- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
+1
Anneyi çözemedim, çocuğun aklını boş yere karıştırıyor. Zaten aile ortamında olduğu bir baba varken bırakırdım çocuk onu babası bilsin. Ya da hamileyken gider adama söylerdim. İstemeyen haberi bile olmayan birini baba yapmış, ortaya çıkıp senin haberin yok ama çocuğun var diyor, şimdi de kendi kızı dahil birden fazla kişinin hayatını karıştırıyor....gerçekten gerizekalılık örneği.
+1
Anneyi çözemedim, çocuğun aklını boş yere karıştırıyor. Zaten aile ortamında olduğu bir baba varken bırakırdım çocuk onu babası bilsin. Ya da hamileyken gider adama söylerdim. İstemeyen haberi bile olmayan birini baba yapmış, ortaya çıkıp senin haberin yok ama çocuğun var diyor, şimdi de kendi kızı dahil birden fazla kişinin hayatını karıştırıyor....gerçekten gerizekalılık örneği.
Bilmiyorum bana o tepki hala bencilce ve kötü gelmiyor ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta bu kadar çabuk kabullenemezdim daha çok zarar verir belki de boşanırdımBiz insanız melek değiliz ki, sizin de tepkiniz çok insani idi.
Şu durumda ben olsam eşimle giderdim tanışmaya.
Küçük kızın annesi de bir garip söylemeden edemeyeceğim; hamile olduğunu söyleme, doğum yap ex sevgiline söyleme ama annesine söyle, başkasıyla evlen çocuklar yap (ki çok doğal) ama büyük kıza senin baban başka biri de, resimlerini göster falan. Belki de kültür farkındandır gerçi, belki onlarda bizdeki gibi garip karşılanmıyordur böyle durumlar.
İnşallah ailece sorunsuz atlatırsınız bu süreci, allah yardımcınız olsun.
Vay canına film gibi konuydu
Anne ne yapıyor ben de çözemedim. Saçmalıyor bence , kendi çocuğuna ailesine zarar veriyor, salak bir kadın bence. Konu sahibesinin eş zenginse kendininki züğürtse para/nafaka/miras için de yapıyor olabilir.
Anneye ben de anlam veremedim. Hamile kaldiginda 19 yasindaymis belki o yuzden diyecegim ama ben de 21 yasinda evlendim. Bu kadar mantiksiz davranmiyordum.
Yengem ABDde cocuk psikiyatristi. Amerikalilar avrupaya gore daha muhafazakarlardir buna ragmen calistigi adli vakalardan birkac ornek verdi. Gercekten bazi durumlari anlamak imkansiz, anne ne dusunuyor neden bu davranislarda bulunuyor o konumda olmadan anlasilmaz diyor.
Para peşinde dicem ama bunca zaman niye durmuş??? Valla anlayamadım.
Bunu hic dusunmemistim acikcasi. Esinin maddi durumunu bilmiyorum ama olabilir mi dersiniz.
Kadinin soyleme niyeti yokmus ki. Ilk dogdugunda sadece kayinvalideme soylemis. Su an gorusuyorlar mi bilmiyorum. Kayinvalidem 6 sene tutup simdi soyleyen, kadin degil.
Valla genellemeyeyim ama Rus kadınlar tanıdıklarım hem cimri hem bedava mezar bulsa girecek kıvamda. Nereye gitsek 1 euroluk suyu bile başkasına yıkma derdindeler o derece.
O zaman kadın para peşinde değil, sadece söylemek istemiş içini dökmek istemiş.
Ortalığı karıştıran kv o zaman gerizekalı olan da o :) oğlunun evliliğine bomba koydu gitti kendisini tebrik ederim.
Kayinvalideme soylemesi bu sebepten olabilir mi?
Kizina da uygun yasa geldiginde istersen babanla tanisabilirsin diye anlatiyormus. Uzun vadeli miras olarak dusunuyorsa ciddi olarak kazancli cikar. Bunu hic dusunmemistim ama sanki olabilir gibi geldi su an.
Eşinizin maddi durumu son yıllarda iyiye gittiyse dalayım demiş olabilir.
Doğu avrupalı kadın, Alman kadın para için canını bile verir arkadaş bunu bilir bunu söylerim.
Kadın nerde yaşıyor Rusyada mı? Siz nerdesiniz?
İyi de kadın eşinizin sizin resimlerinizi falan kızına gösterdiğine göre kayınvalidenizle düzenli aralıklarla görüşüyor. Ama eşiniz birşey bilmiyor. Diğer aile bireyleri haberdar mıydı peki?Kadinin soyleme niyeti yokmus ki. Ilk dogdugunda sadece kayinvalideme soylemis. Su an gorusuyorlar mi bilmiyorum. Kayinvalidem 6 sene tutup simdi soyleyen, kadin degil.
Bu sebeple olabilir, yoksa neden sonradan kurduğu aileden ayrı tutmuş kızı? (gayet tabi şimdiki eşini baba diye de bilebilirdi küçük kız)Kadin Rusyada, biz Turkiyedeyiz.
Esimin maddi durumu evet iyiye gitti ama asil onemli olan kayinpederimin durumu cok cok iyi. Ciddi bir miras durumu var. O yuzden dediginiz mantikli olabilir dedim.
İyi de kadın eşinizin sizin resimlerinizi falan kızına gösterdiğine göre kayınvalidenizle düzenli aralıklarla görüşüyor. Ama eşiniz birşey bilmiyor. Diğer aile bireyleri haberdar mıydı peki?
Vallahi bu kısmı aklım almıyor benim, kültür farkıyla da bi yere oturtamıyorum. Vazgeçtim ben sadece küçük kızın annesi değil kayınvalideniz de garip. Belki bir gün tanışırsınız diye kıza senin baban başka biri demek, başka bir ailede büyüyen bir torundan haberdar olmak ama bunu saklamak...
Peki şimdi söylemeselerdi ne zaman söylemeyi planlıyorlardı kayınvalideniz ya da ex sevgili? Ben olsam sorardım bunu.
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Kadin Rusyada, biz Turkiyedeyiz.
Esimin maddi durumu evet iyiye gitti ama asil onemli olan kayinpederimin durumu cok cok iyi. Ciddi bir miras durumu var. O yuzden dediginiz mantikli olabilir dedim.
Bu sebeple olabilir, yoksa neden sonradan kurduğu aileden ayrı tutmuş kızı? (gayet tabi şimdiki eşini baba diye de bilebilirdi küçük kız)
Eşiniz de siz de benden iyi biliyorsunuzdur Rusyada şartlar çok çok kötü. Son yıllarda düzelse de kötü, nitelikli Ruslar Avrupa Amerika göç ediyor zaten. Arkadaşımın annesi doktor cücük kadar maaş alıyormuş, 30 m2 evde yaşıyorlarmış gerisini siz düşünün. Hayat çok pahalıymış vs.
Kadın da sürünüyorsa gözüaçıklık yapmış çocuk üstünden sizin paraları tırtıklicak işte.
Bir keresinde kayinpederim bir olay icin bizim soyadimiz yeter demisti. Gercekten de o durumdalar o sehirde.
Kadin da hala orada yasiyor, gel DNA testi yapalim cocuk soyadini alsin vs derse niyetinin bu oldugu kesin anlasilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?