Esimin kizi beni ne icin uyarmis olabilir?

Hayat_buysa_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
469
255
53
42
Merhaba arkadaslar...

Ilk konumu biliyorsunuz esimin, ilk esinin oldu bitti bir garezi var ama, bu kez cidden yaptiklarini aklim almiyor.

Son gunlerde psikolojim alt ust oldugu icin dr. a gittim antidepresan kullaniyorum ve sersem gibiyim. Bir kac gun once bana bir telefon geldi tanimadigim bir numaraydi sanki hoparlor acik gibi ses uzaktan geliyordu.
Tanimadigim bir adam "Beni 21.45 te aramissiniz sevgilimle kavga ettik sizin yuzunuzden" dedi Sasirdim "Ben mi aramisim" dedim. "Evet siz aradiniz simdi sevgilim aciklama bekliyor" dedi soka girdim telefonu kapadim.
O vakitte telefon yanimdaydi ben aramadim acaba cocuklar mi aradi yanlislikla dedim baktim oyle bir arama yok. Cocuklara sordum yok zaten telefon yanimdaydi.

Pazar gunu esimin kizindan whatsaap tan bir mesaj aldim "Abla bilmedigin numaralari acma simdi konusamiyorum cevapta yazma"

Yaklasik bir saat sonra telefonuma Whatsaaptan yine o beni arayan numaradan mesaj geldi. "Senin icin yurt disindan gelmistim unuttun mu beni?"
Numarayi engelledim hemen.

Esimin kizini aramaya cesaret edemedim ve beni ne icin uyardi tam cozumleyemedim aklima direk annesinin yine is basinda olusu geldi.

Kiz annesinden gizli bizle seyrekte olsa iletisim kurar. Telefonuna bizi Ayca 1 ve Ayca 2 diye kaydetmisti. Acaba annesi mi farketti.

Kiziyla benim aram iyiydi ama, annesi surekli bizi yipratma cabasinda oldu ve surekli maddiyatla vurdu bizi.

Arkadaslar haptan dolayi sersem gibiyim ve algi da gucluk cekiyorum. Sizce ne donuyor olabilir?

Dipnot: Esimin ikinci esiyim ve esimin bosanmasi ile hic bir alakam yoktur.

OLAN BITEN BELLI OLDU 6. SAYFA DA GELISMELER.

Son düzenleme:
Bir kadın bazı erkeklerle flörtleşmiş ve kendi numarası olarak da sizin numaranızı vermiş gibi. Eşinizin kızı yapmış olabilir, bilmediğin numaraları açma dediyse.

Kızı yaptıysa niye uyarsın ki? Kız bişeyler duymuş işte...
Hayir kiz kotu biri degil o yapmaz beni uyardi ama arkasini konusamadi.

Hayir kiz kotu biri degil o yapmaz beni uyardi ama arkasini konusamadi.

Arayan numaralardan birini açın. Siz kimsiniz bu numarayı nereden buldunuz diye sorun. Eşinize vermeyin, sizin isminizle konuşmuş olabilir. Hani aldatılmış gibi gözüksün de ayrılsın diye. Facebook falan gibi sosyal medya hesaplarında adınızı soyadınızı aratın fake hesabınız var mı bakın.

Durumu eşinize söyleyin haberdar olsun.
O da duruma göre kızını getirir konuşursunuz ne oldu ne bittiyse.
Esim gelince anlatacagim kiza resit olmasina ragmen baski yapiliyor gorusemiyoruz. Bir sekilde ogrenmemiz lazim ama.

Ya kızı bir halt çevirdi ya da eski eşi.
Sizin numaranız verilmiş.
Belki de farkında olmadan numaranızdan karşı tarafa arama, mesaj ya da çağrı gitmiş olabilir.
Kizi cok iyi biri ve aramiz iyi telefona baktim aramadan hemen sonra hic bir sey yok yani yanlislikla arama vs.

canım her ne olmuş ne işler dönüyor açıkcası bende anlamadım ama durumdan eşine bahset 2 gün sonra bi sıkıntı çıkmasın hani mesaj atmış ya senin için yurt dışından geldim unuttun mu beni ? diye işte bu yanlış anlaşılabilecek noktalara gidebilir sanki sen eşini aldatmışsın gibide gösterilebilir bi planlar dönüyor ama çözemedim temkinli ol eşine olaydan bahset ve gerçekten de bundan sonra bilmediğin numaraları açma derim

Yuzum yanmaya basladi o kadar ileri gidilmis midir ki

Bence olay büyümeden eşine durumu anlat yoksa başına bela olabilir farkli numaradan gelen mesajlar
Isten gelmedi henuz anlatacagim kzinin attigi mesaji vs. Herseyi gosterecegim.

Acmiyorum simdi zaten esimle paylasacagim

Eski eşin size garezi varsa kızıda sizi uyardiysa düsünülecek ilk şey eski

eşin bunu yaptirdigi.size tuzak kuruyo olabilir eşinize durumu anlatmanizda fayda var

Ayni numaradan farkli tonda iki mesaj cok tuhaf.
Aramada beni aramissiniz, demis ve konu orada kapanmisken ve o arada baska hicbir iletisim olmamisken sanki konusup anlasmissiniz gibi ikinci mesajda senin icin gelmistim, demis.
O arada bir seyler donmus.

Esinizin kizina neler oldugunu sorun ve esinizi de haberdar edin.

Eski eşin size garezi varsa kızıda sizi uyardiysa düsünülecek ilk şey eski

eşin bunu yaptirdigi.size tuzak kuruyo olabilir eşinize durumu anlatmanizda fayda var
Evet bana da oyle geldi ama sersem gibi olunca algida gucluk cekiyorum. Ya bu kadinin bana garezi ne? Ne istiyor benden? Psikolojim coktu iyice amacina ulasti sanirim

Ayni numaradan once arandim konusmadan kapadim. Sonra whatsaap tan oyle bi mesaj aldim numarayi kaybetmemek icin kaydedip engelledim. Whatsaap resmi olarak 30 yas civari bir erkek resmi var ve ben hic tanimiyorum o kimse.
Kizi tekrar arayamadim ama esimle konusayim olmadi o arasin

Esine hemen soylemelisin.
Mesjlari ve kizinin mesjinida silmemisindir umarim.
Esin konussun kiziyla.
Eski es cikarsa da bunun altindan bi guzel agzinin payini verinki sizle ugrasamamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…