- Konu Sahibi Kedisssizzz
Eşine S***** G** (Defol) diyen adamdan hayır gelmez canım çok istiyorsa kendisi siktirsin gitsin o sana söylediği zaman sende ona söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazır mesleğinde var yaşında küçük boşan dul kalmak dünyanın sonu değil hatta şu dönemde bu şekilde evlilik yaşamak dünyanın sonu olabilir.Yapıyorum tayini mi aldırdım Yozgata
guzelım,17 yıllık evlılıgım olduAile değil Ablacım evde olduğu zaman çok ağır bir laf etti bana benim çocuğum olmuyor yumurtalarım küçülmüş beynimde tümörden dolayı bugün bana kızdı çocuk da olmuor diyerek oluyor aslında olmuyor değil aşılama ya gidicem izin yok umut yok zorlaştırıyor herşeyi umut ta kalmadı bende çok canımı sıkıyor çocuk meselesinde zaten diyor seninde çoçuğun olmuyor hiç bişeye yaramazsın diyor oysaki tedavisi var ama gitmiyor abla gitmiyor
Evet tokat attıBirşey yaparsa diye neden korkuyorsunuz. Daha önceden şiddet uyguladımı size?
Kaldırdım teşekkür ederim saygılı bulamıyoruz ahCok güzel bir genc kadinsin. Bence profil resmini yinede kaldir tanidik biri cikabilir. Sana saygisiz davranani cekme. Ya kendine ceki düzen verir, ya o gider
Gİdicem diyorum kapı orda diyo git diyor içimdeki çat kapıyı çık diyeDemiyor musunuz siktrdim gittim o zaman neden gelip aldın diye neyin kafasını yaşıyormuş paşazademiz
Ah ah kaç kez dedim hep kavga eder düzeltirim alttan alırım kaç Kez yaptım ama nereye kadarKonus canim esinle.Ben bundan aliniyorum bu cumleyi bana kullanmani kesinlikle istemiyorum ben huzur icin evliyim aramizdaki saygiyi bu sekilde bozma de.
Bir an önce boşanın süreci bilmiyorum ama burada sizi süreç hakkında bilgilendirirler uzaklaştırma kararı ne gerekiyorsa artık. Lütfen korkmayın ve bu adamı çekmeyin aslaEvet tokat attı![]()
Olmuyor işte boşan demekle ya baban bişey yaparsa çok korkuyorum bu laflar kolay mı bahsettim ya dul kalıp arkamdan onxa insan konuşurmesleğin var... boşan. ne dememizi bekliyorsun ki?
Eşine S***** G** (Defol) diyen adamdan hayır gelmez canım çok istiyorsa kendisi siktirsin gitsin o sana söylediği zaman sende ona söyle
İnşallah öyle olur ramazan Gününde bunları yaşamak ağır bana dua eder misinizAhhh canım benim kıyamam sana yaaBaba şiddetinden kaçtın koca şiddetine maruz kalıyorsun..
Artık dul diye birşey kalmadı.. Evet bazı kesim hala bunu aşamadı ama biz artık bekar olarak bakıyoruz .. Evlenmiş boşanmış olman birşeyi değiştirmiyor.. Ne güzel mesleğin var.. Boşan ve küçük ama mutlu bir hayat kur kendine bundan sonra
Dedim abla kapı orda diyor
Yo hiç gerek yok kapının yerini biliyorsan buyur sen çık git deGİdicem diyorum kapı orda diyo git diyor içimdeki çat kapıyı çık diye