Eşimin kızı

İşin garip tarafı hayatında babasıyla evlenmesini onayladığı tek kişi benmişim. Ayrıca kardeş istiyorum diye tutturuyordu bu kız.
Annesi dolduruyordur belki.veya içten içe kiskanmaya başlamıştır .neticede 20 yaşında bi ergen bu kız .bugün baska konuşur yarın başka

Ya ben de buna bozuluyorum. Kendi söyledi evde herşeyi yapıyorum diye. Ben zaten bugüne kadar hiçbirşey beklemedim ondan. Ama inanın ben ya da annem gelip yemek yapmasak o gün aç kalacağız. Bir makarna yapayım demiyor.

ne demek gelmesin ya, insanlar her yaşta anne babaya ihtiyaç duyar, çocuğunuz 18 yaşına gelince tamam artık senin bize ihtiyacın yok deyip kapının önüne koyarsınız o zaman siz.

Bize anlattığın gibi ona anlatmayı denedin mi? Bak annen ve babandan sonra sana en yakın olacak kişiye hamileyim ve senden biraz anlayış bekliyorum diye. Daha önce de böyle miydi?

Yatağı toplamasam akşama kadar duracak. Yemek yapmasam aç kalacağız. Sofrayı toplamasam sabaha kadar durur. Yani aslında ortak yaşam alanımızda biraz yardım bekliyorum en azında şu halimde. Bir iki kere esimle konuşma girişiminde bulundum hemen 16 yaşındaki kız kardeşimle kıyasladı. Kızkrdeşm gelip bende kalmaz geldiğinde de söyletmeden yardım eder zaten. En başta eşim laf söyletmiyor. Ondan böyle zaten.

boşanmış çiftlerde tranvayı en çok çocuklar yaşar
çok hassas bir durum umarım herşey yoluna girer
sonuçta birlikte yaşamak zorundasınız doğacak bebeğinizin sağlığı evinizin huzuru için heralde biraz özveri gerekiyor aranızdaki iletişim çok önemli boşanmış çocuklu bireylerle olan birliktelikte diyoruzya düşünmek gerekir özgüven sağlam bir irade gerekir sizinkide işte böyle bir durum

Arada koskocaman 4 yaş var .
Biri 16 sında ergen diğeri bir birey
Kardeşimle aram iyi değildir ama ona laf söyletmem ! Bir şey denilecekse ben derim !
Ben olsam katlanmazdım şimdiye kadar kızı postalamıştım evden .
Bu arada senin de bazı şeyleri yap demene gerekiyor .
Bende 20 yaşındayım annem yap demeden yapmam bazı şeyleri

Tamam ama ben mutlu olmak için evlendim. Bazı şeylere elbette toleransım var, inanın şurada dert diye açılan çoğu konuları kafaya takmayan bir insanım. Kv vs. gibi. Fakat bu kadarına da tahammül edemiyorum artık. Özverili olması gereken sadece ben değilim ki..

Şimdi yemek olayina pek takilmayin derim ben çünkü zaten siz kendiniz için yemek yapicaksiniz aç durucak haliniz yok ya ama sofrayi kurarken kaldirirken yardim etmesi şart.Yatagini da toplamasi lazim.
Esinize söyleyin tatli dille citlatsin bak pinkpin hamile her ise yetisemiyor.Azicik elinden tut diye.

20 yaşda çocukdur bakma sen, babasının sevgisi yeni bebeğe kayıcak kaygısıda yaşıyor oalbilir.. çok takılma kansızlığın için avakadoyu şiddetle tavsiye ederim birde aslan peçesi çayı gebelikde bir zararıda yok tam tersi düşüğü felan engelliyor

Ben kabahati sizde buldum açıkçası...
Hamile olana kadar 20 yaşındaki kızın arkasını neden topladınız?
Neden kahvaltısını hazırladınız yada neden sizde kaldığı sürede bir işin ucundan tutturmadiniz burası senin de evin diyip?

Vakti zamanında aman her şey yolunda olsun diyip her şeyi ustlenmeniz hamileliğiniz ile birlikte size sıkıntı oldu şimdi... ve kimseye laf anlatamazsiniz.
Kıza yuklenseniz kız babasına döner der kendi çocuğu oluyor diye bana böyle yapıyor. ki esiniz de böyle düşünür eminim.

İyi de benim onun annesinin yerine geçmek gibi bir niyetim yok. Kendi takılırdı sen neden çok iyisin biraz kötü üvey anne olsana diye. Aramızda bu tip şeyler daha önce sorun olmadı çünkü ben görmezden geldim. Ama şimdi hamileyim ve sadece biraz yardım bekliyorum. Beni sevmiyorsa o kadar uzun süre kalıp ne kendine ne bana eziyet etmese keşke.

Bu şekilde davranmaya çalışıcam. Bu defa da eşim bana cephe alacak ama yapacak birşey yok.

Ben yap deyince olmuyor işte:) Ama demem lazım sanırım.

mutlaka özverili olması gereken tek siz değilsiniz
sağlıklı düşünebilen bir birey olduğunu düşünürsek çok fazla eleştiriyi hak eder
karşıdaki babasının eşi olmasın bir yabancı dahi olsa o yaşta birinin hamile birinden bunları beklemesi düşünebilen duygu dünyası sağlıklı bir bireyde normal midir değil malesef
nasıl bir çözüm düşünürdüm ben olsam iletişime geçerdim durumu anlamasını sağlardım babası ile bir çözüm yolu arardım
başa gelmeden bilinmez sadece anlamaya çalışıyoruz
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…