- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Kolun dış kısmında iç kısımda sadece bilek içinde varkolun dış kısmında mı içinde mi bu iz
Bu büyüklükte iz bırakan olayı kimse unutmaz. Ufak tefek morarma deseniz anlarımda. Hepimiz farkına varmadan yapıyoruz çünkü morlukdirseğinden başlıyor elinin üstüne kadar.
Sigara dahi kullanmaz. Sanmıyorum sizin söyledikleriniz gibi şeyler olmazSiz bu kadar tuhaf şekilde şüphelendiğinize göre aklıma kötü bir ihtimal daha geldi.
Eşiniz birine zorla birşey yapmış ve karşılığında şiddet görmüş olabilir mi?
Gasp, taciz gibi.
Alkol alır mı?
Bunlar çok ağır ithamlar farkındayım ama yazıyoruz işte aklımıza gelenleri.
Sigara dahi kullanmaz. Sanmıyorum sizin söyledikleriniz gibi şeyler olmaz
Çarşamba akşam geldi ben bugün farkettim. Muhtemelen hiç ogrenemeyecgim ne oldu bilmiyorum diyecek hep. Hali sahaya gitmez bel fıtığı var. Ciddi boyutta.Elinin içinde de varsa düşmüş olabilir. Halı saha maçlarına katılır mı eşiniz?
Geçen hafta İstanbul'da kaldı demişsiniz. Siz ancak mı fark ettiniz? Ayrıca morluğun İstanbul'da olduğundan emin misiniz?
Bir de bu kadar üstüne gitmek anlamsız bence. Belki kavga etti ve anlatmak istemiyor. Israr ile üzerine gitmeyin.
Alerjik bi durum olabilirMerhaba bayanlar. Eşim geçen hafta 3 gün İstanbuldaydi. Pazartesi gitti çarşamba geldi. Bugün kolunda bir iz farkettim ama dirseğinden başlıyor elinin üstüne kadar. Kırmızı bir iz ezilme izi gibi. Tüm kolunun üstünü kaplamış. Ne oldu dedim bilmiyorum diyo. Ne zaman oldu ne oldu bilmiyorum diyo. Acımıyor diyo. Ama baya kızarmış. Çocuğu kucağıma aldım belki ondandir diyor ama 3 yıldır çocuk kucağına alıyor. Ve erkenden gitti yattı. Ne düşünsem bilemedim. Bigün fark ettim.
Anladım. Fakat aldatma olduğunu falan sanmıyorum. Çünkü tarif ettiğiniz kadarı ile düşme ile oluşmuş. O denli bir morluk ancak çok sert bir çarpma sonucu oluşur.Çarşamba akşam geldi ben bugün farkettim. Muhtemelen hiç ogrenemeyecgim ne oldu bilmiyorum diyecek hep. Hali sahaya gitmez bel fıtığı var. Ciddi boyutta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?