- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Tamam da endişe mi ediyorsunuz hasta falan diye? Veya kavgaya mı karıştı diye?Bende çok düşündüm dedim paranoya yapmayim ama bende farketmedim şimdi sen deyince farkettim demesi insan farketmez mi böyle bir izi bileğinin içinde bile var
Bence bu işte bi iş var. Senden de kaçtığına göre vücudunun başka yerlerinde de bişeyler olabilir.Tavirlarida bir farklı izi gördükten sonra her odada yanımda biten adam kitap okumaya başladı kaçıyor benden anladım heemen uyumuş gitmiş
bi resim çizim atın bari kimse anlamadı ben dahil izi.
Benimde aklımda acaba başka bir şey varmı bakmak. Olabilir kaza olur allah korusun başına bir şey gelmiş olabilir. Benimle paylaşır her şeyi kaza falan olsa söyler di bu durum beni çok gerdi. Ama uyuyor şimdi. Uyandirsam desem kızar biliyorum.motor kazası falan olabilir mi acaba
duşa girdiğinde bahaneyle girip bakın vücuduna düştüyse mutlaka başka yerlerinde de morluk vs vardır feci
Resim çekmek geldi aklıma ama çektirmez. Ama fırsat bulursam çekecem.
Ben bir olay yaşadığından şüpheleniyorum ama sebebi bence söyleyemeyecegi bir sey
Kaza çarpma gibi masum bir şey olsa kesin çoktan söylemişti bana
Masumane gelmeyen tavırları. Sen deyince fark ettim demesi insanın kolu resim çizdim bu kadar morarirda nasıl farketmez tamam çok mosmor değil ama çok rahat fark edilir bir tonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?