- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
DNA testi mutlaka yaptırın derim. Kız günahsız tabi onu görün ama o kadından da kocasından da uzak durun ne olur ne olmaz derim.
Kayınvalide de ne içten pazarlıklı kadınmış yanlız. Önce yıllarca cici gelin muamelesi yap, sonra bir gün içinde biriktirdiğin tüm nefreti kus, "Türk'lerle gez, eğlen ama evlenme dedim ben sana" falan de oğluna, içini soğutamayınca bir de eski sevgilinin bebeğini kullan can yakmak için. Ne nefretmiş arkadaş, kusa kusa bitiremedi kadın. Bu kadar yıl içinde nasıl sakladı hiç birşey hissettirmeden hayret
Eski sevgili de ayrı gerizekalı. 6 yaşındaki çocuğa "ilerde istersen babanla tanışırsın" demeden önce bir zahmet tanıştıracağın babasına çocuğun varlığından bahsetseydin. Kendi dünyasında taşları oturtmuş, başkasının dünyası başına yıkılmış kime ne
Bilemiyorum, ben kayinvalidemi cok severdim belki o yuzden ben gormek istemedim. Hala daha icten ice neden boyle oldu diye uzuluyorum
Bir: babanin spermiyle olusup dogup babayla buyuyen ya da evlat edinilip baba bildigi adamla buyuyen cocuk vardir. Iki: babanin spermiyle olusmus ama o spermini veren babayla buyumemis cocuk vardir. 2. durumda olanlara biyolojik baba denir halk dilinde. Konu sahibi dislamak asagilamak anlaminda soylememis yaniSize bu konuda katilamicam.
Korunmasiz bir birliktelik yasamis
Hanim hamile kalmis
Hic bi beklentisiz kizini dunyaya getirmis esinizi somurmemis bunu kullanmamis
Sadece anne olma hakkini kullanmis.
Kayinvalide olmasa halla haberinz olmiyacakti.
Ben sizi hakli bulup uzuldugum kadar o hanimida hakli bulup takdir ettim guclu durusundan.
Yani bana biyolojik diye belirtmeniz tuaf geldi.
Bu fikirdeyse esinizde gorusmenin manasi nedir
Ben de niyetini bilmeden yaftalamak ya da kötü düşünmek istemem tabi ki ama insanoğlu sonuçta herşey olabilir. Tamam eşinize destek olun ama temkinli de olun bence, çekirdek ailenizi korumak için. Hayatınızın orta yerine bir kadın ve bir çocuk dan diye dahil olmasın ya.Su an dediginiz cok mantikli cunku esimin memleketi buyuk bir sehir degil ve herkes esimin ailesini tanir. Durumlarinin ne kadar iyi oldugunu biliyordur. Bu kadar icten pazarlikli olabilir mi inanmak istemiyorum ama bir yandan da mantikli geldi.
Ben de niyetini bilmeden yaftalamak ya da kötü düşünmek istemem tabi ki ama insanoğlu sonuçta herşey olabilir. Tamam eşinize destek olun ama temkinli de olun bence, çekirdek ailenizi korumak için. Hayatınızın orta yerine bir kadın ve bir çocuk dan diye dahil olmasın ya.
İnşallah kadın kendi halinde yaşayıp gidiyordur ve de öyle de devam eder. Elbette eşinizin çocuğu, aralıklarla görmek istemesi hakkı ama orada kalsın işte durum.
Bir: babanin spermiyle olusup dogup babayla buyuyen ya da evlat edinilip baba bildigi adamla buyuyen cocuk vardir. Iki: babanin spermiyle olusmus ama o spermini veren babayla buyumemis cocuk vardir. 2. durumda olanlara biyolojik baba denir halk dilinde. Konu sahibi dislamak asagilamak anlaminda soylememis yani
Nesine üzüleceksiniz? Bu kadar soğukkanlılıkla bir yalanı sürdüren insan beni korkutur. Geç de olsa farkedip hayatınızdan çıkardığınız için şanslısınızBilemiyorum, ben kayinvalidemi cok severdim belki o yuzden ben gormek istemedim. Hala daha icten ice neden boyle oldu diye uzuluyorum
Cok sagolun bunlari ayirt edemiyordum.
Acikliyici oldu.
Ama sanirim yanlis anladiniz beni.
Ben asagilama yada dislama olarak bisey soylemedim ve yorumlamadim zaten.
Demek istedigim isteyerek belki oan severek beraber oldugu kadinin dogurdugu cocuk biyolojik olmaz.
