esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

Sizin önce bu zihniyetten kurtulmanız lazım. Cocuk oyalanacak bir madde değildir, hele hele kıskanclığa panzehir olamaz.

katılıyorum sana ama diyoki belki cocuk olursa bu kadar kıskanmam diyo hani evli cocuklu kadın olmus oluyorum kimse bakmaz diye düsünüyor.napayım bu hale geldim

ne güzel canım ya böle seyleri gördükce seviniyorum haklısın daha evliliğimiz tam oturmadı.evet cogunda olyomus haklısın canım benim

canım sana katılıyorum ama esimi seviyorum daha 2 aylık evliyim bu yüzden yuvamımı yıkayım ayrılık kolaymı:2:ki esim sevmese ne zorluklarla evlendik.belki o rahat diyeceginiz insanların bile yüz cevirdiği konulara bile anlayıslı oldu esim.bunuda bir cözümü olmalı ki esim siddet uygulamaz asla bunu yapacak biri degil her dediğimi yapar bazen yemek yapmam hiç bişi demez.cimri degildir ama tek kötü huyu bu işte bunu cözmek istiyorum sadece

Son düzenleme:
katılıyorum sana ama diyoki belki cocuk olursa bu kadar kıskanmam diyo hani evli cocuklu kadın olmus oluyorum kimse bakmaz diye düsünüyor.napayım bu hale geldim

Sakın arkadasım. Istersen 15 tane cocuğun olsun mantık aynı mantık olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beni anladıgını düsünüyorum canım bi laf varya bekara koca bosamak kolay diye ben care arıyorum insanlar sadece konusuyor bana yol göstermeleri gerekirken.ben burdaki bazılarının sadece oyalanmak için yazdıgını düsünüyorum maksat yardımcı olmak degil.cok tesekkür ederim canım

canım kırmızıyla yazdıgın yer benim aslında anlatmak istediğim sey esimin kıskanclıgının sebebi bu esim sapık yada oda baskasına böyle sapık duygular tasıdıgından degil.öyle biri olsa suan bile imkanı cok .bana dediğide bu kıskanmasının sebebi bu.haklısın canım aynen beni seviyor ve baska hiç bir kötü huyu yok olsa zaten 5 dakka durmam.ben dikkat ederim zaten yeterki o bukadar katı olmasın keske beni anlasa....

canım ben gidipte bir erkekle konussam yada ilşkim olsa töbe töbe tamam haklısın ama kocamın kıskanclıgı daha cok dıs görünüsüme dair.sac bas yüzündende beni öldürmez....dayak dahi atmaz.aramızda sorun oluyor

Son düzenleme:

kıskanılmaktan haz duydugumu nerden cıkardınız????

kızlar beni iyce bunalıma soktunuz valla ne sideti ne öldürmesi

aynen canım ya demekki tek ben yokum bunları yasayan.haklısın arkadas ortamındanda etkilendiğini düsünüyorum....bende karısACAGIM ARTIK BEN HİÇ KARISMIYORUM haklsın empati kurması gerekli

sendemi benle aynı durumdasın canım burcuda yaymı yoksacok inatcı dediğim dediktir.su pahalı yerden kıyafet aldırmayı deneyeyim bendecanım zaten yazılarımı okudu görmüş hepsini yazılanları yazdıklarımı suan benle konusmuyor.artık karısmıyorum ailemin arkadaslarımın yanında düzgün giy yeterli onun dısında karısmıyorum madem bunaldın dedi ...düzelirmi dersin :26:

Tesettürlü biriyle evlenseydi ya. Emin ol senin psikolojin birgün bozulacaktır. Çok taviz verme,seni değiştirmesine izin verme.Bu tür evlilikler bitmeye mahkum olurlar.

canım tesettürlü birsiyle evlensede aynı seyi yapardı.diyorum hani bak kapalı bayanlarda yapıyo diyorum mesala göz makyajı banane milletten benim için sen önemlisin sen alakadar edersin beni diyor.biraz biraz dediklerine karsı gelmeye basladım ama huzursuzluk olyo evde işte buda canımı sıkıyor

benim yapım bu diyo canım beni sıktıgında yada böyle seyler yaptıgında.

Canim kizdim. Neyse. Yay burcu olduguna emin misin? Yaylar kiskanc olmaz da...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim ki de kıskanç da bu kadar değil.neyse ki kıyafete alıştım hatta ii oldu sanki
sana bu kadar yasak koymuş kendisi sağa sola bakıyo mu bi dikkat et bakalım.
zamanla kıskançlık azalıyo derler çok duydum örnekleri.
neyse ki arkası uzun bluzlar moda oldu.

Evlenmeden once bunu oturup konustunmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…