Esimin kizi beni ne icin uyarmis olabilir?

kizinin mesajini gostererek esinize durumu anlatin bence yada numaranizi degisin
ever oyle yapacagim

Benimde akkima bu geldi ama neden bu kadar cirkinlesir bir insan.

Hicmi bı araya gelmednz 2 arada 1 derede yapms olmazmi belki bi msj kısa bı konsma falan
Hayir baska sehirdeyiz hem o cocuk cok iyi yapmaz oyle birsey

Eski eşi numaranızı dağıtıyor demek ki.
Kız da duymuştur anlamıştır sizin uyarmıştır.
En temizi mesaj geldiğinde savcılığa gideceğinizi yazın ya da hat değişin.
Zaten bu isi mahkeme cozecek gibi.

eşine anlat, kıza annesini savcılığa vereceğini söyle, duruma göre devam edersin. fazla konuşma yüz göz olma seni tuzağa çekecek belli ki. kadının gözünü korkutmak için savcılık şart!
Zaten sonu mahkeme gibi duruyor inanin artik bezdim. Ya esim normal kendi halinde bir koca neyin hirsi bu? Bizi ayirinca ne gececek eline? Tukendim ilaclarla ayakta duruyorum

Kesinlikle eksiksiz eşinize anlatın durumu. Niye daha önce söylemedin derse kızına bişey olur diye korktum dersin. Napıcağımı şaşırdım öğren bu konuyu de.

Esinize anlatin kadindanda sikayetci olun aslinda kadindan degil sizi arayan kisiden sikayetci olun suc duyurusunda bulunun evlilik birligimi tehlikeye sokuyor diye
O kisi eski esin tuttugu biri esi dostu akrabasiysa seyredin cumbusu birazda onun basina bela olsunki ders alsin yoksa daha cok ugrasirsiniz
Anlamiyorum ben bosanipta bosanamayan kadinlari gercekten napicaksin seni sevmeyen istemeyen yeni hayat kurmus bir adami ne ugrasirsin

Kiz gercekten merhametliymis cidden eski esiyle ilgili bi dolap donuyor olabilir bende oyle bir intibaa birakti bencede uvey kiziniza guvenin. Esinizede bu durumu bildirin eger uvey kizinizla iletişime gecerseniz evinize cagirip olan biteni anlatmasini isteyin esinizde yaninizda olsun sanirim kadin sizin yuvanizi yikmaya çalışıyor

Annesi sizin numarayı öğrenmiş ve ona buna rahatsız etsin eşinle aran bozulsun diye vermiş gibi eşine söyle bence

gecmis olsun zor bir durum ama hakeden cezasini cekmeli oyle kolay degildir bir insanin hayati ve duzeni ile oynamak.
Tesekkurler esim geldi yemekten sonra konusacagim

Simdi annesi gorusmemize mani olsa da emegim var onda. Kucukken cok iclenirdi abla keske annem sen olsaydin diye. Ama hic bir zaman icin ne bana anne demesini talep ettim ne de annesinin yerine koymasini yani istedigi gibi davrandi zorlamadim. Sakin aynlis anlamayin ben onu hic uvey gibi gormedim. Esimin bir parcasiydi o ben ona deger verdim o da hep vefaliydi ama iste annesi atsan atilmaz. Cekiyoruz cumbur cemaat Su an da kiz baska sehirde telefonla konusmaua calisacagiz

Ne kadar guzel yureklisin arkadaşım doguran deyil doyuran diye bosuna dememisler hemen kiza ulas ama konuyu esine ulastir kesinlikle kendi basina is yapıyorsun diye esin tribe girebilir

Eşine mutlaka anlat. Kadın muhtemelen bi arkadaşı yada akraba vs buldu erkek seni tongaya düşürmeye çalışıyolar. Muhtemelern senin vereceğin tepkiye göre haber kocana gidecek. Kesinlikle ve kesinlikle kocana anlat. Ve kızın yazdıklarını sakın silme.

