- 30 Aralık 2009
- 23.364
- 92.626
- 1.123
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Çok iyi bi dedi ya !şaka mısın ya bu koca mı çok iyi? adam ruh hastasının önde gideni.
Bu baskıyı da geçmiş ablam ya, gözlerim yuvalarından çıktı okurken, o nedir töbe yaSevgi yok baskı var:))
İşin şakası tab baskı demem,bunun boyutu arşa çıkmış artık,bence pek inandırıcıde gelmedi konu kibledim zaten.Bu baskıyı da geçmiş ablam ya, gözlerim yuvalarından çıktı okurken, o nedir töbe ya
kıskanıyorsunuz kocamı, kadın kadının düşmanı.... tripleri geldi mi?Çok iyi bi dedi ya !
Lütfen yea...
İyi biri o.
Çok iyi birisi hem de.
Her istediğini yapiyi.
Şimdi benim için duvara tırman dese spiderman bile olur.
Bu kıskançlık değil ama.. Resmen hayatınızı o yönetiyor ve ondan başkasıyla irtibat kurmanızi istemiyor. Bence bu bir hastalık rahatsızlıkmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Öyle deme gezmelerede götürüyor bak her koca yapmaz bunu..şaka mısın ya bu koca mı çok iyi? adam ruh hastasının önde gideni.
Bu şey degil mi , hapis hayatımerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Yok gelmedi daha pusuda bekliyoruz bakalım:))kıskanıyorsunuz kocamı, kadın kadının düşmanı.... tripleri geldi mi?
Oraya girerse çıkamaz bence.kıskanıyorsunuz kocamı, kadın kadının düşmanı.... tripleri geldi mi?
doğru, mesela benim müstakbel beyim geçen hafta beni avm'ye götürmedi tıklım tıkış orası pazar günü kapıya araba yanaşamıyo bile dedi. ama götürmedi sonuçta. kıskanmaya gidiyim bari.Öyle deme gezmelerede götürüyor bak her koca yapmaz bunu..
Ben kocama gezmeye gidelim dediğim vakit lcw'da ne işimiz var diyor abla ya.Öyle deme gezmelerede götürüyor bak her koca yapmaz bunu..
Ne yapabilirim ablam lütfen gülmeyin derdimi kimseye anlatamıyorumBu kıskançlık değil ama.. Resmen hayatınızı o yönetiyor ve ondan başkasıyla irtibat kurmanızi istemiyor. Bence bu bir hastalık rahatsızlık
Tühhhh yazıklar o kocaya,geçen yaşlı kocamla el ele gittik avm'ye yemek ısmarladı bana sjksjksjksjksjkdoğru, mesela benim müstakbel beyim geçen hafta beni avm'ye götürmedi tıklım tıkış orası pazar günü kapıya araba yanaşamıyo bile dedi. ama götürmedi sonuçta. kıskanmaya gidiyim bari.
Kızım gerçeksen eger boşanacaksın.Ne yapabilirim ablam lütfen gülmeyin derdimi kimseye anlatamıyorum
eşinizde kıskançlık hariç her şey varmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Sen şükret doktorum kocan gene lcw'ye gitmiyot ne işimiz var diyor,lafayete gelin zenginnn yeriiiiinasılsaaaBen kocama gezmeye gidelim dediğim vakit lcw'da ne işimiz var diyor abla ya.
Gezme anlayışımı lcw ile kodlayan bir kocaya sahibim.
Gulunecek bir durum değil vala. Gerçekten üzüldüm ben bu duruma. Yazık ama size de. Bu şekilde nasıl yaşanır ki. Eşiniz ile konuşmanız lazim bence bu şekilde olmazNe yapabilirim ablam lütfen gülmeyin derdimi kimseye anlatamıyorum
Kızım gerçeksen eger boşanacaksın.
Gerçek değilsen siteden boşanacaksın.
Aha boşanmam diyorsan da çekeceksin.
Ne edelim sihirli değnek alıp adama mı sokalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?