Esimin kizi ile tanisma

Aklima Desperate Housewives dizisi geldi. Orada da bir adamin evlenmeden once kisa suren bir iliskisinden kizi sonradan ortaya cikiyor. Annesiyld ilgili sorun olmuyor ama kizi yanlarina aliyorlar bir sure sonra kiz seytana donuyordu yaptiklariyla
Saka bir yana da esin yaninda olmani istiyorsa yaninda ol. Allah mutlulugunuzu bozmasin

Bence gitmelisin.
Ben olsam giderdim.
Eşin seninde yanında olmanı istiyor ve desteğe ihtiyacı var sonuçta onunda. Yalnız bırakma lütfen

Çok çok çok zor bir konu .
Bende size verebilecek tavsiye ne yazık ki yok .
Ben bu durumu kaldıramaz , boşanırdım.
Dilerim hayatınız hep mutlu olur.

Eski konunuzu biliyorum. Merak etmiştim ne yaptı bu kızcağız diye. Kendimi yerinize koyup epey üzülmüştüm. Belki kızacaksınız ama yine de kendi düşüncemi söylemek istiyorum. Ben eşinizin böyle bir durumdan haberdar olmadığına kesinlikle inanmıyorum. Bütün bunlar akla mantığa uymuyor. Bir de siz bu bayanın gerçekten evli olduğuna emin misiniz? Oraya gidince bekar çıkmasın bu hanımefendi.

Bence eşiniz ve tüm ailesi bu durumdan haberdardı ve sizden bunu göz göre göre sizden sakladılar. Ne olur olmaz DNA testi mutlaka yaptırın ve eşinizle birlikte gidin.

Bu arada böyle bir durumda bende eşime destek falan olamaz büyük bir ihtimalle yollarımı ayırırdım.

Geçen gün konuyu açtığınızda yaptığınızı çok bencilce bulduğumu dile getirmiştim. Ve hatanızı anlayıp eşinizle aranızı düzeltmeniz gerçekten cok sevindirici,dilerim hiç bozulmaz.
Gelelim tanışma konusuna. Yerinizde olsam -ki Allah göstermesin,zor- kesinlikle tanışmaya giderdim. İlişkinizi, sadakatinizi ve sevginizi etkileyecek hiçbir durum yok. Bazen sevdiğinin kirpiklerine aşık oluyor insan, bazen gülüşüne bazen ellerine.. Bazen de onun sevdiği renge, gömleğine, sevdiği şarkılara-şarkıcılara. Ona ait olan her şeye aşık oluyor yani. Neden siz de ona ait olan bu çocuğu sevip ona merhamet göstermeyesiniz? Eşinize en başında yaptığınız tavrı affettirmenin bundan daha güzel bir yolu olamazdı sanırım. O çocuğu da sevin, eşinizin bir parçası, yıllar önce kaybettiğini fark etmediği ama bulduğunda yokluğunu en derinden hissettiği parçası.
Neyse ağlamak istemiyorum..

Ayrıca arkadaşlara katılmıyorum. Çocuk psikolojisine göre va demişler de. O çocuğun baba sevgisine ihtiyacı var elbette ama o baba şu an evli olduğu eşinden bağımsız değil. Bir bütünler. Çocuğun bunu kavraması şemalarını düzgün oturtmasını sağlar. İlle de saatlerce oturun demiyorum. Ona küçük bir hediye alın. 10 dk oturun ve ayrılın. Bunda kötü hiçbir şey göremiyorum.

Biyolojik baba demek benm bildigim sperm bankasiyla cocuk sahibi olmaya denir.
yanlismi biliyorum.
evet sizi cok seviyor olabilir
Allah mutlulugunuzu daim baki kilsin insallah ama
Eski konunuzdada esinizi cok bencil bulmustum.
benim fikrim tabiki.

Evet yanlış biliyorsunuz

Konuyu hatirliyorum, kucucuk bi kiz cocugunun size zarari olmaz gidin bencede ayrica o kadinda olacaktir cocugunun yaninda sizde esinizn yaninda bulunun ve desten olun.kv ilede bende olsam görüşmem...

