burada ne kıskançlık hikayeleri okuyoruz ilk okul çocukları da neymişHiç 20 yaşında gibi değil, ergen dicem de ağzına burnuna çarparım ne demek ya? Genelde kardeşini kıskanan ilkokul ortaokul çağındaki çocuklarda görülen bir şey. Davranışları çok çirkin...
Eşiniz müdahale etmeli bence, umarım eder artık.
Onun işlerini hiç ellemeyin.
Hiç 20 yaşında gibi değil, ergen dicem de ağzına burnuna çarparım ne demek ya? Genelde kardeşini kıskanan ilkokul ortaokul çağındaki çocuklarda görülen bir şey. Davranışları çok çirkin...
Eşiniz müdahale etmeli bence, umarım eder artık.
Onun işlerini hiç ellemeyin. Terbiyesizlik boyutuna ulaşmasa sadece ergenlik, gençliğin ve evde bu zamana kadar iş yaptırmayan birilerinin olmasının verdiği tembellik dicem ama...
Peki konu sahibine tepkili olmaya ne hakkı ya da haddi var?20 yaşındaki kıza güvenip de mi hamile kaldınız anlamadım ki? Yatağına toplanıyor diye şikayet ediyorsunuz da siz neden topluyorsunuz? Belli ki size tepkili neden bana tepkili diye düşündünüz mü? Hamilesiniz belki de bu yüzden bu kadar hassassiniz.
20 yaşındaki kıza güvenip de mi hamile kaldınız anlamadım ki? Yatağına toplanıyor diye şikayet ediyorsunuz da siz neden topluyorsunuz? Belli ki size tepkili neden bana tepkili diye düşündünüz mü? Hamilesiniz belki de bu yüzden bu kadar hassassiniz.
Bence hamile bir kadına söylemek böyle bir şeyi biraz abartılı olur.Çocuğa zarar da verebilir ben güvenemezdim
Cocuk olur guler gecersin de bu ne 20 yasinda? Nankorluk resmen. Onun yasinda uni okuyup ayni zamanda da calisan ve yalniz yasayip her turlu maddi manevi sorumlulugu ustlenen var. Cok sinirlendimÇünkü akıllı insanın düşünce şekli de bir.
Kıza ölsün demiyoruz,edepsizlik yapınca kendi anne babamız nasıl bize her türlü azar,konuşma vs yapıyorsa o kız fazlasıyla hak ediyor.
Bence hamile bir kadına söylemek böyle bir şeyi biraz abartılı olur.
20 yaşındaki bir kız bile isteye bir bebege zarar vermez. Verecegini söyler, kıskanır, sevmez, belki sinir bozar ama zarar vermek için epey akıl sağlığının bozuk olmasi lazim.
burada ne kıskançlık hikayeleri okuyoruz ilk okul çocukları da neymiş
sorumlu tutma meselesi değil sanırım hani bir dizi izleriz ya krakterlerin seslendirmenleri değiştiği zaman bile bir rahatsızlık soğuma hissederiz ya gelen annesinin yerini almış olan kadına duyulan rahatsızlık kıskançlık ve anne bu hayatta hiçbir rol anne yerini tutamazkız senden nefret ediyor, büyük ihtimalle annesi doldurmuştur yada boşanmalarından seni sorumlu tutmuştur.
20 yaşındaki kıza güvenip de mi hamile kaldınız anlamadım ki? Yatağına toplanıyor diye şikayet ediyorsunuz da siz neden topluyorsunuz? Belli ki size tepkili neden bana tepkili diye düşündünüz mü? Hamilesiniz belki de bu yüzden bu kadar hassassiniz.
kız senden nefret ediyor, büyük ihtimalle annesi doldurmuştur yada boşanmalarından seni sorumlu tutmuştur.
kızla muhattap olma çünkü seni ezmek için bahane arıyor, terslemesi de bu yüzden.
bebeğini sakın kızla aynı ortamda bırakma ve gözünü ayırma, açık açık yüzüne karşı şiddet yapacağını söylemiş.
bebek gelince kendi papucunun dama atılacağını biliyor, bebeğe kini de bu yüzden.
onun eşyalarını toplama, onun sorumluluklarına karışma, eşşşşek gibi yapsın, yapmazsa da pisliğinde yaşasın.
sizin evi karıştırmaya gelmiş kaynana gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?