• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Gençsin boşan kendine bi hayat kur ne babadan ne kocadan bişi bekleme hayat senin hayatın ezdirme kendini

Arkamda ama annem de yaşıyor bunları oda babamdan şiddet gören biri o da dayandı benle ama zor karakola gittim şikayet ettim eşimi de uzaklaştırma aldı boşanma davası açtım tokat attı bana sende o orospular gibi olucaksın diye çok acıdı içim şiddetten kadınlar ölüyor biliyor ya ona bile söylüyor ben çok zarar verdim kendime ama pişman oldum artık yapmak istemiyorum:KK43:
Ozaman tum cesaretini topla hem anneni hem kendini kurtar kadın isterse yapamayacağı hicbirsey yoktur Rabbim yardimcin olsun

Ah yavrum, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun. Baba evindeki şiddet koca evinde devam etmiş. 😕
boşansan babanda arka çıkmaz ki sana. Sende Kendi başına bir hayat kurabilecek potansiyelde göremedim.
ama böyle olmaz. 22 yaşındasın. 1,5 senedir evlisin. Bunların sizin cicim ayları olması lazım. Cesaret edip boşanabileceksen boşan. Bu adam seni hak etmiyor. Çocuğun olursa ilerde çok daha kötü şeylere maruz kalırsın.

Hiç korkmayın, mesleğiniz var. Ayrıca ailenizin yanına da gitmek zorunda değilsiniz. Ben şeye çok takildim bide ya size demiş ya eşiniz" zaten çocukta olmuyor bi ise yaramazsın sen" ne demek ya sen kimsin de bunu diyebiliyorsun..karaktersizin teki eşiniz.. çocuk felan sakin düşünmeyin bu adamdan..

Böyle insanlar s.kgit der ama gitmenizi istemez
Çünkı bu gitmeniz için degil size eziyet etmek için söylenmiş bir söz maalesef
Baba evinde de ayni şiddeti görmüşsünüz

Meslegin var çek git demekle olmuyor bazen,yaşadıgıniz aile yapisini çevrenizi,yetiştirilme tarzinizi bilmiyoruz
Çekip gitmek her zaman mümkün olmuyor maalesef

Sizin için önerim asla ama asla çocuk yapmayın böyle bi adamdan hele ki bir de tedaviyle falan.sakın

Şimdilik sessiz ve sakin kalarak atanmayı planlayın uzaklaşmanın ayrılmanın yollarını arayın

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Daha 1.5 sene olmuş ve git diyebiliyor rahatlıkla. Seni çok üzecek belli. Ekonomik bağımsızlığını almışsın eline mecbur değilsin ona ve eziyetlerini çekmeye. Henüz çocuk da yok iyice düşün böyle nereye kadar devam eder diye.

Bir konudan daha anlaşılıyor ki ,evlenmeyi ,evden kaçmak için çözüm görmemek lazım..hemşireymişsiniz.madem ailenizden ayrılmak istiyordunuz.neden çalışıp ,ayrı eve çıkmadınız? Gerçekten merak ediyorum;çalışmak mı zor geliyor?evlilik daha mi kolay? Babanıza eyvallah etmeyen siz ,şimdi kocanıza eyvallah ediyorsunuz..peki evlenerek hayatınızda ne değişti sizce?

Aile değil Ablacım evde olduğu zaman çok ağır bir laf etti bana benim çocuğum olmuyor yumurtalarım küçülmüş beynimde tümörden dolayı bugün bana kızdı çocuk da olmuor diyerek oluyor aslında olmuyor değil aşılama ya gidicem izin yok umut yok zorlaştırıyor herşeyi umut ta kalmadı bende çok canımı sıkıyor çocuk meselesinde zaten diyor seninde çoçuğun olmuyor hiç bişeye yaramazsın diyor oysaki tedavisi var ama gitmiyor abla gitmiyor
Bu adamdan çocuk yapmaya çalışma lütfen 🙏 gençsin yeniden bir hayat kur kendine babanı da boşver Kendini düşün sadece canım.

daha çok çok gençsin mesleğin elinde her şeyin üstesinden gelirsin tek başına çekme bunları böyle

Öncelikle özelde çalışıyorsan bence kamuya atan bir an önce, ailemde çok sağlıkçı var, devlette hemşirelerin maddi imkanları gayet iyi. Atanırsan geçim kaygın olmaz. Yaşın daha çok genç hayatına istediğin gibi yön ver fırsatın varken. Her şey düzelir, çaresiz dert vermesin Rabbim.

Birebir aynısını yaşadım. 8 aylık evliydim evlendikten hemen sonra başladı bu muamele. İşten gelirdim, elektrikli süpürge çalıştırırdım. Niye çalıştırdım diye kavga eder evi terkeder sabaha karşı gelirdi. Üstelik 3 aylık hamileydim. Sürekli si..git.. derdi ,gittim :) yaşadığım psikolojik şiddetin haddi hesabı yoktu. Eve geldiğinde kenara çekilmem için yastıkla vurarak uyandırırdı beni. Bunun sonu, fiziksel şiddet olacaktı. Ölü bir kadın olmaktansa dul bir kadın olmayı tercih ettim. Boşandıktan hemen sonra şimdiki eşimle evlendim(sosyal arkadaşımdı zaten 10 yıllık) çok mutluyum Allah esirgesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X