Esimin kizi ile tanisma

Evet bende öyle düsünüyorum madem cocuguna anlatacakti babasinin baska biri oldugunu en bastan adama da anlatsaydi da konu sahibi ve esi bunu evlenirken dahi bilirdi. Cok sorumsuzca buldum o kadini hadi bugüne kadar hep sakliyacakti ozaman bravo derdim cesur kadin ama öyle degil...

Anneye ben de anlam veremedim. Hamile kaldiginda 19 yasindaymis belki o yuzden diyecegim ama ben de 21 yasinda evlendim. Bu kadar mantiksiz davranmiyordum.

Yengem ABDde cocuk psikiyatristi. Amerikalilar avrupaya gore daha muhafazakarlardir buna ragmen calistigi adli vakalardan birkac ornek verdi. Gercekten bazi durumlari anlamak imkansiz, anne ne dusunuyor neden bu davranislarda bulunuyor o konumda olmadan anlasilmaz diyor.

Anne ne yapıyor ben de çözemedim. Saçmalıyor bence , kendi çocuğuna ailesine zarar veriyor, salak bir kadın bence. Konu sahibesinin eş zenginse kendininki züğürtse para/nafaka/miras için de yapıyor olabilir.

Bunu hic dusunmemistim acikcasi. Esinin maddi durumunu bilmiyorum ama olabilir mi dersiniz.

Para peşinde dicem ama bunca zaman niye durmuş??? Valla anlayamadım.

Para peşinde dicem ama bunca zaman niye durmuş??? Valla anlayamadım.

Kadinin soyleme niyeti yokmus ki. Ilk dogdugunda sadece kayinvalideme soylemis. Su an gorusuyorlar mi bilmiyorum. Kayinvalidem 6 sene tutup simdi soyleyen, kadin degil.

Kadinin soyleme niyeti yokmus ki. Ilk dogdugunda sadece kayinvalideme soylemis. Su an gorusuyorlar mi bilmiyorum. Kayinvalidem 6 sene tutup simdi soyleyen, kadin degil.

O zaman kadın para peşinde değil, sadece söylemek istemiş içini dökmek istemiş.

Ortalığı karıştıran kv o zaman gerizekalı olan da o :) oğlunun evliliğine bomba koydu gitti kendisini tebrik ederim.

Valla genellemeyeyim ama Rus kadınlar tanıdıklarım hem cimri hem bedava mezar bulsa girecek kıvamda. Nereye gitsek 1 euroluk suyu bile başkasına yıkma derdindeler o derece.

Kayinvalideme soylemesi bu sebepten olabilir mi?
Kizina da uygun yasa geldiginde istersen babanla tanisabilirsin diye anlatiyormus. Uzun vadeli miras olarak dusunuyorsa ciddi olarak kazancli cikar. Bunu hic dusunmemistim ama sanki olabilir gibi geldi su an.

O zaman kadın para peşinde değil, sadece söylemek istemiş içini dökmek istemiş.

Ortalığı karıştıran kv o zaman gerizekalı olan da o :) oğlunun evliliğine bomba koydu gitti kendisini tebrik ederim.

Bas suclu kayinvalidem zaten. Bizim aramizda bir sorun yasandi o yasanmasa daha da soylemeyecekti muhtemelen. Canimi acitmak icin yapti ama oglunu daha cok uzdu.

Eşine destek ol yanlız bırakma zor bi süreç ve nihayetinde babasıyla görüşmeye geldiginde 5inde görmesen 1inde yine görürsun ki eşinde aranizin iyi olmasini ister ayrica çocuğunuzun kardeşi en önemliside kardeş candır ya aralarında soğukluk olmasın kizinizla gorustugu surece sizde goruseceksinz yani ve sonuç olarak bundan sonra hep hayatinizda olacak yuzyuze sk gelmesenizde adini skca duyacaksiniz kendimi koydum yerinede giderdim ben olsam

Eşinizin maddi durumu son yıllarda iyiye gittiyse dalayım demiş olabilir.

Doğu avrupalı kadın, Alman kadın para için canını bile verir arkadaş bunu bilir bunu söylerim.

Kadın nerde yaşıyor Rusyada mı? Siz nerdesiniz?

Kadin Rusyada, biz Turkiyedeyiz.

