havalarına büründü, içindeki şeytanı çıkardı gün yüzüne.
Sözün özü böyle adamla zor arkadaşım. Bir yandan bu adamla evli kalıp , diğer yandan kendini var etmek zor. Çocuğun olmamış sanırım. Bu adamdan olmasın be arkadaşım. Her şeyin hayırlısı...
ne kusuru bende gıcık oluyorum bu ara.şu an bende gitmiyorum kimseye.o inattır biraz ama umrumda dedeine kadar saçma böyle bir sebepten küsülürmünormal muhabbet gibi bişey nesine alınmış..
kusura bakma ama kocanda çok gıcıkmış yani..özür dilenecek birşey yok..
ha ağır konuşur hakaret eder kişiliğine tamamda böyle bir sebep için anneye küsülmez..
eğer devam ettirirse sende aynısını yap onun ailesine gitme pes edecektir sonunda..
tabii çok inatçı değilse
Benc yapacaginiz tek sey tinlamamak boyle birini cok yakindan taniyorum ailenede soyle daha fazla micini kaldirmasinlar ailenle planlar yapin aksam yemegi hafta sonu gezmesi vs ama esini hic davet etmeyin sadece gidecegin gun haber ver ben gidiyoru. De bayramdada hic teklif etme bujlari adam yerine koydukca bi taraflari kalkar deger gormeyincede yanasmaya baslarlar
ha bir de kayınvalidene güvenme. bu tip adamlar kendi kafaları ile düşünemezler. kv dolduruyordur eşini. ben kendi kv'mi yapıcı bilirdim ama eşimle bir konuşmasına kulak misafiri oldum, aklım şaştı. inceden inceye öyle bir dolduruyordu ki ben bile kendimden şüphe etmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?