esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

Ay ,ben burdan daraldım ! Kendinr güveni olsa böyle yapmaz.bu aşırı kıskançlık sana da ,ona da zarar verir!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ayyyy koptum resmen

olay kadına yapılan baskı. bireylikten çıkarılması.
eşitlik insan olarak var. hepimiz insanız ve insanca yaklaşımı eşit şekilde olsun istiyoruz. burada kaba kuvvetten bahsedilmiyor. zeka da eşitiz, insanlıkra eşitiz,haklarda eşitiz. yoksa erkekler doğuramıyor . öyle fiziksel farklılık değil bahsedilen.

Diri diri mezara girmek gibi. Benim babam elin oğluna bu denli taviz verdiğimi görse beni evlatlıktan reddeder vallahi.

Bu sizinle alakali bir konu degil kendiniz de suç aramayin...

Bir erkek sokakta TVde hangi kadınlara donup donup bakiyorsa eşinin sevgilisinin onlara banzemesini istemez...

Çünkü eğer onlar gibi giyinir suslenirse kendi gibi olan bütün erkeklerin eşine de ayni sekilde bakacagi düşüncesini kabullenemezler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle güzel taraflarından bakmaya çalış eşine. senden kötü bir şey istemiyo
ki kimsenin seni farklı gözle görmesini istemiyo kimsenin sana onun baktığı gibi bakmasını istemiyo. zaten dinimizce de uygun olan şeyleri istiyor seni kötü yola teşvik etmiyor daha ne istiyorsun... evet haklısın biraz abartmış olayı ama zamanla düzeltebilirsin senin elinde bak hafif göz makyajına izin vermiş bu ona normal gelmeye başlayınca daha da izin verir ama zaman ihticın var unutma. ve bir tavsiye daha iki aylık evlisin çocuk olmuyor demişsin çocuk olunca düzelmez biraz zaman tanı kendine evliliğe daha alışmadığın için bu yaptıkları fazla geliyo sana düşünsene hem bu davranışlarının devam ettiğini hem de hamile olduğunu nasıl üstesinden geleceksin??? ve sen bu adamın böyle olduğunu bile bile evlendin demekki başka kötü huyu yok seni seviyor sadece fazla kıskanç tek kötü huyu bu olsun boşversene... zamanla altından girer üstünden çıkar tamamen olmasa da biraz değişirirsin merak etme

Merhaba ,

nlyvz nin yorumunun neresini feminen bulduğunuzu anlayamadım damlacikolata. Ancak yorumunuzun asıl takıldığım kısmı "Once evlimisiniz merak ettim" cümleniz.

Fikir sahibi olmak , düşüncesini paylaşabilmek için yorum yazanların evli olmaları zorunluluğu bulunmamakta. Çok özel durumlarda sizinle aynı durumu tecrübe etmiş olma tercihinizi anlayabilirim doğum , hamilelik gibi.

Konuya dair ise bazı yorumlarda " .. sende şunu yap bakalım nasıl hissedecek .." tarzında yorumlar okudum. Bence bu çok hassas ve tehlikeli bir konu. Konu sahibinin eşinin ruhsal durumunu , karakter yapısını bilmiyoruz. Verilen tavsiyeleri uygularsa nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını da.

Bir insan sadece kendisi değişmek ve kendindeki bir durumu değiştirmek ister ise bunu yapabilir. Dışarıdan yapılacak müdahaleler yarardan çok zarar getirebilir. Şayet konu sahibinin eşi değişmek istiyor ise bir uzmandan yardım almalı , sorunun temeline inmeliler.

" Sana güvendikçe .. " ifadesi var bazı yorumlarda. Bunu da anlayamadım açıkçası. Bir insan güvenmediği bir insanla neden evlenir ? Kıskançlığı basite indirgemek , zamanla geçer demek ne kadar doğrudur ?

Kıskançlığın ne kadar vahim sonuçları olabileceğine dair iki örnek , arama motoruna kıskançlık cinayeti yazarsanız bu haberler gibi yüzlerce haber daha görebilirsiniz.

