Eşimin kızı

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyiniz.

Kız kendisi söylemiş iyi de ben mi uyduruyorum

Doğal olmayan şey zaten 20 yaşındaki kızın bu lafları etmesi kıskanması vs, belki de bozuktur ruh sağlığı

Tabiki uydurmuyorsunuz, demek istediğim o değil. sinirlendigimiz zaman su adamı öldüresim geliyor deriz mesela...
Yada bir kaşık suda bogmak diye bir şey var hemen herkes kullanmistir hayatında bir kere. Ama yapmayız. söyler o da. kiskandigini ifade edemeyecegine göre bir şekilde yansitir.
Ama allah aşkına bir bebek getirin gozunuzun önüne nasıl bilerek zarar verir?

Zarar verebilecek insanlar elbet vardır ama o kadar psikopat olsa emin olun daha başka şeyler de yapardı bugüne kadar.

Cocuk olur guler gecersin de bu ne 20 yasinda? Nankorluk resmen. Onun yasinda uni okuyup ayni zamanda da calisan ve yalniz yasayip her turlu maddi manevi sorumlulugu ustlenen var. Cok sinirlendim

Ay bu arada seni cok begeniyorum canimsin
Çok teşekkür ederim.
Ben üniversite için evden çıktığımda 17 yaşımdaydım.Sanki beni yazmışsın.Oku ,çalış kazan.Aileden destek hiç görmedim.Çok şükür şımarıklık da yapmadım kimseye.
Ben de senin yorumlarını ,konulara yaklaşımlarını çok mantıklı buluyor ve beğeniyorum.

Bence misafir olarak görmek doğru değil zaten orası babasının evi istediği kadar kalır sorun zaten misafir gibi davranması

Ne sabırlısın sen ya 20 yaşında ergen gibi davranan tip! Eşine de hiç birşey söylemiyorsun neden bu kadar sessizsin ben olsam yatarım isteyen istediğini yesin kaldırsın banane az akıllı davran yahu neden hamile hamile ezdirtiyorsun kendini

Çok haklısın bence eşine karşı da fazla susmak belli etmemek zorunda değilsin. Kesinlikle paylaşmalısın yaşadığın bazı üzücü şeyleri anlatmalısın diye düşünüyorum. Veya kızla herhangi bir dialogda onu bozabilirsin ince ince..

Cok tesekkur ederim :)
Aklima zavalli annem geldi. Babamin ilk evliliginden olan iki kizina 25 sene bakti. Evlendirdi. Dugunlerine annelerini cagirdi kinada kapida bile durdu kadini da yanina cagirarak ustelik. Sonuc husran. İsleri bitince totolarinj donduler

Bir de o konu var. Bu cümleyi eşimin yanında kurdu ben anında cevap verdim ve eşim tek kelime etmedi. Ne bana ne ona.

Davranışları yaşına göre küçük duruyor, sıkıntılı ve müdahale gerekli bence..
Babasının da o lafa karşı tepki vermesi lazımdı...

Geçen gün eşim kızına bir sebepten ötürü sinirlendi, bu ergenler böyle işte diye bir cümle kurdu. Ben de ergen dediğin kız 20 yaşında genç bir kız dedim. Sustu.. Şu son zamanlarda az buçuk sesim çıkmaya başladı aslında ama ipin ucu kaçtı bir kere.

Eşime geçen konuyu açtığımda, fazla şey beklemiyorum biraz yardım dediğimde bile istemiyorsan gelmesine bağladı konuyu. Onun karakteri bu deyip geçti E ben şimdi ne anlatayım bu adama? Şöyle yapmayı düşünüyorum. Yatağı falan umrumda değil isterse akşama kadar kalsın. Yemek olayını da kendimi iyi hissedersem yapıcam yoksa anneme gidicem. Bana karşı bir saygısızlığı olduğunda da cevap vericem sıkıldım yani artık.

20 yaşında kızın nesi ergen oluyor? Eşşek kadar olmuş.
Pinkpin hala eski konularında bahsettigin adamla mi evlisin?
Eğer öyleyse sana pek destek olacağını sanmıyorum.

Size tabiki soğuk davranacak babasiyla evlisiniz ne bekliyorsunuz ki ..hamileyseniz de umurumda değil havalarinda e çokta haklı . Siz bu kadar masumane anlatiyorsnz ama sizde onu bu hale getirmede rol oynadınz gibime geliyor . Çünkü bu gibi durumlarda ikinci es ve çocuk arasında hiç bir zaman buzlar erimez

Konu sahibi biraz kötü niyetli ol buradaki bazı mesajları okuyarak da başarabilirsin bunu mesela :)

Eğer karşında ki kişi iyi niyetini suistimal ediyorsa buna izin verme.

Senin babası ile evli olman ondan hamile kalman suç degil.

Ben bana soğuk davranmasından mı yakınmışım? Konuyu bir daha önyargısız okuyun isterseniz. Onu bu hale ben getirmedim o hep bu haldeydi. Sadece ben artık görmezden gelemiyorum. Gerçi anladığım kadarıyla sizin gözünüzde ikinci eş her zaman kötüdür.

Konu sahibi bir yerde esim 34 ben 30 yasindayim mi demis ben mi yanlis okudum.
34 yasinda adamin nasil 20 yasinda kizi oluyor?
* pardon geri dönüp okudum. 44 yasinda yazmis

küçük de değil ki 20 yaşında kız sen kendine hazırla bırak kalksın hazırlasın kendi kahvaltısını

Yaşı küçük değil üniversite çağında kız. İşin büyük kısmı eşinize düşüyor ama o da pek el atmıyor anlaşılan. Ben olsam bundan sonra daha otoriter olmayı denerdim.

Kimse benden yardım istemedikçe ben yardım etmem. Siz isteyin yardım bakalım yardım edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…