- 28 Şubat 2013
- 469
- 255
- 53
- 42
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Kızı yaptıysa niye uyarsın ki? Kız bişeyler duymuş işte...
Bir kadın bazı erkeklerle flörtleşmiş ve kendi numarası olarak da sizin numaranızı vermiş gibi. Eşinizin kızı yapmış olabilir, bilmediğin numaraları açma dediyse.
Hayir kiz kotu biri degil o yapmaz beni uyardi ama arkasini konusamadi.Kızı yaptıysa niye uyarsın ki? Kız bişeyler duymuş işte...
Doğru ya, benim de kafa gitti :) Evet anne yapmış olabilir, sizin numaranızı vererek.
Hayir kiz kotu biri degil o yapmaz beni uyardi ama arkasini konusamadi.
Esim gelince anlatacagim kiza resit olmasina ragmen baski yapiliyor gorusemiyoruz. Bir sekilde ogrenmemiz lazim ama.Durumu eşinize söyleyin haberdar olsun.
O da duruma göre kızını getirir konuşursunuz ne oldu ne bittiyse.
Kizi cok iyi biri ve aramiz iyi telefona baktim aramadan hemen sonra hic bir sey yok yani yanlislikla arama vs.Ya kızı bir halt çevirdi ya da eski eşi.
Sizin numaranız verilmiş.
Belki de farkında olmadan numaranızdan karşı tarafa arama, mesaj ya da çağrı gitmiş olabilir.
Yuzum yanmaya basladi o kadar ileri gidilmis midir kiArayan numaralardan birini açın. Siz kimsiniz bu numarayı nereden buldunuz diye sorun. Eşinize vermeyin, sizin isminizle konuşmuş olabilir. Hani aldatılmış gibi gözüksün de ayrılsın diye. Facebook falan gibi sosyal medya hesaplarında adınızı soyadınızı aratın fake hesabınız var mı bakın.
Isten gelmedi henuz anlatacagim kzinin attigi mesaji vs. Herseyi gosterecegim.Bence olay büyümeden eşine durumu anlat yoksa başına bela olabilir farkli numaradan gelen mesajlar
Acmiyorum simdi zaten esimle paylasacagimcanım her ne olmuş ne işler dönüyor açıkcası bende anlamadım ama durumdan eşine bahset 2 gün sonra bi sıkıntı çıkmasın hani mesaj atmış ya senin için yurt dışından geldim unuttun mu beni ? diye işte bu yanlış anlaşılabilecek noktalara gidebilir sanki sen eşini aldatmışsın gibide gösterilebilir bi planlar dönüyor ama çözemedim temkinli ol eşine olaydan bahset ve gerçekten de bundan sonra bilmediğin numaraları açma derim
Evet bana da oyle geldi ama sersem gibi olunca algida gucluk cekiyorum. Ya bu kadinin bana garezi ne? Ne istiyor benden? Psikolojim coktu iyice amacina ulasti sanirimEski eşin size garezi varsa kızıda sizi uyardiysa düsünülecek ilk şey eski
eşin bunu yaptirdigi.size tuzak kuruyo olabilir eşinize durumu anlatmanizda fayda var
Ayni numaradan once arandim konusmadan kapadim. Sonra whatsaap tan oyle bi mesaj aldim numarayi kaybetmemek icin kaydedip engelledim. Whatsaap resmi olarak 30 yas civari bir erkek resmi var ve ben hic tanimiyorum o kimse.Ayni numaradan farkli tonda iki mesaj cok tuhaf.
Aramada beni aramissiniz, demis ve konu orada kapanmisken ve o arada baska hicbir iletisim olmamisken sanki konusup anlasmissiniz gibi ikinci mesajda senin icin gelmistim, demis.
O arada bir seyler donmus.
Esinizin kizina neler oldugunu sorun ve esinizi de haberdar edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?