Bu arada küçük kızın hiçbir günahı yok, eğer babası gerçekten de eşiniz ise gelecekte kanuni haklarını talep etmesi çok doğal ve adilce, bu ayrı bir konu.Esime uygun bir dille bu olasiliktan mutlaka bahsedecegim.
Ben de esimden once isteyerek ve severek sevistim. O kisilerden hamile kalsaydim ve dogurup onlara haber vermemeyi secseydim, kendi cocugumun babasindan da biyolojik baba olarak bahsederdim.
Sanirim farkli bakiyoruz olaya.
Bu arada küçük kızın hiçbir günahı yok, eğer babası gerçekten de eşiniz ise gelecekte kanuni haklarını talep etmesi çok doğal ve adilce, bu ayrı bir konu.
Demek istediğim ex sevgilinin küçük kızı kullanarak menfaat peşine düşmesi, maddi ve manevi olarak sizleri kullanmak istemesi. Bu konuda temkinli olmanızı tavsiye ederim.
Allah yardımcınız olsun.
Farkli bakiyoruz evet.
Kimse benle ayni fikirde olcak yada ben sizinle ayni fikirde olcam diye bisey yok.
Fikrimi soylerim gecerim.
Yasiyan sizsiniz sizin tercihiniz sizin taniminiz.
Hayirlisi olsun hakkinzda
Iste onu anlattim ben de. Eger cocuk baskasiyla buyuduyse onu baba olarak taniyorsa biyolojik babasi su an icin biyolojik babasidir.Cok sagolun bunlari ayirt edemiyordum.
Acikliyici oldu.
Ama sanirim yanlis anladiniz beni.
Ben asagilama yada dislama olarak bisey soylemedim ve yorumlamadim zaten.
Demek istedigim isteyerek belki oan severek beraber oldugu kadinin dogurdugu cocuk biyolojik olmaz.
R redvelvetcupcake bence eşlik et kocana, onun dediği gibi sensiz bir köşesi olmasın hayatının:)
Üstelik görmezsen belki merak edersin, kafanı kurcalar merhaba de ayrıl ne kaybedersin ki.
Bu arada Allah muhabbetinizi artırsın eşinizle sevginizi daim kılsın, amin:)
Tebrik ederim cok dogru yoldasiniz,acikcasi böyle davrancaginizida düşünmüştüm.beraber gidin esinizle çocuğu beraber görün bencedeMerhaba, gecen hafta esimin bir kizi oldugunu ogrendigimize dair bir konu acmistim. O zaman cok sok durumunda ve cok bencilce dusunuyordum, en yakin arkadasim psikolog onun da yardimi ile bakis acimi biraz degistirdim. Esim eve geldi, tam tersi olmasi gerekirken o benim uzerime titriyor. Agladik, bagirdik, cagirdik, sarildik uzun uzun konusmalar yaptik. O zaman bosanma fikrini nasil dusundum bilmiyorum, hala esimin gozlerinin icine bakinca icim titriyor, umarim hic ayrilmayiz. Sonuc olarak su an esimle iyiyiz. Annesi ile kesinlikle gorusmuyoruz.
Asil aklimizi kurcalayan konu esimin kizi ile tanismasi. Ben biraz cesaretlendirdim, bizim kizimizin oldugu kadar o kizin da hakki biyolojik babasini tanimak. Olaya o kucuk kiz acisindan bakmaya calisiyorum son zamanlarda. Yalniz esim benim de onunla gelmemi ve kizla tanismami istiyor. Hayatimda senin olmadigin bir alan olmasin istiyorum diyor. Gerekirse merhaba der gidersin diyor. Zaten kizla konusamam Rusca bilmedigim icin. Ne yapsam bilmiyorum. Tek bildigim esimi daha fazla uzmek istemiyorum. Ona cok haksizlik ettim. Eve geldiginden beri ben seni kaybetmek istemiyorum, elimi birakmani istemiyorum diyor. Cok uzulmus ve ben vicdan azabi cekiyorum su an.
Tebrik ederim cok dogru yoldasiniz,acikcasi böyle davrancaginizida düşünmüştüm.beraber gidin esinizle çocuğu beraber görün bencede
Mutlulugunuz daim olsun.kaynana uzak olsun insallah:)
Ay cok konu disi olacak ama
Korkunc bir kaynananiz var!
Ilk konuda soyleyememistim icimde kaldiydi
Onunla konusmayarak cok iyi yapiyorsunuz konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?