Eşimin kırıcı cümleleri

elimden geldiğince tatlı dille ve kendi ağrımı ifade ederek rica ettim. Tabi benim de sabrım biraz tükenmiş olabilir, malum acı çekiyorum..
elimden geldiğince tatlı dille ve kendi ağrımı ifade ederek rica ettim. Tabi benim de sabrım biraz tükenmiş olabilir, malum acı çekiyorum..

Esin senin bu dönemlerinin böyle sancılı geçtiğini biliyordur demi. Bildiği halde sana karşı destekleyici hareketlerde bulunmaması ve bu sancılarını seniñ sabrını çok taşırmis . ( Normal bir sekilde )Büyük ihtimal sen istemeden sana yardım da etmiyordur. Senin yapmanı bekliyordur.

Arkadaşım bence burda yapman gereken birseye ihtiyacın varsa tatlilikla söyle , kavga etcekse et, gerekirse duygu sömürüsü yap. Esin senden Özür dileyince de şirinlik yap :))) tamam. ..

Esin senin bu dönemlerinin böyle sancılı geçtiğini biliyordur demi. Bildiği halde sana karşı destekleyici hareketlerde bulunmaması ve bu sancılarını seniñ sabrını çok taşırmis . ( Normal bir sekilde )Büyük ihtimal sen istemeden sana yardım da etmiyordur. Senin yapmanı bekliyordur.

Arkadaşım bence burda yapman gereken birseye ihtiyacın varsa tatlilikla söyle , kavga etcekse et, gerekirse duygu sömürüsü yap. Esin senden Özür dileyince de şirinlik yap :))) tamam. ..

hahah teşekkür ederim :))

Merhaba herkese.

Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.

Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.

Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.

Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.

İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..

Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler

bence burda eşinizin tek ve en büyük suçu küfretmesi.
küfrü kesinlikle basit görmüyorum.
hatta kesinlikle önü alınmalı, yoksa normalleşir zamanla.

gelelim size...
isterseniz 3 aylık pislik olsun, hastayken işe girişip sonra adama çıkışmak çok saçma.
siz kendi sağlığınıza değer vermezseniz, o niye önemsemiyo diyemezsiniz.
mantık hatası bi kere.
evimi afedersin b.k götürse sağlığım önce gelir.
ikincisi üslubunuz itici.
eşiniz geldiğinde tatlılıkla rahatsızlığınızı söyleyin ve yardım rica edin, olsun bitsin.
adama içten içe kinleşe kinleşe bi temizlik için kavga çıkarmak gereksiz.

son olarak ne sizin tavrınız ne onun küfrü kabul edilebilir.
mutlaka konuşun bu konuyu.
üslubunuzdan dolayı özür dilemek size düşen.
küfür konusunda da o af dilemeli ve tekrarı olmıcağna söz vermeli.

mutluluklar...

Çıkıp gezmeyi ben de isterdim, salı gününe baya kalabalık misafirim gelecek maalesef yapmam gerekiyordu.
Ayıp etmez olur mu gerçekten incitti beni..
Trip kavga etmeyi bi kenara koyun.aksam yapin kahvenizi alin karsiniza esinizi.onu konusturmadan guzel guzel konusun.ne kadar hayal kirikligi yasadigini o kufuru hic yakistirmasiginizi heleki ibadet eden birine..soyleyin.oda utanir insallah.simdi oda yaptiginin farkinda.sucunu bastirmaya calisip uste cikabilir.bu yuzden konusun.

Trip kavga etmeyi bi kenara koyun.aksam yapin kahvenizi alin karsiniza esinizi.onu konusturmadan guzel guzel konusun.ne kadar hayal kirikligi yasadigini o kufuru hic yakistirmasiginizi heleki ibadet eden birine..soyleyin.oda utanir insallah.simdi oda yaptiginin farkinda.sucunu bastirmaya calisip uste cikabilir.bu yuzden konusun.

Konuşacağım teşekkürler

küfrün hertürlüsüne karşıyım.. ama çift taraflı düşün. senin yaptığın hatalar var mı ?

İş başka aşk başka dedikleri gibi inanç başka ahlak başka diyorum.
O yüzden şuan piyasa da ahlaksız ama namaz kılan, hacı amca olan insan dolu. Maalesef bizde din büyüklerden kalma bir olgu olduğu için araştırma vs yok. O yüzden yapılan ibadetlerde iyi insana evirmiyor çoğu kimseyi. Ben şaşırmadım yani namaz kılıp küfür etmesine.

Eşin neden elinde telefon gülüşüyor? Elinde telefon yada pc karşısında sırıtan bir adam görürseniz şüphelenin derim ben.
Baştan bazı şeyleri oturtmak gerek bide. Evi işlerini paylaşmak gibi..

