Esimin kolundaki iz

Tırnak izi deseniz bir nebze yanlış anlarım ama ezilme diyorsunuz bence gerçekten farkında olmayabilir hemen yanlış düşünmeyin.

Sevisme aninda kolundan cok baska yerleri kizarip bozarmazmiydi:)) oyke bi anlatmissinki ben bile suphelendim

Bir yere çarpıp unutmuştur.

Sadece bu sebeple aldatmış kanısına varamazsınız.
Gerçi bence kadın aldatıldığını bir şekilde hisseder..
Hiçbişey görmesen tavırları ele verir adamı.

Bende bu sabah bacağımda kocaman bir morluk farkettim tam giyiniyorum ala ala kolum da da 2 tane morluk.
Şimdi ben 1 haftadan fazladır eşimle sevişmiyorum.
E kimseyle de sevişmeyeceğime göre..
Kim bilir nereye vurdum hiç farkında değilim..

Eşimin ilk dediği şey bu halinle hasteneye gidip darp raporu istesen kesin verirler. Demesi oldu

Siz başka Şeylerden de şüpheleniyorsunuz bence..

İki durum var 1. ya dedıgınız gibi suphelenılecek seylerın icinde 2. Siz paranoya yapıyorsunuz guven problemi yasıyosunuz
Sonuc olarak Allah affetsın ıkısı de bir ilişkiyi yıpratan ve bıtıren seyler

Gecenlerde bir konu vardi burda gece esiyle ikisi de uykudayken isi pisiriyorlarmis farketmiyorlarmis. Aklima birden bu geldi :) Siz de onlar gibi bir haftadir yapmadik sanarken belki de uykuda hunharca yapmissinizdir :)))

sevişme izi olamaz bence.

ha sizde şüphe varsa yanında bi kadınla olduğunu açık edecek bir olayın izi olabilir.

tamamen atıyorum:
-motor kiralayıp geziyordurlar düşmüştürler onun izidir.
-birlikte gezerlerken kadına laf atılmıştır kavgada olmuştur.
-kadınla kavga etmiştirler adam kolunu cama vurmuştur vs.

dış kolda izler genelde kendini savunmaktan olur. kadınlarda morluklar daha fazla oluyor cildimiz ince çünkü. ama erkeklerde bu tür bir iz dış kolda kolay kolay olmaz. kolunu sağa sola çarpan erkek pek görmedim kadınlar genelde dikkatsizdir yapar da.

madem içiniz huzursuz kredi kartı ekstrelerini inceleyin tatilindeki. ceplerindeki cüzdanındaki fişlere bakın vs.

benim de kolum bacağım ne alakaysa göğüs kısmım da saçma sapan çizikler morluklar olur aşırı dikkatsiz ya da sakarımdır.gören yanlış anlar o derece ama aslında çok sebepsiz salak saçma yaralardır hatta büyük çoğunluğunu hatırlamam bile bir ara beni geceleri gizlice birileri dövüyor mu derdim.

Gecenlerde bir konu vardi burda gece esiyle ikisi de uykudayken isi pisiriyorlarmis farketmiyorlarmis. Aklima birden bu geldi :) Siz de onlar gibi bir haftadir yapmadik sanarken belki de uykuda hunharca yapmissinizdir :)))
Hahahahaha komikmiş.
İnsan seviştiğini nasıl farketmez oha
Yok ya sevişsek kesin bilirdim hissetmemem mümkün değil

Ben o kadar büyük bir izin "bilinçsizce" olduğu kanısında değilim. Yani burada oramı çarpmışım morarmış, buramda 1 cm'lik kesik varmış fark etmemişim gibi örnekler verilmiş ama bunlar çok küçük, farkına varmadan kendinize verebileceğiniz hasarlar. Bana da çok olur, yataktan kalkarım bacağımda kocaman morluk görürüm bazen. Ancak burada kimsenin kol dirseğinden eline kadar olan baya büyük bir izi fark etmeyeceğini, en azından bu kadar büyük bir izin fark etmeden "oluşabileceğini" sanmıyorum. Kavga falan etmiş, o esnada yaralanmış size söylemek istemiyor olabilir. Aldatmayla alakasını pek kuramadım.

Bilmiyorsa bir hastalik belirtisi olabilir deyip doktora gidin gitmemekte israr ederse kolundaki izin sebebini biliyordur size soylemiyordur. Burdaki soylenen ihtimalleri direkt sorun tepkisi ne olacak bakin

Benim aklima bir kadinla tartisip tartaklama tarzinda kavga etmis olabilecegi geldi..kadin kolunu falan sıkmış olabilir.. diger butun her seyi herkes soylemis zaten

Benimde dudağımın kenarını uyudugum sıra böcek ısırmış sabah uyanınca abim dudağına ne oldu dediğinde fark ettim morardığını 3-4 gün mor gezdim. O zamanlar sevgilim bile yoktu. Ki eşinizin kolundaki kızarıklık. Alerji olmuştur, giydigi kazak yüzünden kızarmış da olabilir, ben ne zaman yünlü giysem kızarıyorum mesela. Belki düşmüştür söylemek istememiştir.

Kaza mi yaptı acaba ezilme diyorsunuz ya ds kavga aldatmaya alakasi ne anlayamadım

Uyurken bir fotosunu çekip koysana buraya ona göre yorum yapalım canım. Merak ettim ben de.

Aksama kadar defalarca sordum hep aynı cevap bilmiyorum ne olmuş sen diyene kadar farketmedim başka cevap yok. Kazami yaptın dedim yok dedi kavga mı ettin dedim yok dedi valla bilmem bi haltlar yemissin dedim başka şeyler ima etmeye başladım sinirlendi. Alerjidir belki dedi. Bende dedim böyle morluklar hastalık belirtisi olabilirmiş doktora mi sorsak dedim bakalim bir daha böyle bir durum olursa sorarız dedi.

Ben sizi çok iyi anladım, eşinizi tandığınız için tavırları içinize şüphe düşürmüş. Mantıklı bir açıklama yapmadığı içinde ikna olmuyorsunuz. Çoookk haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…