- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Ayni numaradan once arandim konusmadan kapadim. Sonra whatsaap tan oyle bi mesaj aldim numarayi kaybetmemek icin kaydedip engelledim. Whatsaap resmi olarak 30 yas civari bir erkek resmi var ve ben hic tanimiyorum o kimse.
Kizi tekrar arayamadim ama esimle konusayim olmadi o arasin
Hayir silmedim duruyor. Biktim bu eski esten yeter artik yaa ne oldu da eski kocasina aski deprestiEsine hemen soylemelisin.
Mesjlari ve kizinin mesjinida silmemisindir umarim.
Esin konussun kiziyla.
Eski es cikarsa da bunun altindan bi guzel agzinin payini verinki sizle ugrasamamasin
Isten gelince anlatacagimKocana anlat bence sonra izah edemeyeceğin şeyler yaşanmadan.
Hayir silmedim duruyor. Biktim bu eski esten yeter artik yaa ne oldu da eski kocasina aski depresti
Isten gelince anlatacagim
Evet ben de anlamadim direk oyle yazdi.Sizin dahliniz olmadan bir seyler dönmüs gibi duruyor demek istemistim, yanlis anlasilmasin.
Hani sanki siz aramayi kapatinca baska bir yerden o kisiye ulasilmis, muhabbet devam etmis de o adam cevap olarak diger kisiye degil de size dönmüs gibi dengesizce bir tavir sergilenmis.
Esiniz ne tepki verir buna?
Olayı eşinize anlatın sonrada dava açın bakalım sahtekarlık nasıl oluyormus namus bu başka birşeye benzemez ahlaksiz
Zaten bu derece cirkinlestiyse kesinlikle mahkemeye verecegim. Biktim artik bugune kadar kizinin hatrina sustum ama artik sakin olamayacagim. Hayir sanki esim benden bosanirsa geri onu alacak!Bir de bu olanlari acikliga kavusturdugunuzda eger eski esin parmagi varsa, mahkemeye verin.
Kizi yanimizda degil kiKızı sizin numaradan yasak askiyla konusmsta adamn karısına yakalanms gibi sanki kızda napcaginı bilemedi seni uyardı saçma bi senaryomu oldu bilemedm
Bence size iftira atma hazirligi icindeler. o yuzden esinize hemen anlatinMerhaba arkadaslar...
Ilk konumu biliyorsunuz esimin, ilk esinin oldu bitti bir garezi var ama, bu kez cidden yaptiklarini aklim almiyor.
Son gunlerde psikolojim alt ust oldugu icin dr. a gittim antidepresan kullaniyorum ve sersem gibiyim. Bir kac gun once bana bir telefon geldi tanimadigim bir numaraydi sanki hoparlor acik gibi ses uzaktan geliyordu.
Tanimadigim bir adam "Beni 21.45 te aramissiniz sevgilimle kavga ettik sizin yuzunuzden" dediSasirdim "Ben mi aramisim" dedim. "Evet siz aradiniz simdi sevgilim aciklama bekliyor" dedi soka girdim telefonu kapadim.
O vakitte telefon yanimdaydi ben aramadim acaba cocuklar mi aradi yanlislikla dedim baktim oyle bir arama yok. Cocuklara sordum yok zaten telefon yanimdaydi.
Pazar gunu esimin kizindan whatsaap tan bir mesaj aldim "Abla bilmedigin numaralari acma simdi konusamiyorum cevapta yazma"
Yaklasik bir saat sonra telefonuma Whatsaaptan yine o beni arayan numaradan mesaj geldi. "Senin icin yurt disindan gelmistim unuttun mu beni?"
Numarayi engelledim hemen.
Esimin kizini aramaya cesaret edemedim ve beni ne icin uyardi tam cozumleyemedim aklima direk annesinin yine is basinda olusu geldi.
Kiz annesinden gizli bizle seyrekte olsa iletisim kurar. Telefonuna bizi Ayca 1 ve Ayca 2 diye kaydetmisti. Acaba annesi mi farketti.
Kiziyla benim aram iyiydi ama, annesi surekli bizi yipratma cabasinda oldu ve surekli maddiyatla vurdu bizi.
Arkadaslar haptan dolayi sersem gibiyim ve algi da gucluk cekiyorum. Sizce ne donuyor olabilir?
Dipnot: Esimin ikinci esiyim ve esimin bosanmasi ile hic bir alakam yoktur.
Bence size iftira atma hazirligi icindeler. o yuzden esinize hemen anlatin
Isten gelmesini bekliyorum inanin tukendim artikArkadaşlara katılıyorum ,hemen esinize anlatin isler iyice sarpa sarmadan, zirâ olaylar bu kadarla kalmayabilir....
Hicmi bı araya gelmednz 2 arada 1 derede yapms olmazmi belki bi msj kısa bı konsma falanKizi yanimizda degil ki
Kesinlikle eksiksiz eşinize anlatın durumu. Niye daha önce söylemedin derse kızına bişey olur diye korktum dersin. Napıcağımı şaşırdım öğren bu konuyu de.Durumu eşinize söyleyin haberdar olsun.
O da duruma göre kızını getirir konuşursunuz ne oldu ne bittiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?