Esimin kolundaki iz

Siz bu kadar tuhaf şekilde şüphelendiğinize göre aklıma kötü bir ihtimal daha geldi.
Eşiniz birine zorla birşey yapmış ve karşılığında şiddet görmüş olabilir mi?
Gasp, taciz gibi.
Alkol alır mı?
Bunlar çok ağır ithamlar farkındayım ama yazıyoruz işte aklımıza gelenleri.

Belki de gerçekten bilmiyodur?? Yada damardan fln mı aldı naptı ?!

Bir de alerji öyle olmaz ama alerji mi değil mi başka yerde de var mı diyerek vucudunun başka yerlerine de bakın. Gerçekten sebebsiz morardı ise doktora gidin bence.

Sigara dahi kullanmaz. Sanmıyorum sizin söyledikleriniz gibi şeyler olmaz

Elinin içinde de varsa düşmüş olabilir. Halı saha maçlarına katılır mı eşiniz?

Geçen hafta İstanbul'da kaldı demişsiniz. Siz ancak mı fark ettiniz? Ayrıca morluğun İstanbul'da olduğundan emin misiniz?

Bir de bu kadar üstüne gitmek anlamsız bence. Belki kavga etti ve anlatmak istemiyor. Israr ile üzerine gitmeyin.

Boynunda veya göğsünde omzunda vs olsa anlarımda dirsekle el arasinda herhangi bir sevişme izi olması çok mantıksız değişik bi fantezi durumu yoksa ortada biriyle kavga etmiş falan olabilir mi eşiniz o tur bisey daha olası sanki ?

Benimde bazen bacağımin üst kısmı ,karnım ,kolumun iç kısmı bazen üstü ,bazende sirtumda sık sık morluklar olur .Hatta ilk kolumdakini eşim farketmisti Dr a gittik pek bişey ciimadi ve hiç acimiyordu o yüzden cidden çoğu zaman tesadüfen fark ediyorum. Öyle de olabilir .

İkincisi biz Batman'a tayin oldu henüz 1 ay geçmeden eşim evde durup dururken kolum kaşınıyor demeye başladı kol boydan boya kırmızı mor karışımı birşey oldu bir süre sonra içten çizgi gibi birşeyler görünmeye başladı akşam ise gitti 1 saat sonra resim attı orası sırf iltihap dolmuş yani evde baslamasa dıştan görüntü bir kadın çok derin bir şekilde tirnaklamis gibiydi :)) Dr a gittik bir ton testler vs yapıldı göç yüzünden gelen ,deri altına yerleşen bir virüs çıktı iki gün çocuklarla uğraşmışlar dj muhtemelen onlardan oldu öyle de olabilir ne bileyim birine birşey yapsa yüzünde boynunda filan da olmaz mı iz yani biri bana saldirsa kolunu morartana kadar ağzını burnunu yirtmaya çalışırım kafasına birşey indirim

Çarşamba akşam geldi ben bugün farkettim. Muhtemelen hiç ogrenemeyecgim ne oldu bilmiyorum diyecek hep. Hali sahaya gitmez bel fıtığı var. Ciddi boyutta.

Alerjik bi durum olabilir

Çarşamba akşam geldi ben bugün farkettim. Muhtemelen hiç ogrenemeyecgim ne oldu bilmiyorum diyecek hep. Hali sahaya gitmez bel fıtığı var. Ciddi boyutta.
Anladım. Fakat aldatma olduğunu falan sanmıyorum. Çünkü tarif ettiğiniz kadarı ile düşme ile oluşmuş. O denli bir morluk ancak çok sert bir çarpma sonucu oluşur.

Yani aldatma falan saçma ihtimal bence. Kavga etmiş veya kaza atlatmış olabilir. Üzülmeyin diye saklayabilir.
Bir ihtimal gerçekten hatırlamıyor olabilir Allah korusun hafıza problemi olabilir. Benim bir tanidigimin başına geldi. Davranışlarını takip edin

Çok teşekkür fikir veren herkese sabah tekrar soracağım. Bakalım bir gelişme olursa yazarım iyi geceler herkese.

Israrla mosmor kıpkırmızı diye yinelemişsiniz mesajlarinizda ve bende çok merak ettim açıkçası.
Esim uyuyor demişsiniz, tişörtle yada atletle yatıyorsa bi resmini çekip atsanız kolunun yorgan altında falan değilse kolu da o şekil görüp yorum yapsak.bide sabahta çok ısrarla sormayın adam anlatacağı varsa da huylanip soylemeye bilir. Basit bı çarpma falandir ve cidden hatirlamiyordur belki de

benımde sagım solum cok yara bere olur farketmem esım soyler buraya ne olmus dıye oyle farkederım
belkı oyle bırseydır gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…