Eski es takmostir belki kafayi kendince sizi isletip egleniyordur ya da esinizle aranizi bozmaya calosiyordur var boyle takintili kadinlar. kizda demekki sizi sevmis ve annesinin nasil biri oldugunu biliyor uyarmis sizi. benim aklima bu geldi.

Konunun akibetini bende merak ettim,son durum nedir?
Kızı sizi uyardığına göre mutlaka konuyu biliyor. Eşinize anlatın mesajları ve arama kayıtlarını gösterin.
Benim anlamadığım şey neden eşinizin kızı ufak bir uyarı mesaj yazmış sonuçta reşit bir kız diyorsunuz. Arayamasa da böyle böyle bir olay oldu dikkat et açma telefonları diye mesaj yazabilirdi. Entresan.. Annesi kızın telefonunu alıp mesajlarına falan bakacak kadar mı sayko bir kadın?

Ne kadar guzel yureklisin arkadaşım doguran deyil doyuran diye bosuna dememisler hemen kiza ulas ama konuyu esine ulastir kesinlikle kendi basina is yapıyorsun diye esin tribe girebilir
Tesekkur ederim.Esini cocuklu aliyorsan bir parcasi olan cocugunuda kabullenmek durumundasin otesi vicdana sigmaz ama gordum ki karsiligini bugun aldim.

Eşine söyle.. telefon kayıtlarını ve kızının gönderdiği mesajı göster..

Bu arada işten ayrıldın mı?
Ayrildim psikolojik tedaviue de basladim.

Elim ayagim titriyor sinirden!!! Esime gosterdim sasirdi resim tanidik geliyor ama cikaramadim dedi ve cok sinirlendi. Kizi aradik acmadi mesgule atti 5-10 dk sonra benim telefon caldi yine baska bi numara esim hisimla telefonu acti tabi kufurle.

Sonra kiziymis ablami ver demis o da bana anlat dedi kiz israrla beni istemis.
Abla benim telefondan simdilik beni aramayin annem duymadi ama konusamazdim bir bahaneyle arkadasimin telefonu ile aramak icin terasa ciktik dedi.

Abla annem yine size sarmis durumda ve kadin daha genc muhakkak babanin bil mal varligi var ki onunla duruyo yoksa babani napsin. Once bi nafaka yukseltme davasi acalim bakalim nesi varmis anlariz demis.

Benide zorladi dava icin sen beni anlarsin istersen aldigim harcliktan size geri yollayayim dedi. (Tabi ben kilit durumda olunca hic cevap veremedim yoksa napayim kizcagizin parasini)

Numaranizi benim whatsaap i karistirirken sizin resimden dolayi yakalamis. Ingiltere den gelen kuzeni Esref e aratmis.

Esref agabey bize gelince babanla gorusuyormusun falan dedi ben de yok dedim. Babanin karisida guzelmis dedi sasirdim. Seni bilmez cunku sonra ustune gittim babama soylemekle tehdit edince anlatti olani biteni. Bana da soz verdirdi anlatma annene sana bunu soyledigimi bir daha aramam zaten pisman oldum demis.

Abla istersen deme seni arayanin kim oldugunu cunku babamin gormuslugu var o kisiyi (esim demisti zaten tanidik geliyor diye)

Su an da midem felaket durumda nasil boyle birsey olur. Biz kit kanaat geciniyoruz ne mali ne mulku var esimin. Gunahim ne benim ya

Bittim tukendim artik psikiyatriye yeni gittim dayanamiyrum.

Savciliga vermem lazim ama korkum kiza baski yapmasi ama dayanma gucum kalmadi

Sustum dinledim konusamadim disimi skmaktan cenem agriyor.
Soramadim bile hadi mali icin dava acmis peki beni niye elin adamina aratmis diye.
Beynim durdu sanki icim icimi yiyor maksadini soramadim diye.
Bunlari soyleyip kapatti

Kiz resit lise son sinif annesi ile kaliyor su an da kizcagiz napsin her an baski goruyor. Evet tam da oyle bir kadin.

bunlari eşinden gizleme sonra cook uzulursun buraya yazdigin gibi anlat . .kiz ile baba kotu olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…