• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet bitmemiş. Bu adamla yaşamak istemiyorum demişsin. Daha üstüne ne denilir ki. Cesaret vermemizi bekliyorsan, motivasyon kaynağını dışarıda arama. Isin var gençsin yoluna bak.

Sarıl kocişkona dövsün sövsün zor bulunur errrrrkek bu devirde bir gün Tokat atarsa diğer yüzünü çevir yarabbi şükür yiğidim vur kocişim de. Sktr git derse de ayağına kapan kocişkonun.. istemiyor seni algılama sorununuz var sanırım yapışıp kalmışsınız bu serefsize kovulup kalmak gurursuzluk
istediği yorum bu.

Başka bir konuda da beyin tümörü icin MR çektirmeye pandemiden korktuğu için gitmediğini söylüyor. Zaten hemşire biri eşi için "eczaneci" yazar mı orası da muamma.

ben de o eczaneci ye takılmıştım

eczacı mı kalfası mı vs diyecektim ki hemşire, tayin tamam ama hastane çalışmıyor u görünce durdum

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
yardımcı olurum.
troller hakkında yapılmış araştırmalar var.
kimler yapıyor?
neden yapıyorlar?
bu provokasyonla neyi amaçlıyorlar?
ne elde ediyorlar? vb sorulara cevaplar bulmaya çalışmışlar. bence onları oku. 'bana ne ya ne okuycam ben oltamı atarım keyfime bakarım' diye omuz silkme çünkü en büyük zararı kendine veriyorsun. nasıl zarar gördüğünü öğren en azından.

Bak bu Eylül ayında açtığın bir konudan alıntı konu sahibi. Ne zaman hemşire oldun da atandın bir de tayin aldırdın? Sen bi açıkça anlatsana kendini. Niye şiddet sabit kalırken hikayeyi değiştiriyorsun sürekli? Suistimal edilen duygularımız olduğunu düşünüyorum konunda. 🙄
Hayır Alakası yok ben sınava girmiştim sağlık bölümünden hatta sertifikam bile vardır yani omdan sonra hemşireliği elime aldım 1 yıl oluyor zaten ha bu arada size sorunumu anlatmış olabilirim ama Şu oruç ağzımla yalan söylemem size Yeter ama yazmayın dağ konuşmayın kardeşim gidin başkalarının derdine çare bulun işinix gücünüz başkalarının hakkında konuşmak yazma lütfen 🙏

Kapıyı açar asıl sen s..git derdim.
Normalde küfür yazmam buraya asla ama eşin çok terbiyesiz.
Defolsun kendisi gitsin.
Eğer sende gerçekten hemşireysen basarsın tekmeyi.

Yoksa gelip buraya konu açma lütfen.

ben sınava girmiştim sağlık bölümünden hatta sertifikam bile vardır yani omdan sonra hemşireliği elime aldım 1 yıl oluyor

hemşirelik nasıl ele alınıyor

aynı ülkede aynı eğitim sistemindeyiz, değil mi

ya lisede sağlık meslek lisesinde okursun ya üniversitede hemşirelik

aldığın şey de sertifika değil diplomadır

hemşire olan arkadaşlar da hemşireyim der hemşireliği elime aldım demez

diyelim ki sağlıkta ara kademe elemansın, yine "tayin aldım bu şehre" demek için önce atanmak lazım

o zaman da hastane kapanmaz, kapansa da memur evde kalmaz, başka hastaneye gönderiliverir

diyelim ki özelde çalışıyordun hatta tam çalışacaktın da kapandı

yine oturur ders çalışırsın, "aman atanayım, hazır çok kişi alıyorlar " diye ama sende öyle bir çaba yok

hemşire olan birisi tedavi için hastaneye kendisi gidebilir, herkes gidebilir de hemşire olan daha da rahat gidebilir

eczaneci eşiniz de malum korona nedeni ile yoğun çalıştığı için gidersiniz kendiniz

