Esimin kolundaki iz

volumess

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
191
278
303
Ankara
Merhaba bayanlar. Eşim geçen hafta 3 gün İstanbuldaydi. Pazartesi gitti çarşamba geldi. Bugün kolunda bir iz farkettim ama dirseğinden başlıyor elinin üstüne kadar. Kırmızı bir iz ezilme izi gibi. Tüm kolunun üstünü kaplamış. Ne oldu dedim bilmiyorum diyo. Ne zaman oldu ne oldu bilmiyorum diyo. Acımıyor diyo. Ama baya kızarmış. Çocuğu kucağıma aldım belki ondandir diyor ama 3 yıldır çocuk kucağına alıyor. Ve erkenden gitti yattı. Ne düşünsem bilemedim. Bigün fark ettim.

Düştüm falan dese bi ihtimal ama bilmiyorum. Demesi beni çok suphelendirdi nasıl bilmez alerji falandır belki diyo bilemedim

Yalan bulamamiş bilmem ki ayagına yatmis bide gidip gercekten yatmiş..

Küçük olsa belki ama tüm kolunda dirseğinin altından elinin üstünde bile var. Bende çarparım ama aynen dediğiniz gibi olur ama bu öyle degil

Tavirlarida bir farklı izi gördükten sonra her odada yanımda biten adam kitap okumaya başladı kaçıyor benden anladım heemen uyumuş gitmiş

Kolundaki izi görseydim bişey söyleyebilirdim ama görmeden de günahını alamayız.

Düştüm falan dese bi ihtimal ama bilmiyorum. Demesi beni çok suphelendirdi nasıl bilmez alerji falandır belki diyo bilemedim
Başka ne olmuş olabilir ki ? Sizce nedir düşündüğünüz. Ve çocuğu kucağına alınca yastık izi gibi bir izden mi bahsedio geçtimi ki iz. ? Sonra kayboldumu hala var mı?

Bende çok düşündüm dedim paranoya yapmayim ama bende farketmedim şimdi sen deyince farkettim demesi insan farketmez mi böyle bir izi bileğinin içinde bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…