Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.