Esimin kizi beni ne icin uyarmis olabilir?

Sizin dahliniz olmadan bir seyler dönmüs gibi duruyor demek istemistim, yanlis anlasilmasin.
Hani sanki siz aramayi kapatinca baska bir yerden o kisiye ulasilmis, muhabbet devam etmis de o adam cevap olarak diger kisiye degil de size dönmüs gibi dengesizce bir tavir sergilenmis.

Esiniz ne tepki verir buna?

Esine hemen soylemelisin.
Mesjlari ve kizinin mesjinida silmemisindir umarim.
Esin konussun kiziyla.
Eski es cikarsa da bunun altindan bi guzel agzinin payini verinki sizle ugrasamamasin
Hayir silmedim duruyor. Biktim bu eski esten yeter artik yaa ne oldu da eski kocasina aski depresti

Kocana anlat bence sonra izah edemeyeceğin şeyler yaşanmadan.
Isten gelince anlatacagim

Evet ben de anlamadim direk oyle yazdi.
Esimin bana guveni sonsuzdur ama, ilk esi icin seytanin ortagiydi derdi. Evlendik evleneli surekli maddiyatla vurdu bakti yikilmadik bu sefer de boyle cirkinlesti sanirim. Esim o kadina cok sinirlenecektir altindan o cikarsa ki gidisat onu gosteriyor.

Olayı eşinize anlatın sonrada dava açın bakalım sahtekarlık nasıl oluyormus namus bu başka birşeye benzemez ahlaksiz

Bir de bu olanlari acikliga kavusturdugunuzda eger eski esin parmagi varsa, mahkemeye verin.
Zaten bu derece cirkinlestiyse kesinlikle mahkemeye verecegim. Biktim artik bugune kadar kizinin hatrina sustum ama artik sakin olamayacagim. Hayir sanki esim benden bosanirsa geri onu alacak!

Bence size iftira atma hazirligi icindeler. o yuzden esinize hemen anlatin

tam olarak şöyle cnm...
senin numarani ilk eşi biliyor.bir adama seni arattiriyor.sonra eşinin kızı sana yardım ediyor ,açma bilmedigin numarayı diye çünkü annesinin seni eşinle arani bozmak için planlar yaptığını biliyor.bu yüzden size yardım etmiş,whatsapptan gelen msj çok net sanki siz başka bir adamla gorusuyormussunuz gibi bir msj...şimdi hemen eşinize herseyi anlatın.numaranızı degistirin.o kadindanda uzak durun.çünkü size iftira atmaya hazırlanıyor.

eşine anlat, kıza annesini savcılığa vereceğini söyle, duruma göre devam edersin. fazla konuşma yüz göz olma seni tuzağa çekecek belli ki. kadının gözünü korkutmak için savcılık şart!

Durumu eşinize söyleyin haberdar olsun.
O da duruma göre kızını getirir konuşursunuz ne oldu ne bittiyse.
Kesinlikle eksiksiz eşinize anlatın durumu. Niye daha önce söylemedin derse kızına bişey olur diye korktum dersin. Napıcağımı şaşırdım öğren bu konuyu de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…