Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam iflah olmaz yaşında genç boşan bir an önce daha kötü sözlere mahrum kalmadan bir evlilikte saygı yoksa sevgi de yoktur

Aile değil Ablacım evde olduğu zaman çok ağır bir laf etti bana benim çocuğum olmuyor yumurtalarım küçülmüş beynimde tümörden dolayı bugün bana kızdı çocuk da olmuor diyerek oluyor aslında olmuyor değil aşılama ya gidicem izin yok umut yok zorlaştırıyor herşeyi umut ta kalmadı bende çok canımı sıkıyor çocuk meselesinde zaten diyor seninde çoçuğun olmuyor hiç bişeye yaramazsın diyor oysaki tedavisi var ama gitmiyor abla gitmiyor
guzelım,17 yıllık evlılıgım oldu
benı gerçekten ıstemıyorsa esım
bıter benım ıcın...
çocugum olmadı 7 yıl hıc ses etmemıstı..
ama deseydı cocugun olmuyor
yada baskasını sevıyorum dese
yada artık senı ıstemıyorum dese
kısacası benı ıstemıyorsa bende onu ıstemem..
esını karsına alıp konus
senınle devam etmekmı ıstıyor
yoksa bıtırmekmı..
hayat ondan ıbaret degıl meslegınde var..
tabı ınsan dısarıdan yonetılmeye dogustan alısınca korkar
ama 22 yasında fark etmezssın
40 yasında artık ruhun curumuz olur
onu karsına al ne ıstedıgını sor

Birşey yaparsa diye neden korkuyorsunuz. Daha önceden şiddet uyguladımı size?

Cok güzel bir genc kadinsin. Bence profil resmini yinede kaldir tanidik biri cikabilir. Sana saygisiz davranani cekme. Ya kendine ceki düzen verir, ya o gider

Keske evlenerek degil de kendi imkanlarinizla aile evinden ciksaymissiniz once.
Aile evinde dayak gören kadinlarin evlenerek o evden cikip, koca evinde el ustunde tutuldugunu çok nadir duydum. 😑

Ahhh canım benim kıyamam sana yaa😞Baba şiddetinden kaçtın koca şiddetine maruz kalıyorsun..

Artık dul diye birşey kalmadı.. Evet bazı kesim hala bunu aşamadı ama biz artık bekar olarak bakıyoruz .. Evlenmiş boşanmış olman birşeyi değiştirmiyor.. Ne güzel mesleğin var.. Boşan ve küçük ama mutlu bir hayat kur kendine bundan sonra

Ahhh canım benim kıyamam sana yaa😞Baba şiddetinden kaçtın koca şiddetine maruz kalıyorsun..

Artık dul diye birşey kalmadı.. Evet bazı kesim hala bunu aşamadı ama biz artık bekar olarak bakıyoruz .. Evlenmiş boşanmış olman birşeyi değiştirmiyor.. Ne güzel mesleğin var.. Boşan ve küçük ama mutlu bir hayat kur kendine bundan sonra
İnşallah öyle olur ramazan Gününde bunları yaşamak ağır bana dua eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X