- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.759
- 133
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Şiddet bitmemiş. Bu adamla yaşamak istemiyorum demişsin. Daha üstüne ne denilir ki. Cesaret vermemizi bekliyorsan, motivasyon kaynağını dışarıda arama. Isin var gençsin yoluna bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir konuda da beyin tümörü icin MR çektirmeye pandemiden korktuğu için gitmediğini söylüyor. Zaten hemşire biri eşi için "eczaneci" yazar mı orası da muamma.
yardımcı olurum.Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz![]()
birebir aynı düşüncedeyim başarabilirsin bencemesleğin yokken babadan kaçmak için evlenmişsin.
Şimdi mesleğin var niye bu hakaretleri çekeceksin ki
Ayrıl bir dk bile durma sana küfür eden adamın yanında onurun varsa
Hayır Alakası yok ben sınava girmiştim sağlık bölümünden hatta sertifikam bile vardır yani omdan sonra hemşireliği elime aldım 1 yıl oluyor zaten ha bu arada size sorunumu anlatmış olabilirim ama Şu oruç ağzımla yalan söylemem size Yeter ama yazmayın dağ konuşmayın kardeşim gidin başkalarının derdine çare bulun işinix gücünüz başkalarının hakkında konuşmak yazma lütfenBak bu Eylül ayında açtığın bir konudan alıntı konu sahibi. Ne zaman hemşire oldun da atandın bir de tayin aldırdın? Sen bi açıkça anlatsana kendini. Niye şiddet sabit kalırken hikayeyi değiştiriyorsun sürekli? Suistimal edilen duygularımız olduğunu düşünüyorum konunda.![]()
NE gibiKonu da çelişkili yerler var gibi geldi bana.
Yukarılarda belirtmiş arkadaşlar.NE gibi
Onlara güvenin zaten ben sen mal gibi derdimi anlatıyorumYukarılarda belirtmiş arkadaşlar.
?Onlara güvenin zaten ben sen mal gibi derdimi anlatıyorum
ben sınava girmiştim sağlık bölümünden hatta sertifikam bile vardır yani omdan sonra hemşireliği elime aldım 1 yıl oluyor
Demek istediklerimi yazmışsınız elinize sağlık.hemşirelik nasıl ele alınıyor
aynı ülkede aynı eğitim sistemindeyiz, değil mi
ya lisede sağlık meslek lisesinde okursun ya üniversitede hemşirelik
aldığın şey de sertifika değil diplomadır
hemşire olan arkadaşlar da hemşireyim der hemşireliği elime aldım demez
diyelim ki sağlıkta ara kademe elemansın, yine "tayin aldım bu şehre" demek için önce atanmak lazım
o zaman da hastane kapanmaz, kapansa da memur evde kalmaz, başka hastaneye gönderiliverir
diyelim ki özelde çalışıyordun hatta tam çalışacaktın da kapandı
yine oturur ders çalışırsın, "aman atanayım, hazır çok kişi alıyorlar " diye ama sende öyle bir çaba yok
hemşire olan birisi tedavi için hastaneye kendisi gidebilir, herkes gidebilir de hemşire olan daha da rahat gidebilir
eczaneci eşiniz de malum korona nedeni ile yoğun çalıştığı için gidersiniz kendiniz
bu arada büyük şehirde hastane uzak derseniz anlarım zira şehir hastanesine ulaşım 2 saate yaklaşıyor şehrin bir bölümünden ama ilçedeyiz diyorsunuz
küçük bir şehirde ilçe hastanesi ne kadar uzak olabilir
konuya gelince yazdığınız bu ayrıntıya takılmamızın sebebi hem hemşire olup hem nereye gideyim demeniz
deseydiniz ki "beni okutmadılar, babamdan kaçtım bu adamla evlendim, şimdi ne yapayım" ona göre bir sürü güzel öneri gelirdi
ama işi gücü olan, hele de hemşire olan birinin hala "ben nereye gideyim" demesi garip
zira çoğu hemşire başka şehirde çalışıp birkaç gün bekar evinde kalıp gidip geliyor vs
yani sektörde birlikte kalmak, eşyalı evde yaşamak vs olağan
ha bir hemşirenin de hem de ilçede geçim sıkıntısı çekmeyeceği, sıfırdan ev tutup döşeyip yaşayabileceği de açık
canınız sıkılmış, bunalmışsınız belki ama kendinizi gerçeğe aykırı yansıtmanın size bir yararı yok
daha hastaneye göndermeyen eşinize vereceğiniz en iyi cevap da iş bulup güle güle demek
babanızın yanına gitme zorunluluğunuz yok
asgari ücret alın, hatta günlük ücretle çalışın, gidin bir göz odada yaşayın ama her iki erkeği de hayatınızdan uzak tutun
Ahh bacım ben dünden beri akıl vermeye çalışıyom benim jeton anca düştüKonu da çelişkili yerler var gibi geldi bana.
Vallahi tam yazmaya niyetlenirken yorumunuzu gördüm aynılarını yazmak icin yorulmayacağım sayenizdehemşirelik nasıl ele alınıyor
aynı ülkede aynı eğitim sistemindeyiz, değil mi
ya lisede sağlık meslek lisesinde okursun ya üniversitede hemşirelik
aldığın şey de sertifika değil diplomadır
hemşire olan arkadaşlar da hemşireyim der hemşireliği elime aldım demez
diyelim ki sağlıkta ara kademe elemansın, yine "tayin aldım bu şehre" demek için önce atanmak lazım
o zaman da hastane kapanmaz, kapansa da memur evde kalmaz, başka hastaneye gönderiliverir
diyelim ki özelde çalışıyordun hatta tam çalışacaktın da kapandı
yine oturur ders çalışırsın, "aman atanayım, hazır çok kişi alıyorlar " diye ama sende öyle bir çaba yok
hemşire olan birisi tedavi için hastaneye kendisi gidebilir, herkes gidebilir de hemşire olan daha da rahat gidebilir
eczaneci eşiniz de malum korona nedeni ile yoğun çalıştığı için gidersiniz kendiniz
bu arada büyük şehirde hastane uzak derseniz anlarım zira şehir hastanesine ulaşım 2 saate yaklaşıyor şehrin bir bölümünden ama ilçedeyiz diyorsunuz
küçük bir şehirde ilçe hastanesi ne kadar uzak olabilir
konuya gelince yazdığınız bu ayrıntıya takılmamızın sebebi hem hemşire olup hem nereye gideyim demeniz
deseydiniz ki "beni okutmadılar, babamdan kaçtım bu adamla evlendim, şimdi ne yapayım" ona göre bir sürü güzel öneri gelirdi
ama işi gücü olan, hele de hemşire olan birinin hala "ben nereye gideyim" demesi garip
zira çoğu hemşire başka şehirde çalışıp birkaç gün bekar evinde kalıp gidip geliyor vs
yani sektörde birlikte kalmak, eşyalı evde yaşamak vs olağan
ha bir hemşirenin de hem de ilçede geçim sıkıntısı çekmeyeceği, sıfırdan ev tutup döşeyip yaşayabileceği de açık
canınız sıkılmış, bunalmışsınız belki ama kendinizi gerçeğe aykırı yansıtmanın size bir yararı yok
daha hastaneye göndermeyen eşinize vereceğiniz en iyi cevap da iş bulup güle güle demek
babanızın yanına gitme zorunluluğunuz yok
asgari ücret alın, hatta günlük ücretle çalışın, gidin bir göz odada yaşayın ama her iki erkeği de hayatınızdan uzak tutun