Esimin kizi geliyor ne yapmaliyim

Ben kizinizin yerinde olsam sunlari yapsaniz havalara ucardim.

Sabah;
Zeytin, peynir, salatalik, domates kizartmasi, patatesli yumurta, sucuk kizartmasi.

Aksam;
Firinda soslu patates, kofte, brokoli salatasi icecek olarak da limonlu maden suyu.

Tatli olarak da sutlaç nefis olurdu acikcasi.

Benim damak zevkimin doruklari bu oluyor:KK45:

Not; herseyden daha onemlisi samimi davranmak:KK200:

Evet bayanlar dış fırçası tarak havlu terlik aldım kardeşinin odasında gardolabinda ona özel bi yer ayırdım .... Yaş pasta yaptım üzerine onun ismi ile kardeşinin ismini yazdım .... Yoğurt corbasini çok seviyormuş onu ve kofteli bezelyeli yemek ve pilav salata yaptım yoldaymis geliyor ınş.... Yarın kahvaltıya da pogaca krep sucuk vs yapicam günü dışarıda gecirecez akşamı dışarı da yeriz herhalde umarım memnun olarak ayrılır güzel vakit geçiririz açıkçası kardeşiyle kaynaşmasını daha çok istiyorum

Evet bayanlar dış fırçası tarak havlu terlik aldım kardeşinin odasında gardolabinda ona özel bi yer ayırdım .... Yaş pasta yaptım üzerine onun ismi ile kardeşinin ismini yazdım .... Yoğurt corbasini çok seviyormuş onu ve kofteli bezelyeli yemek ve pilav salata yaptım yoldaymis geliyor ınş.... Yarın kahvaltıya da pogaca krep sucuk vs yapicam günü dışarıda gecirecez akşamı dışarı da yeriz herhalde umarım memnun olarak ayrılır güzel vakit geçiririz açıkçası kardeşiyle kaynaşmasını daha çok istiyorum
Ne guzel yureginiz var siz cok yasayin ve sizin gibi gercek anneler

Seni tebrik ederim canim

Ne kadar güzel yürekli bir kadınsınız.
Umarım çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz hepiniz çok eğlenirsiniz, çok murlu olursunuz.
İki kardeşe kardeş olma şansı veriyorsunuz, harikasınız.
Benim boşanmış olan kuzenimin kızı ne yazık ki diğer eşten doğan kardeşiyle kardeş bağı kuramadı çünkü evde ona yer yok. Yatılı kesinlikle almıyorlar eve. Kardeşini de benimseyemedi belki de ondan tam kızınızın yaşlarında...
Umarım ömür boyu iki kardeş onlara güzel bir kardeşlik hediye ettiğiniz için size hep teşekkür edecekler.

Ayni bende senin gibiyim konu sahibi:) esimin erkek kardesi gelir ne yapsam ne etsem diye dusunmekten bi hal olurum en iyi yemekleri yapayim isterim ve guzel bi sekilde agirlamak hatta yarin gelecek ve benim menum..
Ezogelin corbasi
Karniyarik
Pilav
Cacik
Mevsim salatasi
Sutlac

Ne kadar güzel yürekli bir kadınsınız.
Umarım çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz hepiniz çok eğlenirsiniz, çok murlu olursunuz.
İki kardeşe kardeş olma şansı veriyorsunuz, harikasınız.
Benim boşanmış olan kuzenimin kızı ne yazık ki diğer eşten doğan kardeşiyle kardeş bağı kuramadı çünkü evde ona yer yok. Yatılı kesinlikle almıyorlar eve. Kardeşini de benimseyemedi belki de ondan tam kızınızın yaşlarında...
Umarım ömür boyu iki kardeş onlara güzel bir kardeşlik hediye ettiğiniz için size hep teşekkür edecekler.
. Ben kızımın kardeşini benimsemesi için elimden geleni yapıyorum doğduğu günden bu yana her resmini video sunu ona attım abla bak burda suna yaptım vs diye kandilde bayramda ablacim ellerinden öperim bayramını kan dilini kutlarım diye hep kardeşinin ağzından ona mesajlar attım ismini onun vermesini istedim ... Farklı memlekette benim ailemin olduğu şehire yakın kardeşini görmesi için kar kış demedik yanina götürdük tabi su an kardeşi yaşı küçük anlamıyor ama buyuyunce eminim oda ablasını ihmal etmeyecek aradaki yaş farkı ve mesafeler gözümü korkutuyor ve kiskanmamasi için kardeşine birşey aldığımda ona da ufak birşeyler alıp kargoluyorum ınş ileride bunların meyvelerini alırım iki kardeş iyi anlasirlar biz bu dünyadan göçüp gittiğimizde küçük gerekirse ablasina abilik yapar ablası da ablalik birbirlerine destek olurlar güzel yorumlariniz için tsk ederim

. Ben kızımın kardeşini benimsemesi için elimden geleni yapıyorum doğduğu günden bu yana her resmini video sunu ona attım abla bak burda suna yaptım vs diye kandilde bayramda ablacim ellerinden öperim bayramını kan dilini kutlarım diye hep kardeşinin ağzından ona mesajlar attım ismini onun vermesini istedim ... Farklı memlekette benim ailemin olduğu şehire yakın kardeşini görmesi için kar kış demedik yanina götürdük tabi su an kardeşi yaşı küçük anlamıyor ama buyuyunce eminim oda ablasını ihmal etmeyecek aradaki yaş farkı ve mesafeler gözümü korkutuyor ve kiskanmamasi için kardeşine birşey aldığımda ona da ufak birşeyler alıp kargoluyorum ınş ileride bunların meyvelerini alırım iki kardeş iyi anlasirlar biz bu dünyadan göçüp gittiğimizde küçük gerekirse ablasina abilik yapar ablası da ablalik birbirlerine destek olurlar güzel yorumlariniz için tsk ederim
gerçekten ne kadar iyi yüreklisiniz kızın rahat etmesi için yemeğe kadar herşeyi düşünmeniz çok hoş kız zaten 16 yaşında o yüzden yemek veya evdeki diğer olan şeylere takılacağını düşünmüyorum sizin ona samimi ve güleç davranmanız ona yeter bence:) bu arada nasıl geçti bari bugününüz

Merhaba sevgili kk bayanları ....
Kısaca konuya giriş yapayım. Bu gece saat 11 de eşimin kızı (16 yasinda ) bize geliyor haftasonunu bizde geçirecek... Ben misafir geldiğinde aşırı panik stres olan bi insanım herşeyim dört dörtlük olsun isterim misafirimiz en iyi şekilde ağırlamak isterim... Haliyle yine panik oldum ilk defa gelicek 9. Aylık birde bebeğim var basit ama şık ne yemek yapabilrim kahvaltıya da fikir bekliyorum ... Su an temizlik yapıyorum yorum lara geç cevap verebilrim tsk ler
O misafir değil ev sahibi öyle düşün ve ona öyle hissettir sıkıntı kalmaz

Tebrik ediyorum ne güzel davranis

Back
X