Eşimin kız arkadaşı

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?

İstemiyor olabilirsin ancak bu kıskançlığın ; esine sanki kız tarafindan kabul edileceği hissini asilayabilir.
Özetle kocanı havaya sokma,sanki bir sözüyle bütün kadınlar onun için hazır kıta bekliyormuş gibi bir hissiyat uyandırma.
Aklında yoksa bile bu tavırlarınla onu yonlendirmis olursun.

kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor.

Benim için arkadaşlik sorun değil, evimizde agirlamak vs sorun değil de şu yukaridaki cümleyi kuran adam agzina terlikle vurma hissi uyandiriyor bende. Saniyorum cevremde "kardeşiz" ayagina sacma sapan şeyler cok gordugum için aklimda oyle yer etmiş.
Neyse kimse kimsenin kardeşi değil, arkadaşi ve arkadaşi gibi davransin. Davranamiyorsa onu da yapmasinlar.

Kız benim kvyi tanıyor. Kv ile iyi anlaşıyor. Eşim göçmen kız göçmen.Bilmiyorum karşıklı gülüşmeleri öyle rahatsız ettiki. Eşimi uyardım.Konuyu açmayacagım. Ancak mesaj arama görürsem ne yapayım

Haklisin ama bu sekilde de esegin aklina karpuz kabugunu dusurme bence. Bunlari soylemeden once takip etseydin durumu. Mesajlasiyorlar mi,arasiyorlar mi, sıklığı ne gibi. Ona gore tavir sergileseydin daha iyi olurdu.
Kız bize gelecek diye, kızı aradı. Ve problem yapacagımı bildigi için mesajları sildi.

Ee tabiki. Bundan yıllar önce bir yerde çalışmışsın. Arada görüşürsün ama eşinle.Bilmiyorum,kızın soguk kahve için eşime teşekkür edip göz teması kurması falan, rahatsız oldum ben.

Kız bize gelecek diye, kızı aradı. Ve problem yapacagımı bildigi için mesajları sildi.
Al iste bak. Bundan sonra arayip,mesajlastiklarinda hep silecek gecmisi. Nasil takip edeceksin? Keske adama kizmadan sorsaydin ne yapayim diye. Burda yillarin tecrubelileri var yol gosterirlerdi illa ki.

Ama sizin de rahatsiz oldugunuz seyler cok abarti. Kahve aldiysa eşiniz tabi tesekur edecek kadin, tabi ki yuzune bakacak, tabi gulecekler.

İnsan arkadasiyla bir araya gelip hiç yuzune bakmadan ve gulmeden oturup ne yapacak? Bir kahve icin tesekkur etmemek kabalik degil mi? Yani sizin hiç erkek arkadasiniz olmamiş diye dusunuyorum. Yoksa cok ayip arkadasi cagirip yuzune bakmamak, bir tesekkur etmemek filan.

Tabii ki haklısınız sizin disinizda görüşmelerini de uygun bulmuyorum ben bekar hayatı gibi yaşamaya devam etmemeli iki taraf da. Ama arkadaşlar haklı aklında yoksa dahi bu şekilde aklına girebilir erkek milletinin. Hem de mesajlaşma vs olursa saklar. Rahat görünmeye çalışırsan belki gereksiz kıskançlık ettiğini soylerek duzeltebilirsin en azından senden saklamadan ölçüsüyle gorusur

Al iste bak. Bundan sonra arayip,mesajlastiklarinda hep silecek gecmisi. Nasil takip edeceksin? Keske adama kizmadan sorsaydin ne yapayim diye. Burda yillarin tecrubelileri var yol gosterirlerdi illa ki.
Yok kız gelmeden normaldim. Kız gelmeden konuşma oldu. O zaman silmiş. Çünkü huyunu biliyorum senın dedı

Yıllar önce çalıştığı yerdeki kişi sanırım boşanmaya karar verince arkadaşlık ilişkilerine geri dönmek ve pekiştirmek istemiş. Aynı şehirde de olunca kafa dağıtacak kişiler olarak görmüş işte. Ama kardeşim gibi vs laflar bana çok abartı geliyor. Ne kardeşi yahu alt tarafı uzun süre önce aynı yerde çalıştığı birisi.

Yüzüne bakmak derken, bakışlar rahatsız etti. Benımde lise döneminden arkadaşım oldu tabıkı. Ama şuan yakın erkek arkadasım yok. Olsa eşim problem ederdı
Bu yüzden hak verıyor. Benım ıstedıgım tek görüşmemelerı, mesajlasma, arama olmaması

Bensiz tek görüşmesini istemiyorum. Ben yogun çalışıyorum. İkimizinde bir haftasonu pazarı var.Ben mesaj, arama falan istemiyorum. Bilmiyorum kızda giderken, bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.Kız eşime mesaj atacak gibi hissediyorum ben.

Enerji çok önemli, bu kadar korkarsanız istemediğiniz başınıza gelir. Bir de her boşanan kadını tehlike olarak görmeyin. Gerçekten iyi niyetli olabilir insanlar.

Şimdi de ben sizin kadınlık hislerinize göre yorumlayacağım;

Durumu kafanızda çok büyütmeden kadınla siz özellikle görüşmez aynı ortamlarda bulunmazsınız ama bunu hep tesadüfmüş gibi yapın..

Ve eşinize hissettirmeden o kadından azar azar soğutun.

Evet işte. O da bir sene aynı yerde çalışmışlar. Öyle sıkı fıkı sürekli görüşelim de yok. Ama artık bu şehirde olunca görüşmek isteyecek bence.Kız kapıdan çıkarken bundan sonra buralardayım görüşürüz dedi.

Kadınla eşim iyi anlaşıyor. Ve eşimin benden başka bir kadınla iyi anlaşması beni rahatsız ediyor.Tehlike olarak görme sebebim boşanması degil. Bundan sonra bu şehirde yaşayacakmış. Artık düzenli görüşmek istiyor.
Ben yogun çalışan biriyim.Eşimi de tek gönderme taraftarı degilim.

Hem kendisi erkek arkadasiniz olsa rahatsiz olur, hem size hak veriyor.
Ben olsam o kadinla arkadaşligini bitiririm. Bu tarz detaylari konu içinde verseniz daha iyi butun gidişati değiştiriyor bence.
Yalniz degil birlikte dahi gorusemez bu durumda.

Evet dimi.Hak veriyor ama kendisi yapıyor.12sene önce aynı yerde çalıştığın biri yani. Ben kıza o gözle bakmam diyor.Sen bana güvenmiyorsun diyor.Bilmiyorum kız mesaj atacak gibi hissediyorum ben.Umarım yanılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…