- 29 Şubat 2020
- 165
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Bİr ilçede oturuyorum küçük kasaba gibi ah bi gidebilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bİr ilçede oturuyorum küçük kasaba gibi ah bi gidebilsem
Düşünememki hiç çocuk içinBirde cocuk icin ugrasmayin bence hic bir sey duzelmez.bu zihniyette bir adama cocuk yaparsan cok cekersin
bır plan kurmalısın..baska yere tayınını cıkarıp gonderıyorlar yapacak bır sey yok deBİr ilçede oturuyorum küçük kasaba gibi ah bi gidebilsem
Haklısınız cidden kaç kez dayandım ama işimde var şuan ama corona olduğu için hastane kapandı ben gidemiyorumMesleğiniz varken, çocuğunuz da yokken hala bu adama katlanıyorsanız hiç sızlanmayın, bu tamamen sizin tercihiniz. Kocadan dayak yemek, küfür hakaret işitmek dul kalmaktan daha iyi demek ki, öyleyse buyrun yaşayın. Ailesi sahip çıkmadığı için, mesleği olmadığı için, çocukları küçük olduğu için çaresizlikten bunlara katlanan kadınları okuyunca içim parçalanır, keşke elimden bir şey gelse derim hep. Ama siz apayrı bir boyutsunuz.
Üstüne bir de adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.![]()
ya okadar trajı komıkkıEşinin konusmaktan anlayacak biri oldugunu sanmıyorum o sebeple konus şunları söyle demiyeceğim (ki öyle olsa caresizlikten buraya konu açmaz konusursun olay biterdi)
'korkuyorum ya bişey yaparsa' bu cümle tüm herseyi özetlemiş aslında.
Konusman gereken kişiler ailen onlarla konuşup durumu anlat. Bosanma davanı aç. Anladigim kadariyla hemsiresin tayinini baska biyere aldırabiliyorsan böyle bir imkan varsa baska bir ile aldır. Doğduğun yer değil doydugun yer demisler. Kendi ayakların uzerinde durduktan sonra heryerde ekmegini kazanırsın. Ama bu tayin olayindan ve nereye tayinin çıktığından bu kişinin asla haberi olmamalı. Calistigin yerdekileri ve aileni bu konuda tembihlemelisin. Önce eşin kişisine uzaklastırma kararı çıkarttırmalısın. Senin korktugunu biliyor ve bu yüzden üzerine geliyor. Baktı ki isler hic ummadığı şekilde gelişiyor ve sen kararlı bir sekilde dimdik karsisinda duruyorsun ozaman kaybetme korkusuyla aklı basına belki bi tık gelecek ama o anlık. Sakın geri adım atma. Daha cok gencsin boşan ve kurtul bu adamdan. Geleceğin senin icin daha guzel şeyler getirecegine inan. Umarım hersey gönlünce olur (simdilik aklima gelenler bunlar keske bi faydam olsa)
Mesleğin varmış paranı biriktir kaç uzaklara git Yine iş bulursun sonra boşanma davası açarsın uzaklaştırma alırsın avukatın muhattap olurBİr ilçede oturuyorum küçük kasaba gibi ah bi gidebilsem
Teşekkür ederim ağlaya ağlaya okudum kelimelerinizi hastane kapalı şuan virüs olduğu için kapattılar şuan açılmaz bu gidişleEşinin konusmaktan anlayacak biri oldugunu sanmıyorum o sebeple konus şunları söyle demiyeceğim (ki öyle olsa caresizlikten buraya konu açmaz konusursun olay biterdi)
'korkuyorum ya bişey yaparsa' bu cümle tüm herseyi özetlemiş aslında.
