Eşimin kız arkadaşı

Anladım.. O düzenli görüşmek isteyebilir ama siz görüşmek zorunda değilsiniz.
Net olun bunu eşinizle paylaşın ama eşinizin aklına da fazla sokmadan..

Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin o yüzden cok haklisin o benim kardesim laflari senin tepkini geçiştirmek icin soylenen sözler
Aynı anadan babadan olmadan kardeş falan olunmuyor. Alt tarafı yıllar önce aynı yerde kısa süre çalışmışlar. Birde 5 10 sene çalışsalar neyse. 1 sene sadece.Aşırı rahatsız oldum.

Çok haklısın rahatsız olmakta.O kadın senin rahatsız olduğunu anladığı zaman daha da seninle uğraşır.Kurnaz ve akıllıca davranmak daha iyi.Ben olsam eşime tavrimi net ve açık bir şekilde ifade ederim.Tartismaya Mahal vermden çıkarmadan kısık ve ciddi bir ses tonuyla.Psikoloji okuyan arkadaşım bu tarz durumlarda böyle davranmanın daha etkili olabileceğini söylemişti.Olaylar dallanıp budaklanmadan inşallah o kadın oradan uzaklaşır ya da siz taşinirsiz..

Kadın bizim şehrimize taşınıyor.Artık bu şehirde.Hadi yılda 1 maksimum 2 görüşme olur. Ancak sürekli görüşmeden ben rahatsız olurum. Eşime net soguk bir şekilde mesajlaşma, arama, yalnız buluşma istemiyorum, ben bunları kaldıramam dedim.

Peki kız tekrar görüşmek isterse ne yapacagım. Kızın babaannesi ile evlerimizde çok yakın.
Bir bahane bunun ve görüşmek istemediğinizi söyleyin eşinize. Eşinizle yada aileniz yakınsa, onlarla bir planınız olsun.

Yani bu kadınla, görüşmeye değer bir paylaşımınız olamayacağını eşinize hissettirin.. Bir iki bir iki derken eşinizde soğur gider.

Haklısın tabi.Tavrini sürdür.Ben galiba geri kafalıyim eşimin kız arkadaş olamaz

Soguyacagını sanmıyorum. Birde buluşup ne konusacaklar.düşününce aşırı saçma gelıyor bana. Zaten ben yogun çalışıyorum. Bir pazarımız boş.Tek görüşeyim diyemez zaten

Samimi diyince ben de bir şey sandim. Gerci o kadar "kardeş" samimiyeti olsa zaten nisanlilik, sevgililik boyunca 1 defacik gormuş olmazdiniz. Alti ustu bir sene ayni iş yerinde calismislar sonra da pek gorusmemişler. Eşiniz çok abartiyor kardeşlik filan.
Önünü kesin siz bunlarin.

Diğer arkadaşların da dediği gibi eşinize bir anda böyle demeniz onu takip etmenizi engelleyebilir( aramaları ve mesajları silmesi açısından) sizden saklayabilir. Ama şu andan itibaren biraz daha rahat yaklaşırsanız sizinle paylaşım yapmaya devam edebilir. Benim eşim iş yerinde bir ekiple çalışıyor 3 kız 2 erkekler , genelde bilerek rahatmış gibi davranırım o da her şeyi bana anlatır veya silmez mesajları. Zaten özellikle okumuyorum ama rahatsız olduğum bir şey olursa bakabilir miyim bi diyorum yani. Erkekler biraz çocuk gibi, konuşturmak lazım :) ben öyle yapa yapa lafları alıyorum, kızların da niyeti açığa çıkıyor bir süre sonra. Gerçekten sorun gördüğüm meseleleri kafamda toparlayıp tatlı dille anlatıyorum , bak aşkım sen böyle böyle anlatmıştın ya şu yüzden benim hoşuma gitmedi biraz mesafeli ol bu kıza bence diyorum, mantıklı sebepler sunmadan söylersem eğer kıskançlıkla suçlayabilir ve bu da afedersiniz götünü kaldırabilir diye sağlam adım atıyorum. Şu an erken davranmışsınız ama ilerleyen zamanlarda bu stratejiyi kullanabilirsiniz. :)

Evet dimi. Samimiyet yok ortada. Samimi olan insan sürekli görüşür.Eşim kızın dügününe gitti.Bizimki pandemiye denk geldi kız gelemedi. Kvyi falan tanıyor. Eşim öyle birşey olsa şimdiye olurdu diyor.Ayrıca evlılık sürecinde görüşme olmadı.Hani samımı insan görüşmek ısterdı. Ee bundan sonra görüşelim dıyor.

Soguyacagını sanmıyorum. Birde buluşup ne konusacaklar.düşününce aşırı saçma gelıyor bana. Zaten ben yogun çalışıyorum. Bir pazarımız boş.Tek görüşeyim diyemez zaten
Soğur soğur yeter ki siz net olun ama eşinize kıskançlık tripleri yapmadan.

Siz kesinlikle görüşmeyeceksiniz bir daha. Ve program yapılmasına müsade etmeyin

Eşim benim kıza yazacağım mesajı ayrıntılı inceleyecegimi bildigi için mesajı silmiş.İstersen telefonum sende kalsın dedi.Whatsabı kendine yönlendir dedi.Sen bana güvenmiyorsun dedi. Ben kız ve erkegin samimi olmasına katlanamıyorum. Benım eşim benden başka bir kızla samimi olamaz.
Bakın eşimin orda bir sürü kız çalışıyor. Hepsi ile gün içinde arama mesaj oluyor. Onların mesajını falan silmez. Ama bu kızı problem yapacagımı bildigi için sildi.

İlla bir şey olacaksa simdiye kadar olmasi gerekmiyor. 10 senelik arkadasiyla evlenen insanlar dolu. 10 senede olmayan şey ne oluyorsa birden oluveriyor.

Çünkü siz bu kadını onun gözünde büyüttünüz.. rahatsız olsanız bile bir süre idare edip sineye çekip takipte kalmalıydınız. Şansınızı elinizden kaçırmışsınız ama bir süre dişinizi sıkarsanız geri gevşeyebilir eşiniz. Sabırlı olun lütfen duygularınıza yenik düşmeyin, hatta birkaç hafta sonra çok rahat ve tatlı bir dille aaa o arkadaşın nerelerde hiç aradı mı , ben biraz sert davrandım kusura bakma vs deyin , yerse eşiniz biraz gevşer belki.

Zaten yogun olacagım. Eşim tek gitmek isterse peki ne yapayım? Nişanlıyken tek gönderdim ama burnundan getirdim.
Ya bu sizin kocanız değil mi ? Görüşme diyeceksin görüşmeyecek. Neye ısrar ediyor bu adam. Kardeş kardeş ne altı üstü aynı işyerinde çalışmışlar. Cani,kardeşi,ciğeri olsa tanirdiniz. Uzak tutun bu kadını etrafınızdan bencede 6.hissonoze güvenin. Bende istemem kim ne derse desin. Sürpriz yumurtadan cıkmış gibi hoop eşimin samimi kız arkadaşı ne alaka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…