Eşimin kız arkadaşı

Yani bu adamin karakterinde varsa, siz ne kadar önünü alirsaniz alin, kirk kat yorgan altina da saklasaniz, zincire de vursaniz, niyeti varsa yapacaktir.
Yaparsa da karsiniza cikar emin olun.
Tamam ama ben karşılıklı gülüşmeler falan rahatsız oluyorum. O yüzden tekrar görüşelim derse reddetmesini söyleyecegim
Hele arama mesaj görürsem yandı.Bu kadın bu zamana kadar piyasada yoktu. Neyin mesajı

Konu sahibinin boyle bir erkek arkadasi olsaydi kocasi rahatsiz olurmuş. Acaba kaç tane adam buradakiler gibi taktik kasardı acaba aman karim huzuru disarlarda aramasin diye.

Bir tane kadin cikti geldi diye eşiyle evinde huzur birakmayacak adam zaten evliligine kiymet vermiyordur.

İşte eşimin kafası herkes kardeşimdir. Kimseye kötü gözle bakmam. O da bakmaz kafasında. Bu zamana kadar olacaksa olur diyor eşim.Uyardım bakalım.Yarında görüşme falan istemedigimi söyleyecegim

Aynen katılıyorum . Daha baştan bu şekilde tepki vererek kadını adamın gözünde büyütmüşsünüz bi kere. adamın aklında yoksa bile acaba diyecek siz ısrar ettikçe. Geçmiş olsun artık. mesaj silmeye başladıysa gerçekten yakın arkadaşıysa sizin tavrınızdan çekinip gizli bile görüşebilir. Bu kadar sorun etmeyin . iki tarafın da aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz bu tavrınız . Yasaklayarak asla istemiyorum görüşme diyerek inanın bir yere varamazsınız aksine çekici hale getirirsiniz bu durumu. Bi süre gözlemleyin gerekirse birlikte görüşün . rahatsız edici bir durum görürseniz açarsınız konuyu . böyle daha baştan ortada bişey yokken tepki vermeniz olmamış.

Zaten bu kadınla görüşmek için beni çigniyorsa, bizim evliligimiz olmamıştır. Yarın uyansın, düzenli görüşme istemiyorum dıyecegım. Annende kızı evıne davet ederse sen gıtmıyorsun kusura bakma dıyecegım. Anana söyle davet falan etmesın hatta dıyecegım. Kvyı bılıyorum. Herkesle samımı olmaya bayılır.çagırır evıne.

İşte eşimin kafası herkes kardeşimdir. Kimseye kötü gözle bakmam. O da bakmaz kafasında. Bu zamana kadar olacaksa olur diyor eşim.Uyardım bakalım.Yarında görüşme falan istemedigimi söyleyecegim
Hep o kafalar yapıyor zaten. Ama eşiniz istisnadır belki. Diyeceğim de kıskançlık etme demek yerine ikiletmeden tamam demesi lazimdi. O sebeple hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye daglar oy oy modundan cikardim ben olsam

Ben tekrar görüşürsem düzenli görüşme olur zaten. Ben karşılıklı sohbetlerinden falan rahatsız oldum. Daha önce sevgılıyken görüştük. Böyle hıssetmedım. Bu sefer bılmıyorum. Ve buralardayım görüşürüz demesi kafamda soru işareti uyandırdı. Bakalım benı çigneyıp görüşecek mi

Hep o kafalar yapıyor zaten. Ama eşiniz istisnadır belki. Diyeceğim de kıskançlık etme demek yerine ikiletmeden tamam demesi lazimdi. O sebeple hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye daglar oy oy modundan cikardim ben olsam
Net bir şekilde görüşmek isterse reddet, yogun oldugumuzu söyle dıyecegım. Zaten görüşmek için beni çignerse bizden olmaz.

Çaktırmadan takip, çok başına eksimeden. Yoksa olmayacagi varsa bile aklina sokarsin. Ama takip sart, kardes olayi bana itici geldi nedense. Niye kardeşi olsunki? Sonuçta 1 yıllık iş arkadaşlığı.

Çaktırmadan takip, çok başına eksimeden. Yoksa olmayacagi varsa bile aklina sokarsin. Ama takip sart, kardes olayi bana itici geldi nedense. Niye kardeşi olsunki? Sonuçta 1 yıllık iş arkadaşlığı.
Evet saçmalık. Yarın net olarak görüşme istemiyorum dıyecegım. Bu arada liseden yakın erkek arkadaşları var eşimin. Onlarla bayramdan bayrama görüşüyor

Net bir şekilde görüşmek isterse reddet, yogun oldugumuzu söyle dıyecegım. Zaten görüşmek için beni çignerse bizden olmaz.
Ya arkadaş ben anlamiyorum diretmeyi gec 12 sene onceki arkadas ile mesaji silmesi bile olmamaliydi. Ne yazdida sen kizarsin diye sildim diyor bu adam. Hani seni de gazlamayayim diyorum ama kocan bana hiç tekin gelmedi mevzu sadece bu kadin degil bu adam bir tuhaf

Niyetleri ne olursa olsun sen istemiyorsan, rahatsız oluyorsan konu kapanmıştır, yani kapanmalı. Akraba değil, çocukluk arkadaşı değil altı üstü yıllar yıllar önce iş arkadaşıymış. Sen istemediğin halde gizli saklı mesajları silerek ya da seni üzmeyi göze alarak görüşürse artık ben burada iyi niyet falan aramam.

Yani silmesi düşündürüyor.Whatsap silip yüklesem eski mesajlar geri gelir mi

Evet dimi yani.Eve bırakmaya giderken ben hep sustum. İkisi sohbet etti.Öyle gerildim ki ben. Eşimde tribe girdi. Bana güvenmiyorsun diyor.Yarın net konuşacağım. Ben arkadaş falan yok kaldıramıyorum diyecegim.
Fevri davranmayın.O kadınin belli başlı hassasiyeti olsa sadece sizinle konuşurdu.Ayip ya.Arkadaşlik ne.Git kendin gibi boşanmış adamlarla arkadaş ol.Ona arkadaşlık yapacak başka insanlar vardir.Eşinize ihtiyacı yok.
Demekki kadın rahat birisi fazlasıyla.Her evlilik böyle bir durumla imtihan oluyor.İnancınız ne bilmiyorum ama ben duanın gücüne inanıyorum Allah'ın izniyle.

Yarın sabah direk görüşmede istemiyorum, ben rahatsız oluyorum diyeceğim.Dediginiz gibi sık görüşme falan bana saçma geliyor. 12yıl önce aynı yerde çalışmışlar. O da 1sene

Benimle de konuştu. Ama eşimle eski günlerden bahsedip gülüştüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…