Esimin kolundaki iz

Bende çok düşündüm dedim paranoya yapmayim ama bende farketmedim şimdi sen deyince farkettim demesi insan farketmez mi böyle bir izi bileğinin içinde bile var
Tamam da endişe mi ediyorsunuz hasta falan diye? Veya kavgaya mı karıştı diye?
Neden böyle kafaya taktınız?
Sebebi neydi ki

Tavirlarida bir farklı izi gördükten sonra her odada yanımda biten adam kitap okumaya başladı kaçıyor benden anladım heemen uyumuş gitmiş
Bence bu işte bi iş var. Senden de kaçtığına göre vücudunun başka yerlerinde de bişeyler olabilir.

motor kazası falan olabilir mi acaba

duşa girdiğinde bahaneyle girip bakın vücuduna düştüyse mutlaka başka yerlerinde de morluk vs vardır feci

Aoov ben bitmişim o zaman
Geçen sırtımda boydan tırnak izleri gibi izler vardı
Adam fark etse demek ki
Nasıl becerdim bilmiyorum

hamileyken tam bacagimin ust kismini bi yere vurmusum, ama hatirlamiyorum mosmor olmustu. Ama kocaman. Acimiyorda, esim farketti noldu dedi hatirlamiyorum dedim acimiyorda dedim.esim tmm diyip konu kapatti. Olabiliyor boyle seyler, suphelencek bi durum yok, sakin olun :)

motor kazası falan olabilir mi acaba

duşa girdiğinde bahaneyle girip bakın vücuduna düştüyse mutlaka başka yerlerinde de morluk vs vardır feci
Benimde aklımda acaba başka bir şey varmı bakmak. Olabilir kaza olur allah korusun başına bir şey gelmiş olabilir. Benimle paylaşır her şeyi kaza falan olsa söyler di bu durum beni çok gerdi. Ama uyuyor şimdi. Uyandirsam desem kızar biliyorum.

Resim çekmek geldi aklıma ama çektirmez. Ama fırsat bulursam çekecem.

siz çizin dedim ben bi kağıda anlaşılmıyor çünkü tarifinizden

uyandırmayın da o izler kolay kolay geçmez ben düşüp masaya çarptıydım belimden 1 ay mosmor gezdim duşta bakmak en kolayı. ya da sabah giyiniyorken uyuyor gibi yapıp çaktırmadan bakın. eğer uzakta giyiniyorsa da şüphelenirsiniz

Peki siz neyden şüphelendiniz? Kavga mı etmiştir?
Ufak bir kaza geçirmiş de, korkmayın diye söylemiyor olabilir mi?
Aldatma şüphesi ise onu hiç anlamadım. İzi neyle bağdaştırdınız.

bazen ben de farkında olmadan kolumu bacağımı bi yere çarpıyorum unutuyorum. belki öyle bi şey olmuştur

Ben bir olay yaşadığından şüpheleniyorum ama sebebi bence söyleyemeyecegi bir sey
Kaza çarpma gibi masum bir şey olsa kesin çoktan söylemişti bana

Kastınız ne, net anlatır mısınız?
Aldatma mı, kavga edip birini yaralama mı, soyguna karışma mı, taciz tecavüz etti de boğuşma izi mi? Nedir yani kolundaki ize bakıp size "Masumane" gelmeyen şey, sabıkalı biri mi eşiniz?

Masumane gelmeyen tavırları. Sen deyince fark ettim demesi insanın kolu resim çizdim bu kadar morarirda nasıl farketmez tamam çok mosmor değil ama çok rahat fark edilir bir tonda

Masumane gelmeyen tavırları. Sen deyince fark ettim demesi insanın kolu resim çizdim bu kadar morarirda nasıl farketmez tamam çok mosmor değil ama çok rahat fark edilir bir tonda

Kolunu bir yere çarpmıştır, fark etmemiştir; olabilir insanlık hali.
Bir hastalık belirtisidir, içten geliyordur, kendisi de görmemiştir.
Yaz ayı olsa hadi neyse hemen fark edilir diyelim, ama daha havalar soğuk, uzun kollu giyiliyor, kendini günlük inceleyen bir adam değilse görmemiş olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…