• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kavga sebebi ne yani durup dururken mi size böyle diyor o zamansa eşiniz sorunlu.. Yani bence ikinizinde sakin bi anında bu durumu söyleyin baya ciddi ciddi bu söz hakkında. Baktınız değişen bir şey yok siz de dediğini yapın ve s. Gidin ama bi daha dönmemek üzere mesleğiniz varmış ohh miss çocukta yok zaten ki yapmayın sakın

Gerçekten hemşire misin? Sanki eski konularınla biraz tutarsızlıkların var ama genel olarak hep şiddet hali varmış. Mesleğinin önemi yok ne olursan ol çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan bu adamı ve babanı çekmemek için bir parça cesaret yeterli. Bu adamdan çocuk yapmak gibi bir isteğin de var gördüğüm kadarıyla inşallah o hatayı yapmadan yoluna bakarsın.

Sen s... Git de değilsin gitsinnn terbiyesiz adam Erkek adam karısına git dermi alır ceketini çeker gider

Kulaklari cinlasin erkek bir akrabam" kavga gürültü durumlarinda kadin asla evden gidemez erkek gider" derdi. Adam olan adam karisina boyle konusmaz.

Allah rizasi icin su mübarek günde böyle konular yazip bizi günaha sokmayin. O evde oturup bu hakaretlerin sonu dayaga ve hatta ölüme gidene Kadar bekleyeceksiniz bari bizi sinir etmeyin.
Cocuk icin caresi varmista Adam tedaviye yanasmiyormus. yazarim cok sey de tövbe estagfirullah.
Bu adamin nesi icin tedavi olup cocuk yapacasiniz, onada s.. git desin diye mi....

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Çocuğunuz olmuyor diyemi sizi bu kadar asagliyor şiddet uyguluyor..birde tedaviye de götürmüyor..şuan çok sinirim bozuldu..bu şekilde gitmez bu evlilik mümkün değil..dul kalmaktan niye korkuyorsunuz kim ne diyecek size ..ben de hakaret şiddet gördüğüm evlilikten boşandım çocuğum vardı..ailemin yanındw yaşadım efendi efendi işime gidip geldim çocuğumla ilgilendim..ayıp mı bu ..şuan da iki yıl olacak ikinci evliliğimi yaptım..haketmiyorsunuz bunları iyi dusunun

Tayinimi Yozgat a aldım yazmışsınız bir mesajınızda da pandemiden hastane kapalı yazmışsınız. Özel hastane ise tayin var mı? Devlet hastanesi ise hastane kapanır mı? Ayrıca pandemi de özel hastaneler daha revaçta nasıl kapandı anlamadım.
Başka bir konuda da beyin tümörü icin MR çektirmeye pandemiden korktuğu için gitmediğini söylüyor. Zaten hemşire biri eşi için "eczaneci" yazar mı orası da muamma.

Kavga sebepleri ne? Gerçi hiç bir sebep sana o lafı söylemesini haklı çıkarmaz ama. Mesleğin de varmış niçin çekiyosun ki bu saygısızlığı? yeni evli sayılırsın çocuk var mı?
Bir de akrabalarından ailenden belki burada birileri vardır üye, kendi resminse profildeki sıkıntı çıkabilir bence dikkat et.
Neden sıkıntı çıksın ki napmis bu kızcağız? Adamın ne mal olduğu çıkar İste ortaya. Herkese çok iyiymiş ya! Karısına bu kelimeyi kullanan adam isterse bana ağzıyla kuş tutsun..

Başka bir konuda da beyin tümörü icin MR çektirmeye pandemiden korktuğu için gitmediğini söylüyor. Zaten hemşire biri eşi için "eczaneci" yazar mı orası da muamma.
Hemşire zaten hastanede çalışmıyor mu niye MR çektirmeye korksun ki, son 1 yılda devlet mevcut çalışan personelin istifa etmesini yasakladı, son sınıf tıp öğrencilerini göreve başlattı ama konu sahibinin çalıştığı hastane pandemide kapandı çok ilginç. Beyin tümörü ile yumurtaların arasındaki bağı da anlayamadım zaten

Herşeyi Bahane ediyor ben bir ilçede kalıyorum burda hastane var ama cehennemn dibinde orda anlayan doktor da yok Ankara gibi olsa ah keşke ama işte iş işten geçince anlaşılcam sanırım
Bak bu Eylül ayında açtığın bir konudan alıntı konu sahibi. Ne zaman hemşire oldun da atandın bir de tayin aldırdın? Sen bi açıkça anlatsana kendini. Niye şiddet sabit kalırken hikayeyi değiştiriyorsun sürekli? Suistimal edilen duygularımız olduğunu düşünüyorum konunda. 🙄

Yaşın küçük mesleğin var çekme hiç.Daha yeni evlisin kullandığı kelime çok ağır ilerisini düşünemiyorum

Bence de çekilecek dert değil senin de bi özgüvenin var hayatın var bunu çekmenin hiçbir mantığı yok muhtaç da değilmişsin zaten

mesleğin yokken babadan kaçmak için evlenmişsin.
Şimdi mesleğin var niye bu hakaretleri çekeceksin ki
Ayrıl bir dk bile durma sana küfür eden adamın yanında onurun varsa

Teşekkür ederim ağlaya ağlaya okudum kelimelerinizi hastane kapalı şuan virüs olduğu için kapattılar şuan açılmaz bu gidişle
Burda hastane kapali demisti ama durumuna okadar uzuldumki sormamistim viruste hastane nasil kapali oluyor su an tum hastaneler full virüs vakasina bakarken🤔 yozgata tayini hangi ara çıktı🤔 yalanmiymis yani yazdiklari 🤔 Millet burayı gercek anlamda kullanmaya calıssa faydalı bir site ama millet goygoy derdinde ahh Allahim bizde kafa yoruyoz 🤦

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X