giymeye devam et alışır
sözünü dinleyip giymezseniz de karışmaya alışır.illa ki nerede ne giyeceğinizi biliyorsunuzdur.gerek var mı birinin karar vermesine.
Benim açımdan hiç çekemem
Bir başkası seviyordur kıskanıyordur der
Bir başkası olması gerekenin bu olduğunu düşünüyordur
Kime göre neye göre yaşayacağınıza siz karar verebilirsiniz ancak
Al seninkini vur benimkineArkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?
istediği kadar mutsuz olsun,alışmalı o da.Keske esime bunu anlatabilsem. O kadar inatci ki alısmiyor bir turlu. Cok ugrastim emek verdim. Alttan ustten aldim ama bir turlu yola gelmiyor. Hep ayni mutsuz mutsuz dolasiyoruz
Acaba biraz daha zamanla alisir mi ki ama yillar oldu ya iki-uc senedir boyle. Bende patliyorum artik tartismalar cok buyuk oluyor. Ama yinede giyiyorum bazenAl seninkini vur benimkine
Küssün trip atsın boşver, inadına giy gitsin, ben öyle yaptım,
Alıştı artık .
Mini etek bile giyiyorum ki normalde giymem, onunla çıkacaksak giyiyorum
Ama eşim yanımda, diye bahanem de hazır
Kendini bulman dileği ile:)Bende bu beşlemde kayboldum :)
Yok karismiyorum bir donem karismak istedim ama erkek sonucta cok bir alternatif yok yok tabiistediği kadar mutsuz olsun,alışmalı o da.
eşin kıyafetine fikir verilir ama baskı yapması hiç hoş değil.
siz onun giydiklerine karışıyormusunuz?
ters çevirin olayı.siz ısrarla istediģinizi uygun gördüğünüzü giyin ve eşinizin çorabının rengine kadar karışın.Yok karismiyorum bir donem karismak istedim ama erkek sonucta cok bir alternatif yok yok tabi
Sizin nereye ne giyecek kadar aklınızın olduğunu söyleyin kendisine. Ben olsam inadına daha da absürt giyinirim. Benim de yapım bu.
Zira birinin yönetmesine ihtiyaç duymayacak kadar aklım başımda çok şükür
benim eşimde tayta karşı .Ama inadına tayt aldım bol bol üstüne gömlek elbiseyle veya uzun tişörtle yediriyorum adama taytları çaktırmadanAl seninkini vur benimkine
Küssün trip atsın boşver, inadına giy gitsin, ben öyle yaptım,
Alıştı artık .
Mini etek bile giyiyorum ki normalde giymem, onunla çıkacaksak giyiyorum
Ama eşim yanımda, diye bahanem de hazır
Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisiBenim eşimin de morali bozuluyor,bakıyorlar diyor ki İzmir'deyiz, bakan da anında yüzünü çevirir, öyle iç Anadolu gibi değil, oralarda da çalıştığım için biliyorum. Hele topuklu ve kısa etek, adsm ağlıyor eve gelene kadar ama yine de giyiyorum.
yüzde seksen katılıyorum fikrinize tatil bölgelerinde şort askılı kısa elbise tulum giyerim.ama ankaraya dönünce yaka sırt dekoltesiz tişört şort yerine kapri kısa elbise yerine uzun yada midi elbise moduna geçerim hemen.dikkat çekmeyi sevmem çünkü.Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil
Tabi bu benim fikrim
Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil
Tabi bu benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?