Bence her şey olması gerektiği gibi şu anda.
Ben olsam zor da olsa tanışmaya giderim eşimle beraber. Eşinle bu sınavdan daha da güçlenerek çıkacaksınız.

Bence bu konuda bilmeyen tek kişi sensin. Dışardan konunu okuyunca ne kadar saçma olduğunu göreceksin. Kadın dogurmus bi tek kaynananaya söylemiş, kaynana aman cocugumun evliliği bozulmasın demiş ama ne hikmetse en küçük olayda seni yerden yere vurup evliliğinizi bozmak için küçük kızı soyleyiveriyor bir anda.. bal gibi eşinde biliyor , o kavgada esin annesine kizdigi ipler koptugu için kadın dokuluveriyor sana. E küçük kizinda haberi varmış babasindan ve sizden. Annesi kayinvalideye söyleyecek kızına söyleyecek bi tek babaya mi söylemicek. Hem söylemiyor hem de istedigin an babanla tanisabilirsin diyor , e hani baba bilmeyecekti. Sen boşuna kendini kötü hissediyorsun. Bide bunlara kanmış gibi tanışmaya falan gitme

Biyolojik baba demek benm bildigim sperm bankasiyla cocuk sahibi olmaya denir.
yanlismi biliyorum.
evet sizi cok seviyor olabilir
Allah mutlulugunuzu daim baki kilsin insallah ama
Eski konunuzdada esinizi cok bencil bulmustum.
benim fikrim tabiki.

Yazan olmuş mu bilmiyorum ama sperm hücrelerinden meydana geldiğiniz adam sizin biyolojik babanızdır. Yani sizin babanız da resmi anlamda biyolojik baba, babalık görevlerini yerine getirirse gerçek anlamda baba olur, getirmezse biyolojik babadır. Yani bu konuda adam biyolojik baba oluyor. Bunun sevişmekle ya da bankadan sperm almakla hiç alakası yok.

Cocuk durumu biliyomuymus.
Bi de kv buzamana kadar nasil saklamis boyle biseyi.madem sakladi simdiye kadar niye simdi soyluyor.
Bence bi anne bunu ogluna ilk anda soyler.merakindan yine sorar varmi boyle bisey diye.

Bana da biyolojik baba tanimi uygun geliyor. Cunku birisinden hamile kalip ayrildiktan sonra hic haber vermeden dogurmak adami damizlik olarak kullandigi fikrini de getiriyor aklima.
Hep annelik hakki diyoruz ama babalik hakki da yok mudur? Belki adam kizi olacahini ogrense ve simdiye kadar bi kizi oldugunu bilse cocuguyla vakit gecirmek isteyecekti. Kadin babalik hakkini hice sayip hicbir sekilde haberdar etmemis resmen damizlik muamelesi yapmis ki bu da biyolojik baba tanimini pek haksiz cikarmaz acikcasi

beni ters anlamayın ama sadece tuhafıma giden çok şey var sizin açtığınız konularla ilgili..kocası rus kendi türk tek bayan biliniyor onlarda zaten kız animatördü şuan eşiyle moskovada yaşıyorlar..ne bilim yani baştan son tüm değişik konularda msjlarınıda sürekli eşinizin rus olduğunu vurgulamışsınız ..

Bu yazdiginiza kendiniz inandiniz mi gercekten? Gocmenlik burosunda mi calisiyorsunuz? Calissaniz Rus-Turk evliliklerinin ne kadar cok oldugunu bilirsiniz.
Sadece kendi oturdugum sitede bizim gibi 2 aile daha var. Kendi kucuk dunyanizla kiyaslamayin bence.

Herkese cevaplari icin cok tesekkurler. Umarim en iyisi olur ailem icin. Esim is gezisinden donsun bu konuyu tekrar gundeme getirecegim.

dünyamın küçük olduğunu nerden çıkardınız ? orasını anlıyamaıdm :)))) evet rus kız türk erkek evlilikleri çok fazla lafı çevirmiyelim lütfen.. ben yazdıklarıma kendim inanıyorum anlaşılan sizde inanıyorsunuz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…