Merhaba herkese.
Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.
Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.
Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.
Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.
İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..
Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler