- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Tamam ama ben karşılıklı gülüşmeler falan rahatsız oluyorum. O yüzden tekrar görüşelim derse reddetmesini söyleyecegimYani bu adamin karakterinde varsa, siz ne kadar önünü alirsaniz alin, kirk kat yorgan altina da saklasaniz, zincire de vursaniz, niyeti varsa yapacaktir.
Yaparsa da karsiniza cikar emin olun.
Evet kıskançlık yapıyorsun diyor. Empati yap dıyorum, haklısın dıyor.Sonra adıni kıskansa çıkaracaklar... aa kıskandı ne fesat fln. Genelde böyle olur
İşte böyle erkeklerin beynini yiye yiye huzuru sokakta aratıyorsunuz. Aklına sokun ve sürekli kavga çıkarın, bu şekil devam edin, burnundan da getirmeyi ihmal etmeyin. Her normal insan gibi oda sonunda yeter dediğinde de kocamı ayarttılar dersiniz.
İşte eşimin kafası herkes kardeşimdir. Kimseye kötü gözle bakmam. O da bakmaz kafasında. Bu zamana kadar olacaksa olur diyor eşim.Uyardım bakalım.Yarında görüşme falan istemedigimi söyleyecegimYa valla ben hiç zorlama medeni olamayacağım.
Benim yakin erkek arkadaslarim var yillardir gorusuyorum. Evliyken de gorustum bekarkende. Yani mola vermedim.
Ama boşandiktan sonra ya da sevgiliden ayrildiktan sonra bir anda erkek arkadaşlara free yaklaşıyorsa o kadının niyetini sorgulamam bile. Nettir zaten.
Böyle yaklaşan yollular çok. Ama daha fenasi bu yaniklara yaklaşan erkekler. Biri de kocan. Hayirdir kardeş filan ne alaka la ?
Aynen katılıyorum . Daha baştan bu şekilde tepki vererek kadını adamın gözünde büyütmüşsünüz bi kere. adamın aklında yoksa bile acaba diyecek siz ısrar ettikçe. Geçmiş olsun artık. mesaj silmeye başladıysa gerçekten yakın arkadaşıysa sizin tavrınızdan çekinip gizli bile görüşebilir. Bu kadar sorun etmeyin . iki tarafın da aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz bu tavrınız . Yasaklayarak asla istemiyorum görüşme diyerek inanın bir yere varamazsınız aksine çekici hale getirirsiniz bu durumu. Bi süre gözlemleyin gerekirse birlikte görüşün . rahatsız edici bir durum görürseniz açarsınız konuyu . böyle daha baştan ortada bişey yokken tepki vermeniz olmamış.Çünkü siz bu kadını onun gözünde büyüttünüz.. rahatsız olsanız bile bir süre idare edip sineye çekip takipte kalmalıydınız. Şansınızı elinizden kaçırmışsınız ama bir süre dişinizi sıkarsanız geri gevşeyebilir eşiniz. Sabırlı olun lütfen duygularınıza yenik düşmeyin, hatta birkaç hafta sonra çok rahat ve tatlı bir dille aaa o arkadaşın nerelerde hiç aradı mı , ben biraz sert davrandım kusura bakma vs deyin , yerse eşiniz biraz gevşer belki.
Zaten bu kadınla görüşmek için beni çigniyorsa, bizim evliligimiz olmamıştır. Yarın uyansın, düzenli görüşme istemiyorum dıyecegım. Annende kızı evıne davet ederse sen gıtmıyorsun kusura bakma dıyecegım. Anana söyle davet falan etmesın hatta dıyecegım. Kvyı bılıyorum. Herkesle samımı olmaya bayılır.çagırır evıne.Konu sahibinin boyle bir erkek arkadasi olsaydi kocasi rahatsiz olurmuş. Acaba kaç tane adam buradakiler gibi taktik kasardı acaba aman karim huzuru disarlarda aramasin diye.
Bir tane kadin cikti geldi diye eşiyle evinde huzur birakmayacak adam zaten evliligine kiymet vermiyordur.
Hep o kafalar yapıyor zaten. Ama eşiniz istisnadır belki. Diyeceğim de kıskançlık etme demek yerine ikiletmeden tamam demesi lazimdi. O sebeple hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye daglar oy oy modundan cikardim ben olsamİşte eşimin kafası herkes kardeşimdir. Kimseye kötü gözle bakmam. O da bakmaz kafasında. Bu zamana kadar olacaksa olur diyor eşim.Uyardım bakalım.Yarında görüşme falan istemedigimi söyleyecegim
Ben tekrar görüşürsem düzenli görüşme olur zaten. Ben karşılıklı sohbetlerinden falan rahatsız oldum. Daha önce sevgılıyken görüştük. Böyle hıssetmedım. Bu sefer bılmıyorum. Ve buralardayım görüşürüz demesi kafamda soru işareti uyandırdı. Bakalım benı çigneyıp görüşecek miAynen katılıyorum . Daha baştan bu şekilde tepki vererek kadını adamın gözünde büyütmüşsünüz bi kere. adamın aklında yoksa bile acaba diyecek siz ısrar ettikçe. Geçmiş olsun artık. mesaj silmeye başladıysa gerçekten yakın arkadaşıysa sizin tavrınızdan çekinip gizli bile görüşebilir. Bu kadar sorun etmeyin . iki tarafın da aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz bu tavrınız . Yasaklayarak asla istemiyorum görüşme diyerek inanın bir yere varamazsınız aksine çekici hale getirirsiniz bu durumu. Bi süre gözlemleyin gerekirse birlikte görüşün . rahatsız edici bir durum görürseniz açarsınız konuyu . böyle daha baştan ortada bişey yokken tepki vermeniz olmamış.
Net bir şekilde görüşmek isterse reddet, yogun oldugumuzu söyle dıyecegım. Zaten görüşmek için beni çignerse bizden olmaz.Hep o kafalar yapıyor zaten. Ama eşiniz istisnadır belki. Diyeceğim de kıskançlık etme demek yerine ikiletmeden tamam demesi lazimdi. O sebeple hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye daglar oy oy modundan cikardim ben olsam
Evet saçmalık. Yarın net olarak görüşme istemiyorum dıyecegım. Bu arada liseden yakın erkek arkadaşları var eşimin. Onlarla bayramdan bayrama görüşüyorÇaktırmadan takip, çok başına eksimeden. Yoksa olmayacagi varsa bile aklina sokarsin. Ama takip sart, kardes olayi bana itici geldi nedense. Niye kardeşi olsunki? Sonuçta 1 yıllık iş arkadaşlığı.
Ya arkadaş ben anlamiyorum diretmeyi gec 12 sene onceki arkadas ile mesaji silmesi bile olmamaliydi. Ne yazdida sen kizarsin diye sildim diyor bu adam. Hani seni de gazlamayayim diyorum ama kocan bana hiç tekin gelmedi mevzu sadece bu kadin degil bu adam bir tuhafNet bir şekilde görüşmek isterse reddet, yogun oldugumuzu söyle dıyecegım. Zaten görüşmek için beni çignerse bizden olmaz.
Yani silmesi düşündürüyor.Whatsap silip yüklesem eski mesajlar geri gelir miYa arkadaş ben anlamiyorum diretmeyi gec 12 sene onceki arkadas ile mesaji silmesi bile olmamaliydi. Ne yazdida sen kizarsin diye sildim diyor bu adam. Hani seni de gazlamayayim diyorum ama kocan bana hiç tekin gelmedi mevzu sadece bu kadin degil bu adam bir tuhaf
Fevri davranmayın.O kadınin belli başlı hassasiyeti olsa sadece sizinle konuşurdu.Ayip ya.Arkadaşlik ne.Git kendin gibi boşanmış adamlarla arkadaş ol.Ona arkadaşlık yapacak başka insanlar vardir.Eşinize ihtiyacı yok.Evet dimi yani.Eve bırakmaya giderken ben hep sustum. İkisi sohbet etti.Öyle gerildim ki ben. Eşimde tribe girdi. Bana güvenmiyorsun diyor.Yarın net konuşacağım. Ben arkadaş falan yok kaldıramıyorum diyecegim.
Yarın sabah direk görüşmede istemiyorum, ben rahatsız oluyorum diyeceğim.Dediginiz gibi sık görüşme falan bana saçma geliyor. 12yıl önce aynı yerde çalışmışlar. O da 1seneNiyetleri ne olursa olsun sen istemiyorsan, rahatsız oluyorsan konu kapanmıştır, yani kapanmalı. Akraba değil, çocukluk arkadaşı değil altı üstü yıllar yıllar önce iş arkadaşıymış. Sen istemediğin halde gizli saklı mesajları silerek ya da seni üzmeyi göze alarak görüşürse artık ben burada iyi niyet falan aramam.
Benimle de konuştu. Ama eşimle eski günlerden bahsedip gülüştüler.Fevri davranmayın.O kadınin belli başlı hassasiyeti olsa sadece sizinle konuşurdu.Ayip ya.Arkadaşlik ne.Git kendin gibi boşanmış adamlarla arkadaş ol.Ona arkadaşlık yapacak başka insanlar vardir.Eşinize ihtiyacı yok.
Demekki kadın rahat birisi fazlasıyla.Her evlilik böyle bir durumla imtihan oluyor.İnancınız ne bilmiyorum ama ben duanın gücüne inanıyorum Allah'ın izniyle.
Tamamda sürekli görüşecek falan ben kaldıramam bunu.Görüşsün. Ben olsam görüşme demem. Hatta bu kadar rahatsız olduysanız ne olacak bitecek görmüş olursunuz. Bu insan çocuk değil ki koruyasınız başka insan veya kadından.
Kaldıramadığınız ne aldatılma korkusu muTamamda sürekli görüşecek falan ben kaldıramam bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?