http://sozcu.com.tr/2014/yasam/kiskanclik-cinayeti-472830/

http://www.milliyet.com.tr/kiskanclik-cinayeti-/gundem/detay/1811526/default.htm

ben sevgilime kıskanç derdim ama senin eşinin yanında melek kaldı benimki:) İşin zor gerçekten allah sabır versin çok kıskanç erkekler ilerde biraz da olsa düzeliyor diyeni de duydum da tabi ne kadar zaman alır seninki düzelirmi bilmiyorum düzelsede sen zaten yeterince yıpranmış olacaksın çok üzüldüm senin adına zor bir durum gerçekten ben hiç sevmem bu kadar kısıtlanmayı gerçi kimsenin hoşuna gitmez peki sen konuşmuyormusun beni çok boğuyosun abartıyosun diye yoksa ne dese tamam mı diyosun acaba ondan mı böyle oldu.:44:

okurken kendımı gördüm,ne flört dönemim ne nişanlılık dönemim den hiç bişey anlamadım ,yok makyaj yapma yok renklı oje sürme ,saçını açık tutuma ,bol gıyin,poponu orutucek uzun bısıler gıyın, 1 yıl böyle geçti ,2.sene allaha şükür düzeldi ,ama tabı bu dönemde ne zorluklarr cektım savastım onun için yaşamadıgımı ,Allahın onun ıcın ,onun ısteklerını yapmam için dunyaya getırmedıgını beynıne soktum,ne kavgalar hava da uçuşan bardak tabaklar ama umrumda degıl artık, gıyınıyorum mesela bakıyo bana yataktan ,hiç oralı olmuyorum bakısların benı tacız etmıyor dıyorum ıcımden ,hazırlanıp cıkıyorum,
biz aman tatsızlık cıkmasın aman huzur kaçmasın dıye istedıklerını yapıyoruz,oylede böylede huzursuzluk oluyo ,o huzursuzlugu sen yap ,için rahatlasın , sıkılan o olsun,
belkı kotu ornek olarak düşünebılırsın ama benımkı bundan anladı , sımdı gıkını cıkaramıyo,zaten acık gıyınen bırı olmadıgım için de alıştı bu duruma

esimi seviyorum esiminde beni sevdiğinden eminim dısarda esini deligibi sevip görünüp arkasından yapmadıgı halt kalmayan insanlarda var.ask olmadıgın ı nerden biliyosunuz ??acaba asık olmasak evlenmezdik...esim iyi bir insan sadece bu tavırları hosuma gitmiyor ama bu yüzdende gidip ayrılınmaz,elbet bir cözümü vardır

evet güven sorunu vardı canım en bastan aslında bi yakın arkadasının nişanlısı cocugu eski sevgilisiyle aldatmıs bi onu biliyorum cok etkilenmişti.ama önceden beri böyleydi dısardan kıskanıyor.ailesiyle sorunları yok canım.uzmana gitmeyi isterim ama gitmez canım

haklısın gülüm belkide zamanla oturacakhersey seninkide kıskancmıs ama düzelmiş masallahcanım haklısın biraz yumusasa onada razıyım.bazen cok sacma sapan kıskanclıkları oluyor,diyorum ailesiburda diyemi böyle biri bişi diyecek diyemi cekiniyor diyorum.o yüzden burdan gitmek istiyorum bazen.ama cözülmüycek bir konu degil haklısın zamanla düzelcek inanıyorum sagol gülüm

Umarim zamanla...yasin gecmeden,hersey gonlunce olur canim benim

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

insallah canım suan konusmuyoruz dün msjları gördü ya okudu simdi konusmuyor kızgın bana tahminen ama gördüğü iyi oldu belkide

sen ne kadarlık evlisin canım seninkide benimki gibiymiş bir caresi olmalı

sagol canım haklısın ayrılmak kolaymı ki aldatmadı yada bir hakareti olmadı bana iyi bir insan ne dersem yapıyor sadece tek sorunum benim esimle bu tutumları.insallah cok sagol canım benim

haklısın canım bir orta yolu olmalı bunun:26:

esim asla dayak yanlısı bir insan degil cok kötü tartıstıgımıda bile asla tokat atmadı.dayak konusunda hassasım biliyor ama su kıskanclık konusunu cözemedik bir

esimin kıskanclıgı sadece bana baska kadınlara baksa oratmı cok yapardı.cok kız arkadası bile olmamıs gayette yakısıklıdır esim.ama serttir dediğim dediktir.sapık degil esim yani

canım esimi düsünyom inan cevresine giderken dikkat ediyorum.yok cok uc giymiyom canım.evet canım okadar kötü olsa buraya hala girmemi istemezdi.

iyi olmuş okuduğunu anlasın yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu
insallah anlar canım insallahhhhhhhhh
evet canım iyi oldu okudugu ama konusmuyo benle suan bu durumdan sonra okuduktan sonra düzelirmi acaba insallah eskisi gibi olmaz biraz anlar beni

canım cok tatlısın ya haklısın valla

yok kız okadar da degil yaniiiiadamcagızı naptın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…