Adam akıllı konuşmalısın. Sen ona o sana hatalarınızı söyleyin ve gayretli olun.
İnşallah her sey yoluna gırer

Her bünye aynı değil. Siz doğumdan sonra kalktınız diye benden de aynısı beklenemez. Sizin regl ağrısız geçmiyorsa benim ki geçiyor. Evlenmeden önce acile kaldırılmışlığım var kaç kere.
Size göre saçma sapan olabilir, bana göre değil.
Teşekkürler
ozaman iş yapma sacma sapan tabi durduk yere kavga huzursuzuk boş boşuna.

Merhaba herkese.

Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.

Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.

Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.

Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.

İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..

Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler

Sanırım yeni evlisiniz.. Erkekler alışamıyor evliliğe.
Bir müddet sonra buraya bir konu daha açacaksınız " Eşim bekarlığını Özlemiş " diye. Cins erkek milleti :63:

ya valla keyfini bozup dırdır yapmışsınız sanırım biraz
benim eşim böyle durumlarda kendi kendine söylenir
sizinki direkt size bağrmış.

Bi tek senin ki öyle değil emin ol ama aramızdaki farkı söyleyim o kıçını kaldırmadıkça asla kendi başıma işe kalkışmam isterse pislikten ölsün. Hele özel günümdeysem paso yatarım sıcak su torbasıyla. Yemek filan da hak getire. Azcık canının kıymetini bilsene sen. Madalya takmıyolar yaldır yaldır iş yapınca. Ne kadar uğraşsan da ters anına gelince yediğini içtiğini inkar ediyorlar ne de olsa
Kesinlikle katılıyorm sana arkadaşım! Yorgunsanız dinlenin kızlar,hastaysanız yatın.. kendinizi Atlas sanmaktan bi vazgeçin yaa! Dünya sizin omuzlarınızda yükselmiyor. Bırakın bulaşık kalsın tezgahta,bırakın kirli bardaklar sehpada beklesin,oturma odasında battaniye kalsa nolur??? Kimin için yaşıyorz? Komşular mı,akrabalar mı,eş mi? Hatamı görecek kişi gelmesin evime. Ay hastayım bi ton iş yapıyorm,hiç bi kocayı bırak,kimse acımaz sana.. sonra da eşim yardım etmiyor,bi bardağını kaldırmaz vs vs dertlenip durmayın e mi? Kadın olarak biz alıştırıyorz erkekleri..
Söylediği söze,kabalığına hiç bişey diyemiycem ama sanırım siz de benzer şeyler söylüyorsunz ki,alışılmış bu duruma.. saygı olmazsa sevgi de kalmaz bi yuvada huzur da.. Allah yardımcınz olsn

Kesinlikle katılıyorm sana arkadaşım! Yorgunsanız dinlenin kızlar,hastaysanız yatın.. kendinizi Atlas sanmaktan bi vazgeçin yaa! Dünya sizin omuzlarınızda yükselmiyor. Bırakın bulaşık kalsın tezgahta,bırakın kirli bardaklar sehpada beklesin,oturma odasında battaniye kalsa nolur??? Kimin için yaşıyorz? Komşular mı,akrabalar mı,eş mi? Hatamı görecek kişi gelmesin evime. Ay hastayım bi ton iş yapıyorm,hiç bi kocayı bırak,kimse acımaz sana.. sonra da eşim yardım etmiyor,bi bardağını kaldırmaz vs vs dertlenip durmayın e mi? Kadın olarak biz alıştırıyorz erkekleri..
Söylediği söze,kabalığına hiç bişey diyemiycem ama sanırım siz de benzer şeyler söylüyorsunz ki,alışılmış bu duruma.. saygı olmazsa sevgi de kalmaz bi yuvada huzur da.. Allah yardımcınz olsn
Kesinlikle öyle. Baktım yardım etmiyor söyle arkadaşına müsait değiliz gelmesinler diyorum. Napıyım ben kimseye köle değilim. Ben olmasam nasıl karnını doyuracaksa, ben hastayken de öyle doyuracak başka çaresi yok. Temizlik denilen şey sağlık için yapılır, benim sağlığımı bozacaksa, hastayken iflahımı kesecekse huzurumu bozacaksa o temizlik değil eziyettir. Gerekirse 3 hafta da temizlik yapılmaz, dört hafta da yapılmaz kimse tozdan ölmemiş. Adamları tertemiz evlere 3 çeşit yemeğe alıştırırsak hep öyle beklerler. Mükemmel olmak zorunda değiliz

Namaz kılan adamın ağzındaki laflara bak:110:

ya cogu adam sirf adetten diye yada haftada bir vicdanlarini hafifletmek icin veyahutta dostlar alisveriste gorsun icabi gidiyor cuma namazina, sizde hemen adami 5 vakit namazli sandiniz :-)
Tabi oylede olabilir benimki sadece bir tahmin :-)

ya cogu adam sirf adetten diye yada haftada bir vicdanlarini hafifletmek icin veyahutta dostlar alisveriste gorsun icabi gidiyor cuma namazina, sizde hemen adami 5 vakit namazli sandiniz :-)
Tabi oylede olabilir benimki sadece bir tahmin :-)
Cumartesi diyo konu sahibi de ordan:KK48:

Back
X