- 11 Ağustos 2022
- 81
- 48
- 3
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Söyledim zaten bunu daİlla bir şey olacaksa simdiye kadar olmasi gerekmiyor. 10 senelik arkadasiyla evlenen insanlar dolu.10 senede olmayan şey ne oluyorsa birden oluveriyor.
Kv. belki zamanında bunu gelini olarak gormek istiyordu,göçmenler,göçmen almay severlerKız benim kvyi tanıyor. Kv ile iyi anlaşıyor. Eşim göçmen kız göçmen.Bilmiyorum karşıklı gülüşmeleri öyle rahatsız ettiki. Eşimi uyardım.Konuyu açmayacagım. Ancak mesaj arama görürsem ne yapayım
Aslında kız gelecegi zaman hiç ters falan yapmadım. Ama eşim huyumu biliyor. Ondan garanti olsun diye silmişÇünkü siz bu kadını onun gözünde büyüttünüz.. rahatsız olsanız bile bir süre idare edip sineye çekip takipte kalmalıydınız. Şansınızı elinizden kaçırmışsınız ama bir süre dişinizi sıkarsanız geri gevşeyebilir eşiniz. Sabırlı olun lütfen duygularınıza yenik düşmeyin, hatta birkaç hafta sonra çok rahat ve tatlı bir dille aaa o arkadaşın nerelerde hiç aradı mı , ben biraz sert davrandım kusura bakma vs deyin , yerse eşiniz biraz gevşer belki.
Evet bu zamana kadar yoktu. Yarın konuşacağım. Öyle görüşme falan istemiyorum diye. Piyasada yoktu zaten bu kızYa bu sizin kocanız değil mi ? Görüşme diyeceksin görüşmeyecek. Neye ısrar ediyor bu adam. Kardeş kardeş ne altı üstü aynı işyerinde çalışmışlar. Cani,kardeşi,ciğeri olsa tanirdiniz. Uzak tutun bu kadını etrafınızdan bencede 6.hissonoze güvenin. Bende istemem kim ne derse desin. Sürpriz yumurtadan cıkmış gibi hoop eşimin samimi kız arkadaşı ne alaka ya
Evet yarın konuşacağım eşimle.Bu konuda net oldugumu, kaldıramadıgımı, kibarca reddetmesini isteyecegim. Ben sık görüşürlerse yakınlaşacaklar gibi hissediyorum bilmiyorum.Bundan sonra buralardayim, görüşürüz diyen agzini yirtardim once bi, daha sonra gayet medeni bir sekilde görüşmelerini onaylamadigimi soylerdim.
Kesinlikle öyle. Erkeklerde beyin farklı çalışıyor. Güzel özetlemişsin.İstemiyor olabilirsin ancak bu kıskançlığın ; esine sanki kız tarafindan kabul edileceği hissini asilayabilir.
Özetle kocanı havaya sokma,sanki bir sözüyle bütün kadınlar onun için hazır kıta bekliyormuş gibi bir hissiyat uyandırma.
Aklında yoksa bile bu tavırlarınla onu yonlendirmis olursun.
Evet dimi yani.Eve bırakmaya giderken ben hep sustum. İkisi sohbet etti.Öyle gerildim ki ben. Eşimde tribe girdi. Bana güvenmiyorsun diyor.Yarın net konuşacağım. Ben arkadaş falan yok kaldıramıyorum diyecegim.Ben de kaldiramazdım.
O kadın da hiç utanmıyor mu.İnsan kendisi rahatsiz ve tedirgin olur.Sonuçta evlisiniz.
Zaten söyledim ona. Tek mesaj göreyim kötü olur dedim.Ben kaldıramıyorum dedim. Yanıma gelip şirinlik yaptı. Yok senden başkasını hayatıma sokmamda. Zaten samimi degiller. Neyin görüşmesi, neyin ısrarı bu.Bundan sonra buralarda ama ben düzenli görüşme istemiyorum.Netim bu konuda, kaldıramıyorum.İkisinin sohbetinden rahatsız oldum ben.Hayır bilmem kaç yıl önce 1 yıl birlikte çalıştığı insan ne kadar yakın olabilir, sanki kopmaz bir bağ. Hayat arkadaşını bu sebepten huzursuz ediyor olması anlamsız bana göre. Üstelik sizin erkek arkadaşınız olamazmış bile. Bu çifte standarta katlanmak zorunda değilsiniz, eşeğin aklına karpuz kabuğu falan diye de düşünmüyorum ben.o kabuk gelecekse gelsin zaten.Benim kıskançlığımla başka kadına ilgi duyacak onu görecek adam hiç durmasın. Net bir şekilde sizden ne bekliyorsa kendisinden de onu beklediğinizi, boşuna hayatınızı kaosa çevirmemesini söyleyin. Ben huzursuz olursam sen de huzurlu olmazsın teknik olarak deyin.
Kırmaz herhalde.Net konuşacağım eşimle.Düzenli görüşme istemiyorum kusura bakma diyecegim.Bilmem kaç yol önce çalışmışsın, bu yüzden aile huzurunu bozarsan sen bilirsin diyecegim.Kv. belki zamanında bunu gelini olarak gormek istiyordu,göçmenler,göçmen almay severleray bende ateşe körükle mi gittim. Bu kız için sizi kırmayacak heralde. Siz eşininiz hayırdır ?
Bence gayet haklı yıllar önce eşimin 1 yıl çalıştığı kadın çıkıp gelecek,hopp can ciğer kuzu sarma . Ne alaka yaniİşte böyle erkeklerin beynini yiye yiye huzuru sokakta aratıyorsunuz. Aklına sokun ve sürekli kavga çıkarın, bu şekil devam edin, burnundan da getirmeyi ihmal etmeyin. Her normal insan gibi oda sonunda yeter dediğinde de kocamı ayarttılar dersiniz.
Tamamda kadın giderken artık düzenli görüşürüz dedi.Bende eve gelırken eşimi arama mesaj ıstemıyorum dıye uyardım.İşte böyle erkeklerin beynini yiye yiye huzuru sokakta aratıyorsunuz. Aklına sokun ve sürekli kavga çıkarın, bu şekil devam edin, burnundan da getirmeyi ihmal etmeyin. Her normal insan gibi oda sonunda yeter dediğinde de kocamı ayarttılar dersiniz.
Sadece 1 senelik mazileri var. Banada saçma geldi.Ayrıca kadın da rahatsız edici yani eşimin de benim de çocukluk arkadaşlarımız var gerçekten 15 senelik dostlarımız, onlar bile bizi eskisi gibi aramıyor mesafeli davranıyor. Saçma bir rahatlık ki mazileri de yok…düşüncesiz biri sanırım
Sonra adıni kıskansa çıkaracaklar... aa kıskandı ne fesat fln. Genelde böyle olurKırmaz herhalde.Net konuşacağım eşimle.Düzenli görüşme istemiyorum kusura bakma diyecegim.Bilmem kaç yol önce çalışmışsın, bu yüzden aile huzurunu bozarsan sen bilirsin diyecegim.
Bu arada şuna da eminim. Benım kv herkese salça olmayı sever. Eminim kv bu kızı evine davet edecek. Kvyi tanıyorum ben.Davet ederse eşimi göndermem.
Evet bundan sonra düzenli görüşme falan.Hadi yılda 1 2neyse ama ben ayda bir galan katlanamam buna.Bence gayet haklı yıllar önce eşimin 1 yıl çalıştığı kadın çıkıp gelecek,hopp can ciğer kuzu sarma . Ne alaka yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?