Merhaba Arkadaşlar,
ben 1 yıllık evliyim eşimin ortaokuldan beri tanıdığı bir kız arkadaşı var bu kız 4 yada 5 sene önce bi evlilik yaşamış ve boşanmış bu kızın ailesi eşimi tanıyor ve çok seviyorlar hatta kızın abisi eşimin eski patronu her neyse ben zaten daha başından beri bu kızdan rahatsızdım ama tanımadığım için ön yargılı olamamak adına pek tepkimi belli etmiyordum daha sonrasında eşimin işi gereği ankaraya taşınmak durumunda kaldık ve bu kız ile aynı şirkette çalışmaya başladı eşim ve benim ankarada kimsem olmadığından tüm ailem arkadaşlarım istanbulda olduğu için mecbur eşimin vasıtası ile bilirileri ile vakir geçirmek durumunda kalıyorum, bu kızla da tanıştırdı eşim beni başlarda yaptığı laubali hareketleri bilinçsizce ve farkında olmadan yaptığını düşünürdüm daha sonrasında o kızı da tanıyan eşimin başka bi arkadaşına konuyu açtığımda onun bilerek yaptığını söyledi erkeklerin ilgi odağı olmayı kendine meziyet gördüğünü söyledi, ve biz eşimle hiç kavga edebilen kişiler değiliz taki bu kız hayatımıza girene dek sürekli 3. kişi yüzünden kavga eder olduk, ben artık o kıza mesafemi koydum eşim de koyduğunu idda ediyor ama aynı yerdeler ne kadar emin olabilirimki? ve bu kızın annesi de bir tuhaf onu da ekleyip bitiriyorum inş, biz bir gün eşimin şirketten bi kaç erkek arkadaşı ben eşim ve tabiki o kız pikniğe gittik dönüşte kızın annesi aradı ben tanıdığım için bana açtırdı telefonu selam verdim dönüyoruz dedim kendimi tanıttım aaaaa sendemi gitttin dedi bana kendi kızının erkeklerle beraber program yapması normalmiş benim eşim ile gidiyor olmam anormalmiş gibi bi tavır takındı kadın, o günden beri farklı senaryolar geliyor aklıma çok canım sıkılıyor, sizin başınıza geldimi böyle birşey yada siz olsanız napardınız bir akıl verin arkadaşlar