Esimin kizi ile tanisma

DNA testi mutlaka yaptırın derim. Kız günahsız tabi onu görün ama o kadından da kocasından da uzak durun ne olur ne olmaz derim.

Dedikleriniz cok mantikli uygun bir dille esime bunu anlatmaliyim.
Zaten yeterince zor durumda bir de boyle bir olay olup yikilmasini istemem.

Bilemiyorum, ben kayinvalidemi cok severdim belki o yuzden ben gormek istemedim. Hala daha icten ice neden boyle oldu diye uzuluyorum

Bir: babanin spermiyle olusup dogup babayla buyuyen ya da evlat edinilip baba bildigi adamla buyuyen cocuk vardir. Iki: babanin spermiyle olusmus ama o spermini veren babayla buyumemis cocuk vardir. 2. durumda olanlara biyolojik baba denir halk dilinde. Konu sahibi dislamak asagilamak anlaminda soylememis yani

Su an dediginiz cok mantikli cunku esimin memleketi buyuk bir sehir degil ve herkes esimin ailesini tanir. Durumlarinin ne kadar iyi oldugunu biliyordur. Bu kadar icten pazarlikli olabilir mi inanmak istemiyorum ama bir yandan da mantikli geldi.
Ben de niyetini bilmeden yaftalamak ya da kötü düşünmek istemem tabi ki ama insanoğlu sonuçta herşey olabilir. Tamam eşinize destek olun ama temkinli de olun bence, çekirdek ailenizi korumak için. Hayatınızın orta yerine bir kadın ve bir çocuk dan diye dahil olmasın ya.

İnşallah kadın kendi halinde yaşayıp gidiyordur ve de öyle de devam eder. Elbette eşinizin çocuğu, aralıklarla görmek istemesi hakkı ama orada kalsın işte durum.

Esime uygun bir dille bu olasiliktan mutlaka bahsedecegim.

Cok sagolun bunlari ayirt edemiyordum.
Acikliyici oldu.
Ama sanirim yanlis anladiniz beni.
Ben asagilama yada dislama olarak bisey soylemedim ve yorumlamadim zaten.
Demek istedigim isteyerek belki oan severek beraber oldugu kadinin dogurdugu cocuk biyolojik olmaz.

Bilemiyorum, ben kayinvalidemi cok severdim belki o yuzden ben gormek istemedim. Hala daha icten ice neden boyle oldu diye uzuluyorum
Nesine üzüleceksiniz? Bu kadar soğukkanlılıkla bir yalanı sürdüren insan beni korkutur. Geç de olsa farkedip hayatınızdan çıkardığınız için şanslısınız

Ben de esimden once isteyerek ve severek sevistim. O kisilerden hamile kalsaydim ve dogurup onlara haber vermemeyi secseydim, kendi cocugumun babasindan da biyolojik baba olarak bahsederdim.
Sanirim farkli bakiyoruz olaya.

Esime uygun bir dille bu olasiliktan mutlaka bahsedecegim.
Bu arada küçük kızın hiçbir günahı yok, eğer babası gerçekten de eşiniz ise gelecekte kanuni haklarını talep etmesi çok doğal ve adilce, bu ayrı bir konu.

Demek istediğim ex sevgilinin küçük kızı kullanarak menfaat peşine düşmesi, maddi ve manevi olarak sizleri kullanmak istemesi. Bu konuda temkinli olmanızı tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun.

Ben de esimden once isteyerek ve severek sevistim. O kisilerden hamile kalsaydim ve dogurup onlara haber vermemeyi secseydim, kendi cocugumun babasindan da biyolojik baba olarak bahsederdim.
Sanirim farkli bakiyoruz olaya.

Farkli bakiyoruz evet.
Kimse benle ayni fikirde olcak yada ben sizinle ayni fikirde olcam diye bisey yok.
Fikrimi soylerim gecerim.
Yasiyan sizsiniz sizin tercihiniz sizin taniminiz.
Hayirlisi olsun hakkinzda

Farkli bakiyoruz evet.
Kimse benle ayni fikirde olcak yada ben sizinle ayni fikirde olcam diye bisey yok.
Fikrimi soylerim gecerim.
Yasiyan sizsiniz sizin tercihiniz sizin taniminiz.
Hayirlisi olsun hakkinzda

Tesekkur ederim

R redvelvetcupcake bence eşlik et kocana, onun dediği gibi sensiz bir köşesi olmasın hayatının:)
Üstelik görmezsen belki merak edersin, kafanı kurcalar merhaba de ayrıl ne kaybedersin ki.
Bu arada Allah muhabbetinizi artırsın eşinizle sevginizi daim kılsın, amin:)

Iste onu anlattim ben de. Eger cocuk baskasiyla buyuduyse onu baba olarak taniyorsa biyolojik babasi su an icin biyolojik babasidir.

Cok tesekkur ederim, herkesin mutlulugu daim olsun:)

Tebrik ederim cok dogru yoldasiniz,acikcasi böyle davrancaginizida düşünmüştüm.beraber gidin esinizle çocuğu beraber görün bencede
Mutlulugunuz daim olsun.kaynana uzak olsun insallah:)

Ay cok konu disi olacak ama
Korkunc bir kaynananiz var!
Ilk konuda soyleyememistim icimde kaldiydi
Onunla konusmayarak cok iyi yapiyorsunuz konu sahibi

Malesef oyleymis. Bu zamana kadar fark etmek mi istedim cok iyi bir oyuncu muydu bilmiyordu ama benden daha cok kendi oglunu uzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…