- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Annesi dolduruyordur belki.veya içten içe kiskanmaya başlamıştır .neticede 20 yaşında bi ergen bu kız .bugün baska konuşur yarın başkaİşin garip tarafı hayatında babasıyla evlenmesini onayladığı tek kişi benmişim. Ayrıca kardeş istiyorum diye tutturuyordu bu kız.
Kesinlikle siz haklısınız.
Böyle davranmaya devam ederse eşinize söyleyin o kıza da hiçbir şey yapmayın.
Ben onunla yaşıtım, dik başlı vs derler benim içinde ama bunun kişiliğiyle alakası yok inanın.
Yaptığı tamamen size saygısızlık.
ne demek gelmesin ya, insanlar her yaşta anne babaya ihtiyaç duyar, çocuğunuz 18 yaşına gelince tamam artık senin bize ihtiyacın yok deyip kapının önüne koyarsınız o zaman siz.Ciddi bir konuşma şart olmuş.
Ergen değil.Seni sevmiyor ve şımarık.
Daha katlanmayı istemiyorsanız,eşinizle konuşun gelmesin.
'Babasına çok ihtiyacı var' zamanları geçeli bin yıl olmuş.
Çocuk değil çünkü o koca bir birey,burada 17 yaşında anne olanları okudukça...
Eşiniz çok yüz vermiş
Kız da zaten benim annem değil hele bir bir şey yapsın modun da
20 yaşına gelmiş neden yatağına v sine karışıyorsunuz ?
Kahvaltısını yemeğini kendi hazırlayabilir .
Bir kapağı kapatmak için bile senin anenneni çağıran birine bu kadar yardım etmemelisin !
Herkes kendi işini kendi yaparSende üzülmezsin .
Yatağı toplamasam akşama kadar duracak. Yemek yapmasam aç kalacağız. Sofrayı toplamasam sabaha kadar durur. Yani aslında ortak yaşam alanımızda biraz yardım bekliyorum en azında şu halimde. Bir iki kere esimle konuşma girişiminde bulundum hemen 16 yaşındaki kız kardeşimle kıyasladı. Kızkrdeşm gelip bende kalmaz geldiğinde de söyletmeden yardım eder zaten. En başta eşim laf söyletmiyor. Ondan böyle zaten.
Siz de babanızın eşine işkenceyi hak görüyorsunuz o zaman.ne demek gelmesin ya, insanlar her yaşta anne babaya ihtiyaç duyar, çocuğunuz 18 yaşına gelince tamam artık senin bize ihtiyacın yok deyip kapının önüne koyarsınız o zaman siz.
boşanmış çiftlerde tranvayı en çok çocuklar yaşar
çok hassas bir durum umarım herşey yoluna girer
sonuçta birlikte yaşamak zorundasınız doğacak bebeğinizin sağlığı evinizin huzuru için heralde biraz özveri gerekiyor aranızdaki iletişim çok önemli boşanmış çocuklu bireylerle olan birliktelikte diyoruzya düşünmek gerekir özgüven sağlam bir irade gerekir sizinkide işte böyle bir durum
Size katiliyorum. Edebiyle gelmeyecekse hic gelmesin. Disarida bulussun babasiyla bana ne.Siz de babanızın eşine işkenceyi hak görüyorsunuz o zaman.
Kız evsiz değil ki.Annesi var.
sizi sevmiyor belli ki başka bi nedeni yok, siz ne kadar iyi olursanız olun onun annesinden değerli değilsiniz onun açısından ve babasıyla evli olduğunuz için sizinle de mecbur görüşmek zorunda. Ben 26 yaşındayım, babam evli şu an ve eşi hamile olsa ben bile istemem yani ne bileyim, o kızın iç dünyasıyla alakalı bu durum
Çünkü akıllı insanın düşünce şekli de bir.Size katiliyorum. Edebiyle gelmeyecekse hic gelmesin. Disarida bulussun babasiyla bana ne.
Yapmayın, hizmet etmeyin, yok sayın
Meyve servisi mi yapacaksınız koyun ortaya isteyen yesin
Bir buzdolabının kapısını kapatmaktan aciz insana incelik göstermenin gereği yok
Eşiniz madem herkesi olduğu gibi kabul ediyor, sizi de böyle kabul etsin
Arada koskocaman 4 yaş var .
Biri 16 sında ergen diğeri bir birey
Kardeşimle aram iyi değildir ama ona laf söyletmem ! Bir şey denilecekse ben derim !
Ben olsam katlanmazdım şimdiye kadar kızı postalamıştım evden .
Bu arada senin de bazı şeyleri yap demene gerekiyor .
Bende 20 yaşındayım annem yap demeden yapmam bazı şeyleri
mutlaka özverili olması gereken tek siz değilsinizTamam ama ben mutlu olmak için evlendim. Bazı şeylere elbette toleransım var, inanın şurada dert diye açılan çoğu konuları kafaya takmayan bir insanım. Kv vs. gibi. Fakat bu kadarına da tahammül edemiyorum artık. Özverili olması gereken sadece ben değilim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?