Esimin maddi durumu evet iyiye gitti ama asil onemli olan kayinpederimin durumu cok cok iyi. Ciddi bir miras durumu var. O yuzden dediginiz mantikli olabilir dedim.

İyi de kadın eşinizin sizin resimlerinizi falan kızına gösterdiğine göre kayınvalidenizle düzenli aralıklarla görüşüyor. Ama eşiniz birşey bilmiyor. Diğer aile bireyleri haberdar mıydı peki?

Vallahi bu kısmı aklım almıyor benim, kültür farkıyla da bi yere oturtamıyorum. Vazgeçtim ben sadece küçük kızın annesi değil kayınvalideniz de garip. Belki bir gün tanışırsınız diye kıza senin baban başka biri demek, başka bir ailede büyüyen bir torundan haberdar olmak ama bunu saklamak...

Peki şimdi söylemeselerdi ne zaman söylemeyi planlıyorlardı kayınvalideniz ya da ex sevgili? Ben olsam sorardım bunu.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Esimin maddi durumu evet iyiye gitti ama asil onemli olan kayinpederimin durumu cok cok iyi. Ciddi bir miras durumu var. O yuzden dediginiz mantikli olabilir dedim.
Bu sebeple olabilir, yoksa neden sonradan kurduğu aileden ayrı tutmuş kızı? (gayet tabi şimdiki eşini baba diye de bilebilirdi küçük kız)

Hayir kimse bilmiyordu.
Bilemiyorum dediklerinizde haklisiniz. Kayinvalidem esimden neden gizlemis esim de bunu hazmedemiyor hala. Gorumceme onlarin mutlulugu icin yaptim diyormus.

Eşiniz de siz de benden iyi biliyorsunuzdur Rusyada şartlar çok çok kötü. Son yıllarda düzelse de kötü, nitelikli Ruslar Avrupa Amerika göç ediyor zaten. Arkadaşımın annesi doktor cücük kadar maaş alıyormuş, 30 m2 evde yaşıyorlarmış gerisini siz düşünün. Hayat çok pahalıymış vs.

Kadın da sürünüyorsa gözüaçıklık yapmış çocuk üstünden sizin paraları tırtıklicak işte.

Bu sebeple olabilir, yoksa neden sonradan kurduğu aileden ayrı tutmuş kızı? (gayet tabi şimdiki eşini baba diye de bilebilirdi küçük kız)

Su an dediginiz cok mantikli cunku esimin memleketi buyuk bir sehir degil ve herkes esimin ailesini tanir. Durumlarinin ne kadar iyi oldugunu biliyordur. Bu kadar icten pazarlikli olabilir mi inanmak istemiyorum ama bir yandan da mantikli geldi.

Bir keresinde kayinpederim bir olay icin bizim soyadimiz yeter demisti. Gercekten de o durumdalar o sehirde.
Kadin da hala orada yasiyor, gel DNA testi yapalim cocuk soyadini alsin vs derse niyetinin bu oldugu kesin anlasilir.

Bir keresinde kayinpederim bir olay icin bizim soyadimiz yeter demisti. Gercekten de o durumdalar o sehirde.
Kadin da hala orada yasiyor, gel DNA testi yapalim cocuk soyadini alsin vs derse niyetinin bu oldugu kesin anlasilir.

DNA testi mutlaka yaptırın derim. Kız günahsız tabi onu görün ama o kadından da kocasından da uzak durun ne olur ne olmaz derim.

Kayınvalide de ne içten pazarlıklı kadınmış yanlız. Önce yıllarca cici gelin muamelesi yap, sonra bir gün içinde biriktirdiğin tüm nefreti kus, "Türk'lerle gez, eğlen ama evlenme dedim ben sana" falan de oğluna, içini soğutamayınca bir de eski sevgilinin bebeğini kullan can yakmak için. Ne nefretmiş arkadaş, kusa kusa bitiremedi kadın. Bu kadar yıl içinde nasıl sakladı hiç birşey hissettirmeden hayret

Eski sevgili de ayrı gerizekalı. 6 yaşındaki çocuğa "ilerde istersen babanla tanışırsın" demeden önce bir zahmet tanıştıracağın babasına çocuğun varlığından bahsetseydin. Kendi dünyasında taşları oturtmuş, başkasının dünyası başına yıkılmış kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…