Eşimin kızlarla samimiyeti

Ayni sey bana yapilsa bosanmayi teklif ederdim direkt. Ama oncesinde is yerini mutlu bir evliliginiz varmis gibi ziyaret edip kadina kendinizi gosterin ki siz bosandiktan sonra o kizla mutlu olamasinlar.

Benim bir arkadasim böyleydi. Evde esi var, ama önüne gelen her kadinla da flört ederdi. Mesela esi ile tatildeler bana mesaj atiyor "Caktirmamaya calisiyorum ama burdaki kadinlar acayip cekici" felan. Böyleleri zor düzelir bence, hatta düzelmez. O kiza gelince bence yine flört modunda egosunu oksatiyordur

ah var öyleleri. dişi sinekle bile flörtleşir onlar. belki gidip sevişmez veya ilişki moduna girmezler ama bilirsin ki her an herkesle aldatabilir.
bu bence direkt aldatılmak hissinden daha beter.

İş arkadaşlığında samimi olursunda sürekli adını zikretmek profile foto koymamak falan sıkıntılı

ah var öyleleri. dişi sinekle bile flörtleşir onlar. belki gidip sevişmez veya ilişki moduna girmezler ama bilirsin ki her an herkesle aldatabilir.
bu bence direkt aldatılmak hissinden daha beter.

Aynen öyle. Esiyle balaydayken bile baska kadinlari gözetliyordur. Normal degilsin desemde "Ne var ki bunda, aldatmiyorum ki" diyordu🤷‍♀️

Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Bile bile lades demişsin bacım.henüz aldatılmadıysan bile yakındır. Gözlemle çocuk falan da yapma göz göre göre.emin ol araştır sonra yapulacak belli

Ben bir yerde okumuştum aldatan insanlar ya da birinden hoşlananlar psikolojik olarak o kişinin ismini söylüyolarmış ona istinaden düşünüyorum
Yani gelip eşine söylemez, o kadar aptal değildir dikkati onun üstüne çekecek. Aldatırsa aldatır sizin haberiniz dahi olmaz. Ayrıca sizin zihniniz onunla o kadar meşgul ki eşiniz sizi kıskanmak şöyle dursun aklının ucundan bir merak hüzmesi bile gecirmiyordur

Kızlar hepiniz o kadar haklısınız ki cahillik yaptığım ya da bişey bilmiyorum ama başkası yapsa o kadar çok ayıplardım ki şimdi aynı şeyi kendim yapınca çok utandım

Rahmetli babamin bir lafi geldi aklima?erkegin 10 tabagi varsa birisini kiracaksin derdi.
Esinize dikkat edin..Huyunu biliyorsunuz madem..Hoslaniyor olabilir.Yoksa neden ikide bir ondan bahsetsin?

Rahmetli babaniz çooook insafliymiş. 😂😂😂😂 10 tabaktan bir tanecik kır demiş, eee 10 tane yoksa hic kirma 😂😂😂

Benim annem 2 tabagi varsa birini kırmalı derdi. 😬😬
Sözün aslı da "İki kasigi varsa birini kir."

Çapkın dediğine göre sana güven vermiyor üstelik birlikte olduğunuz fotoğrafı koymamasından şüphelenmekle çok haklısın. Zaten dip dibe muhabbet ettiklerini de görmüşler. Adamın kendini düzelteceğini nedense düşünmedim. Ayrılmaya niyetin varsa bu işin peşini bırakma kontrol et birkaç delil topla aldattığını ispatlayıp ayrıl sakın hamile de kalma

Çocuk yok canım düşünmüyorum zaten. Boşanma niyeti değil de olabilir de

Bile bile evlenen insanin zaten bosanma niyeti de yoktur. Ogrensen iyice yuz goz olacaksiniz birak daginik kalsın yani. Hic degilse surekli aldatilmayi kabullenen kadin durumuna sokmamis olursun kendini. Adamin rengi belli bu gun olmasa yarin icin bir potansiyeli var. Boyle bir tiple evlenerek bunlari da goze almissindir bence. Hic karistirma derim.

Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış.
Yani şu görüntüyü hafızamda canlandırmaya çalıştim ve yuhh yani. Evli olduğunu bilmiyor mu markettekiler?

Telefonunda parmak izi şifresi var açamam ki
Parmak izi şifresinin yanında her zaman ekstra bir şifre daha oluyor onu öğrenmeye çalışsaniz

Malesef erkeklerin %99u böyle gerçekten eşini hiç aldatmayan erkek varmıdır bilmiyorum inşallah vardır tabiki ama bence hicbir erkeğe güven olmaz egerki bosanabilme imkaniniz varsa boşanın yoksa Allah yardımcınız olsun aldatilipta kabullnmek çok kötü

Ya yıllık izin ya saatlik izin alin eşinizle paylaşmayın kasa çıkış kapısına yakındır uzaktan epey gözlemleyin sonrasında girip kendinizi tanıtın sonuç hislerinizi kuvvetlendiren şeyler görürseniz ki alalade bı flört olamaz çalışma yerinde ama anormal bir durum var gene de, işte o zaman çaktırmadan eve dönün tel inizin şarjı bitsin ve acilen annenizi aramanız gereksin ayrı odaya yürüyün ve teli kapatıp saniyelik girebildiginiz herşeye girin.

Back
X