bu arada büyük şehirde hastane uzak derseniz anlarım zira şehir hastanesine ulaşım 2 saate yaklaşıyor şehrin bir bölümünden ama ilçedeyiz diyorsunuz

küçük bir şehirde ilçe hastanesi ne kadar uzak olabilir

konuya gelince yazdığınız bu ayrıntıya takılmamızın sebebi hem hemşire olup hem nereye gideyim demeniz

deseydiniz ki "beni okutmadılar, babamdan kaçtım bu adamla evlendim, şimdi ne yapayım" ona göre bir sürü güzel öneri gelirdi

ama işi gücü olan, hele de hemşire olan birinin hala "ben nereye gideyim" demesi garip

zira çoğu hemşire başka şehirde çalışıp birkaç gün bekar evinde kalıp gidip geliyor vs

yani sektörde birlikte kalmak, eşyalı evde yaşamak vs olağan

ha bir hemşirenin de hem de ilçede geçim sıkıntısı çekmeyeceği, sıfırdan ev tutup döşeyip yaşayabileceği de açık

canınız sıkılmış, bunalmışsınız belki ama kendinizi gerçeğe aykırı yansıtmanın size bir yararı yok

daha hastaneye göndermeyen eşinize vereceğiniz en iyi cevap da iş bulup güle güle demek

babanızın yanına gitme zorunluluğunuz yok

asgari ücret alın, hatta günlük ücretle çalışın, gidin bir göz odada yaşayın ama her iki erkeği de hayatınızdan uzak tutun

diyelim ki sağlıkta ara kademe elemansın, yine "tayin aldım bu şehre" demek için önce atanmak lazım

o zaman da hastane kapanmaz, kapansa da memur evde kalmaz, başka hastaneye gönderiliverir

yine oturur ders çalışırsın, "aman atanayım, hazır çok kişi alıyorlar " diye ama sende öyle bir çaba yok

hemşire olan birisi tedavi için hastaneye kendisi gidebilir, herkes gidebilir de hemşire olan daha da rahat gidebilir

eczaneci eşiniz de malum korona nedeni ile yoğun çalıştığı için gidersiniz kendiniz

bu arada büyük şehirde hastane uzak derseniz anlarım zira şehir hastanesine ulaşım 2 saate yaklaşıyor şehrin bir bölümünden ama ilçedeyiz diyorsunuz

konuya gelince yazdığınız bu ayrıntıya takılmamızın sebebi hem hemşire olup hem nereye gideyim demeniz

deseydiniz ki "beni okutmadılar, babamdan kaçtım bu adamla evlendim, şimdi ne yapayım" ona göre bir sürü güzel öneri gelirdi

ama işi gücü olan, hele de hemşire olan birinin hala "ben nereye gideyim" demesi garip

zira çoğu hemşire başka şehirde çalışıp birkaç gün bekar evinde kalıp gidip geliyor vs

ha bir hemşirenin de hem de ilçede geçim sıkıntısı çekmeyeceği, sıfırdan ev tutup döşeyip yaşayabileceği de açık

canınız sıkılmış, bunalmışsınız belki ama kendinizi gerçeğe aykırı yansıtmanın size bir yararı yok

daha hastaneye göndermeyen eşinize vereceğiniz en iyi cevap da iş bulup güle güle demek

asgari ücret alın, hatta günlük ücretle çalışın, gidin bir göz odada yaşayın ama her iki erkeği de hayatınızdan uzak tutun
Demek istediklerimi yazmışsınız elinize sağlık.

Yumuşak karnından vuruyor işte babanla olan sorunları bildiği için gidemeyeceğini düşünüyor
Benim eşimde yeni evliyken aynıydı ananın evine git beğenmiyosan derdi 1 dedi 2 dedi...
En son cinnet geçirip yüzüğü fırlattım bitti dedim hadi götür beni bu iş böyle yürümez dedim
Arabayla anamin evinin yarı yolundan döndü hayır gidemezsin oldu bu sefer

Vallahi tam yazmaya niyetlenirken yorumunuzu gördüm aynılarını yazmak icin yorulmayacağım sayenizde 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X