Konusman gereken kişiler ailen onlarla konuşup durumu anlat. Bosanma davanı aç. Anladigim kadariyla hemsiresin tayinini baska biyere aldırabiliyorsan böyle bir imkan varsa baska bir ile aldır. Doğduğun yer değil doydugun yer demisler. Kendi ayakların uzerinde durduktan sonra heryerde ekmegini kazanırsın. Ama bu tayin olayindan ve nereye tayinin çıktığından bu kişinin asla haberi olmamalı. Calistigin yerdekileri ve aileni bu konuda tembihlemelisin. Önce eşin kişisine uzaklastırma kararı çıkarttırmalısın. Senin korktugunu biliyor ve bu yüzden üzerine geliyor. Baktı ki isler hic ummadığı şekilde gelişiyor ve sen kararlı bir sekilde dimdik karsisinda duruyorsun ozaman kaybetme korkusuyla aklı basına belki bi tık gelecek ama o anlık. Sakın geri adım atma. Daha cok gencsin boşan ve kurtul bu adamdan. Geleceğin senin icin daha guzel şeyler getirecegine inan. Umarım hersey gönlünce olur (simdilik aklima gelenler bunlar keske bi faydam olsa)
cok baskıcı bır aılem vardı..sokaga ızınsız cıkılmazHaklısınız cidden kaç kez dayandım ama işimde var şuan ama corona olduğu için hastane kapandı ben gidemiyorum
Bu aşağılanmayı nasıl kendine yediriyorsun yapmayın ablacım ya yaşın daha kucuk ama enazindan elinde bir meslegin var. Boyle bir insandan cocuk dunyaya getirmek yapacagın en buyuk hata olur. Valla şu mesajindan sonra soyleyecek kelime çok ta neyse susuyorumAile değil Ablacım evde olduğu zaman çok ağır bir laf etti bana benim çocuğum olmuyor yumurtalarım küçülmüş beynimde tümörden dolayı bugün bana kızdı çocuk da olmuor diyerek oluyor aslında olmuyor değil aşılama ya gidicem izin yok umut yok zorlaştırıyor herşeyi umut ta kalmadı bende çok canımı sıkıyor çocuk meselesinde zaten diyor seninde çoçuğun olmuyor hiç bişeye yaramazsın diyor oysaki tedavisi var ama gitmiyor abla gitmiyor
Yapamam abla çocuk fln bu adamdan olmaz saygısız sevgisiz ben hayatımda sevgi görmeden büyüdüm birine güvendim herşey paramparçaBu aşağılanmayı nasıl kendine yediriyorsun yapmayın ablacım ya yaşın daha kucuk ama enazindan elinde bir meslegin var. Boyle bir insandan cocuk dunyaya getirmek yapacagın en buyuk hata olur. Valla şu mesajindan sonra soyleyecek kelime çok ta neyse susuyorum![]()
Naptın prki zor durumdaydıncok baskıcı bır aılem vardı..sokaga ızınsız cıkılmaz
neyse evlendım
26 yasımda
hıc yanlız olma tecrubem yok
esım benden saglıklıydı
nasıb hakkın rahmetıne kavustu
ne oldu
42 yasında bır cocukla tek basına
tek yasamla ılgılı tecrubem yok..
oysa aılem ozguven kazandırsa
belkı daha cok ayaklarımın uzerınde durabılecektım
Canımm ağla diye yazmadım ama boyle konular gordukce gercekten cok uzuluyorum hem yaslariniz daha kucuk hem yasadiklariniz hem kendinizi mecbur hissetmeniz hem hala bu evliligi devam ettirmeye çalısman. Herkes yasadigindan ibarettir bu hayatta senin ne cektigini yasadiklarini tabiki en iyi sen bilirsin ama hicbirseye mecbur degilsin. Ne olur yapmayin bunu kendinize. Az bir cesaret sadece. İnsaAllah ailen arkandadirTeşekkür ederim ağlaya ağlaya okudum kelimelerinizi hastane kapalı şuan virüs olduğu için kapattılar şuan açılmaz bu gidişle
sana dıyeceğim sukıNaptın prki zor durumdaydın
Ne güzel hemsiresin mesleğin var dik dur , valizini topla git bakalım bir daha sanaHerkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz![]()
Arkamda ama annem de yaşıyor bunları oda babamdan şiddet gören biri o da dayandı benle ama zor karakola gittim şikayet ettim eşimi de uzaklaştırma aldı boşanma davası açtım tokat attı bana sende o orospular gibi olucaksın diye çok acıdı içim şiddetten kadınlar ölüyor biliyor ya ona bile söylüyor ben çok zarar verdim kendime ama pişman oldum artık yapmak istemiyorumCanımm ağla diye yazmadım ama boyle konular gordukce gercekten cok uzuluyorum hem yaslariniz daha kucuk hem yasadiklariniz hem kendinizi mecbur hissetmeniz hem hala bu evliligi devam ettirmeye çalısman. Herkes yasadigindan ibarettir bu hayatta senin ne cektigini yasadiklarini tabiki en iyi sen bilirsin ama hicbirseye mecbur degilsin. Ne olur yapmayin bunu kendinize. Az bir cesaret sadece. İnsaAllah ailen arkandadir
Gidicem Abla gidicem oh diyebildimNe güzel hemsiresin mesleğin var dik dur , valizini topla git bakalım bir daha sana
s..k .t..r git diyebilecek mi ...