Eşimin kıyafetlerimle imtihanı

İnadına giy gitsin alışır zaten
bide ona da karış mesela erkek pantolonlarının beli düşük olduğundan eğildiklerinde içindeki gözüküyor hemen doğru dürüst eğil dikkat etmiyosun herkese yayın yapma falan diye üstele bakalım hoşuna gidicekmi beyefendinin
sende o ayakkabıyı giyme ben cok beğendim yakıştı giyemezsin falan de pisliğine bence anlar kendiside
Harbiden erkeklerin empati yoksunu olduklarını düşünüyorum aynı durumu yaşatınca hemen şoka giriyorlar

Basliga istindaden ben burd bir imtihan goremiyorum.

Ananiz babaniz mi hasta, isinizi mi kaybettiniz, cocugunuzu mu kaybettiniz??? Adam keyfine ustunuze basiniza karisiyor, imtihan nerde tam olarak?

Basliga istindaden ben burd bir imtihan goremiyorum.

Ananiz babaniz mi hasta, isinizi mi kaybettiniz, cocugunuzu mu kaybettiniz??? Adam keyfine ustunuze basiniza karisiyor, imtihan nerde tam olarak?

Yorumunuzu okuduğumda ilk olarak egitim seviyenize baktım. Doktora yazıyor. Ben doktora yapıyorum ve sizin bu başlık mantığını nasıl anladığınızı anlamaya calistim. Çünkü gerçekten doktorası olanın yazacağı bir yorum değil... Doktora yapmışsıniz size bu başlığı açıklamayacagim anlamanızı umuyorum. Tesekkurler

Neresini anlamadınız ben de burayı anlayamadım
Bizim dilimizde imtihan sabırla aşılan zor durumlara deniyor
Misal: Türk'ün Ateşle İmtihanı

Eeee , eşiniz keyfine üstünüze başınıza karışıyorsa söyler misiniz eşinizin sabrı neyle sınanıyor tam olarak??

Burda ben PhDyim cahiller şeklinde takılmışsınız iyi hoş da, yine de psikolojik şiddete eyvallah diyorsunuz. İsterseniz uzaya çıkın, o eteği giyme o küpeyi takma diyen bir adamla yaşamayı istiyorsanız eğitiminizin kendinize faydası yok.

Rica ederim.

Cok iyi demissiniz. Keşke uzaya cikabilsek değil mi ? ! Ama Türkiye'de yaşıyoruz ... Sükut altındır diyorum !!

Ben kesinlikle giyme demelerini dogru bulmuyorum. Esimle bunu bastan konustuk ben senin asiri rahatsiz oldugun bi kiyafeti giymem anlayis gosteririm rahatsizlik duymana ama bende cok sevdigim cok begendigim ve sana asiri derecede rahatsizlik verdigini dusunmedigim kiyafetleride giymek isterim. Seninde buna anlayis ve saygi gostermeni beklerim dedim sagolsun bu konuda cok anlayisli. Rahatsizlik duyabilir ama sizi fazla bunaltiyo bu konuda sanirim. Bi oturup konusmayi deneyin

Itici geliyo bana o tipler. Topuklu giyince noluyo? Aldatiyomusun onu? Gercekten asmis olmk gerekiyo bu tarz seyleri

Bence giymek istediğiniz şeyleri giyerek devam edin. Çünkü size baskı yaparak sindirerek vazgeçiriyorlar. Kadın bir süre sonra “Amaan tadımız kaçmasın giymeyeyim” moduna giriyor. Bırak çıktığı kadar çıksın kavga pes eden eşiniz olsun. Ayrıca sonsuz bir döngü bu. Biz tamam dedikçe dizilip gidiyor yasaklar ve talepler.

valla hep sanıyoruz ki cahil cühela kesim böyle... ama bak doktorası olan kadın bile kıyafetine karışılmasına izin veriyor. gerçekten çok ilginç.

hayatta sallamam kendi bildiğimi okurum. bir iki surat salladı sonra bıraktı. çünkü ne kadar verirsen o kadar isterler. asla kendinden taviz verme. sen nasıl giyineceğini kendin bilirsin zaten. ben de 30 yaşıma gelmişim biliyorum kimseye de fikir dahi sormuyorum.

Eşim evlenmeden önce karışmazdı giydiklerime. Şimdi yine izmir'de ve Trakya'da karışmaz. Yalnız yaşadığımız yer biraz tutucu. İnsanların sana bakmasından hoşlanmıyorum dedi. Ben de işyerinde ve bu çevrede biraz daha derli toplu giyiniyorum. Yine de bugüne kadar şunu giy bunu giyme demedi. Eşiniz biraz odunsu mu acaba?

:) Yok aslında çok nazik ve kibar ancak sanırım kiskancligini bastiramiyor. Yaşadığımız yer tutucu değil bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…