İşte bunu diyorum buna siz hakim olun siz karar verinYok haklisiniz ben o durumdan soz etmiyorum bile. O cok daha farkli ben absurd giyenen bir kisi degilim. Her yere gore giyinebilirim. Ama esim bunu anlamiyor. Kapali muhafazakar bir yerde yasamiyoruz
giyersem o mutSuz olacak giymezsem ben, ben mutsuz olacağıma başkası olsun biri benden makul şeyler beklemiyorsa kim olduğu önemli değil kırarımArkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?
Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama muhafazakar olmayan bir yer pek kalmadıBelki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil
Tabi bu benim fikrim
az buçuk alımlıysa kadın ister istemez bakıyorlar .e bakıyorlar diye de hiç mi yemeğe davete gitmeyeceğiz.ama bana en çok kadınlar bakıyor.erkek çünkü havalı renkli biraz dekolte süslü kadına bakar.kadın ama ne marka giymiş saati çantası ayakkabısı ne marka oo takıları pırlantamı acaba diye bakıyor .Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama muhafazakar olmayan bir yer pek kalmadı
Şaka tabi bu ama geçen haftasonu kordonda yemek yemeye gittik, siyah uzun kollu eteği kısa elbise giydim ve topuklu ayakkabı, tuvaletten masaya dönerken eşi yanında olan bakıyor ve yüzünü asla çevirmiyor. Kıyafet yerine göre sade aslında ama Türk erkeği yerine göre davranamıyor sanki 
Durum böyle olunca dolap beğenip aldığımız ama bakarlar diye giyemediğimiz kıyafet doluyor, tarzımız sade bile olsa.
eşime göre gideceğiz ama makyajsız pantolon gömlekleaz buçuk alımlıysa kadın ister istemez bakıyorlar .e bakıyorlar diye de hiç mi yemeğe davete gitmeyeceğiz.ama bana en çok kadınlar bakıyor.erkek çünkü havalı renkli biraz dekolte süslü kadına bakar.kadın ama ne marka giymiş saati çantası ayakkabısı ne marka oo takıları pırlantamı acaba diye bakıyor .
Arkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?
Iste sorun senin de mutsuz mutsuz dolasman. Birak o mutsuz olsun sen istedigini rahat ettigin kiyafeti giydiginde kendi keyfine bak.Keske esime bunu anlatabilsem. O kadar inatci ki alısmiyor bir turlu. Cok ugrastim emek verdim. Alttan ustten aldim ama bir turlu yola gelmiyor. Hep ayni mutsuz mutsuz dolasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?