Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir daha böyle derse eğer sen kimin evinden kimi kovuyorsun de . Sen güçlü durdukça o da haddini bilecek . Sakın çocuk yapma en önemlisi . Esnaf adam nihayetinde eczacı da olsa seni herkese rezil ederim deyin , bana saygılı ol deyin . Ha olmayacaksa bu evlilik medeni insanlar gibi boşanın .
Azıcık kendine gel yahu . Gerçekten hemşireysen hadi onu geçtim kendini azıcık seviyorsan , bir odalı bir ev bile yeter sana . Çalış , kendi hayatını kimseye muhtaç olmadan yaşa .
Ailen arkanda olmadığı için eşin bu kadar cesaretli .
Şehir bile değiştirebilirsin . Azıcık kendine güven .
ANlamaz o kelimeleri ben dava açtım iptal ettiler uzaklaştırma aldılar uzun bir süre ama geri devam

Kime s.ktireyim de ne söylediğini fark eder terbiyesiz. s.ik git dediğinde aynen bunu soyle kime gideyim de bakkala mı terziye mi karını kime peşkeş çekiliyorsun de anlar belki hayvan . Çok sinir oluyorum o kelimeye

Kime s.ktireyim de ne söylediğini fark eder terbiyesiz. s.ik git dediğinde aynen bunu soyle kime gideyim de bakkala mı terziye mi karını kime peşkeş çekiliyorsun de anlar belki hayvan . Çok sinir oluyorum o kelimeye
Çok ağır bir kelime ciden

İnsan çocuklukta en güvendikleri tarafından şiddete alıştırılırsa büyüdüğünde şiddet gördüğü eşinden kopamaz. Çünkü geçmişte şiddet gördüğü halde kopamadıklarından bunu öğrenmiştir.
Bu döngüyü kır lütfen arkadaşım.
Bu adama muhtaç değilsin.
Kaç kurtar kendini.
Böyle adama çocuk yapılmaz.

Bence öncelikle konuş rahatsiz oldugnu söyle bu lafindan ama kac kez tekrarlandı demissiniz ve tekrarlanir da bundan emin olun. 1 kez olan birşey değilmiş. Bnce böyle devam ederse evliliginizi bitirin yani böyle omur gecmez birde cocuk olursa cocuk hatrina susup daha cok bu hayatı çekmekzorunda kalacaksınız. Işiniz de varmış ne güzel hemşireymissiniz sizin kararınız ama cocuk olunca daha çok mecburiyet hissedeceksiniz onlar babasız büyümesin dersiniz. Cok gec olmadan ve eşinizin düzenleyeceğini düşünüyorsanız bitirin derim sizin karariniz gene de
Konuşasım bile yok hiç Sahur geliyor ama kaldırmam da :(

Sihirli değnek olsa da dokununca değişiyor diyebilsem keşke ama bu adamla işin zor. Yani boşanmamak için pek çok bahane sunmuşsun içten içe, babam sıkıntılı, dul kalmak istemem vs vs ama sen bu adamı terapiye de götürsen konuşsan da bir değişim göreceğini açıkçası zannetmiyorum. Bir de durduk yere diyormuş, ailesine karşı gayet sinirlerine hakim olabilip sana olamıyorsa bu evlilikte saygı sevgi kalmamış demektir. İnsan saygı duymadığı kişiye hakaret/küfür eder.

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Mesleğin var çalışmıyorsan bile pandemi zamanı tam iş bulma fırsatı.Bosanmak için neyi bekliyorsun cesaretini topla ve git.isin oturunca da baba evinden ayril.

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Meslegın var .Dul lafı ıgrenc .Bende boşandım .Dul deılım .Kocası ölene dul denır .Bızım kadınlarımız hemde meslek sahıbı kadınlarımız boşsnana dul derse daha çokkkk ılerkememız gerek .Öyle kocan olacagına dul desınler .

Ablam hormonal sorunlarım var küçüklükten bu yana çocuk olmuyor dediler bana ama oluyor tedavim var ama gitmiyor umutsuz kaç doktora gitti sanki hepsi evlatlık alın diyor ama işte üzüyor beni paramparça oluyorum bende istemezmiym bir bebek o hayalleri yaşamak ama umudu yok :KK43:
Imkansiz diye bisey kalmadi bu devirde. Cocuk konusu cozulur o bisey degil. Ama o adamdan cocuk yapilmaz be kardesim rabbimin bi bildigi varmiski vermemis. Sen bu adamdan kurtulmayi düsun biran önce

Zaten küfür edip evden kovan insan ayrıldin diye neden sana bisey yapsın?

ANlamaz o kelimeleri ben dava açtım iptal ettiler uzaklaştırma aldılar uzun bir süre ama geri devam
Senin açtığın davayı nasıl iptal edebilirler ki ? Ben avukat değilim ama sen gidip şikayetini geri çekmelisin diye düşünüyorum. Uzaklaştırma sana mı aldırdı ? Anlamadım .
Sana bir şey de yapmaz , muhtemelen başka biri vardır kafasında . Senden sonra evlenme planlarını yapıyordur .
Yarın güvendiğin bir arkadaşınla bir avukata git ve neler yapman gerektiğini iyice öğren .

banada okısmı garıp geldı
Size de her kısmı garip geliyor yazmayın o zaman gidin başkalarının derdine çare bulun şimdi ben gidersem giderim ama babam psikopat bir Adam bilemiyorum korkuyorum bişey anlatmayın yada yazmayın lütfen hayırlı geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X