Eşimin kız arkadaşı!

Yok artik daha neler!!!! O an ona "kusura bakma da BENIM esim senin giyiminle alakadar olamaz, bu ne cürret" demeniz gerekirdi! Sizin yaninizda bunu söyleyebilmesi ap acik "dikkat et kocan beni cok begeniyor ben de istesem birseyler olur" demeye getiriryor. Size cok büyük saygisizlik bu! Kocaniz tepki vermesi gerekiyor evet ama erkekler ilgiden cok hoslaniyorlar. Muhtemelen o kizda ona cok fazla ilgi gösteriyordur. Burda sizin yapmaniz gereken, o kiza kocaniz yokken göz dagi vermek. Bu kadar saygisizlik da yeter ama!

Esinizin arkadasi ayri bi tuhaf annesi ayri bi tuhaf, sasirilacak ne varmis piknige gitmenizde? Ben eski esimle o "samimi kiz arkadasi" yuzunden bosandim o yuzden negatif bir elektrik aliyorsan direkt kendini de esini de uzaklastirmaya bak derim, kiskanc kadin yaftasi yerim diye korkma tepkini de mesafeni de zamaninda koy bence sonra cok pismanlik oluyor neden yapmadim diye

Ya anlayamadım benmi çok kıskancım sizmi rahatsınız okurken bile tahammül edemedim kusura bakmayın. Eşimin eski sevgilisi ile tanışmak ne münasebetle ? Bence o kadına güvenmeyin konuşmanız bile anlamsız

Bana sanki geçmişte aralarında bir yakınlaşma olmuş gibi geldi. Evde tek başıma otururun yine de bu kızla görüşmem.Ama sizin talihsizliğiniz eşinizle aynı iş yerinde çalışması olmuş.Eğer mümkünse eşinize haber vermeden ara iş yerine gidip takip edin ben öyle yapardım.Ayrıca eşinize rahatsız olduğunuzu açıkca belli edin çok gıcık bir durum.

Şuna bak sen ya. Sen eşinden eminsen dert etme bence. Böyle ahlaksızlar var canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…