eşimin küsme huyu

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
merhaba kızlar.. biz 2 yıldır evliyiz. eşimle aramızda büyük problemler yok. her evlilikte olabilecek sorunlar bizde de var.
ama eşim bir kere küstü mü barıştırabilene aşk olsun. yok olmuyor. inat ediyor. haftalarca küs kalıyor. ben bu durumdan çok sıkıldım. çok çabalıyorum ama onun umrunda bile değil. fazla naz aşık usandırır derler ya.. işte ben de usandım artık..
ben bu adamla nasıl başa çıkarım? bu kötü huydan nasıl vazgeçirebilirim? fikir verin hanımlar...

anneannemin bir lafı var benim evliliğimde çok işime yaradı

kendi küsen kendi barışır kızm der.

bu kadar basit

eğer gonlü o kadar küsmeye elveriyorsa paşa gonlü bilir

annem beni kole diye doğurmadı eşime

diye düşünürdm ben..

ay bu yeni nesil erkeklerde karı gibi küsmeleri ,hiç yakışmıyor ne kadar acizler !

bizim ki kendi küsüyo ama barışan ben oluyorum:2:
ay bu yeni nesil erkeklerde karı gibi küsmeleri ,hiç yakışmıyor ne kadar acizler !
aynen yaaa eskiden kadınlar naz yapardı şimdi erkekler yapıyor. devir değişti artık

hiç yakıştıramıyorum kazık kadar adamlara çocuk gibi küsmeyi
bence üstüne düşmeyin kendi küssün kendi barışsın

hatta size yapın demiyorum ama ben olsam küs kaldığı sürece ne yemek yaparım ne çamaşırını yıkarım, burnu sürtülür görür gününü

eşiniz evlilik yaşamıyor da evcilik oynuyor sanki. Küsmek çocukluğa has bir davranış diye bilirim. Üzerine fazla titriyor ve alttan alıyor olmanız onun bu davranışını besliyor olabilir mi?
merakımı mazur görün. Madem süreç hep böyle , yani o küsüyor siz barışıyorsunuz, sorunları nasıl çözüyorsunuz?
"Küsmek=iletişimi koparmak" olduğuna göre...

bir kere denedim.. sabah çıktı gece yarısına kadar gelmedi. sonraki gün de kahvaltıyı dışarda yaptı. sonuç yine benim çabalarımla barıştık. benimki ağır vaka

cnm haftalarca gercekten cok vahım bı durum aslında senı ozleyıp onun sana bı sure sonra yanasması lazım malum yenı evlı sayılırsınız kendı halıne bıraktınmı hıc sende ustunde durmasan

ben kimseyle küs kalamıyorum. kaldı ki aynı evde eşimle küslüğe hiç dayanamıyorum. belli ki o da bunu kullanıyor. kendini ağırdan satıyor. öyle bir şey yapayım ki burnu sürtsün istiyorum.. bu arada sorunu anlamadım. biraz daha açar mısın?:26:

cnm haftalarca gercekten cok vahım bı durum aslında senı ozleyıp onun sana bı sure sonra yanasması lazım malum yenı evlı sayılırsınız kendı halıne bıraktınmı hıc sende ustunde durmasan
aah ah bir inadı var ki insana kafayı yedirtir. ben üstünde durmasam işin iyice uzayıp araya soğukluk girmesinden korkuyorum.

yok artık.. haftalarca küs kalmakta ne demek.. sen bir arkadaşın ananesinin lafını ona sat.. kendi küsen kendi barışır de.. bundan sonra böylee de.. çekil kenara.. boş yere huzursuz olduğunuzu da söyle.. kararlı dur.. kendin yanaşma bak nasıl tıpış tıpış geliyor.. o biliyor senin küs kalamayacağını ondan bu rahatlık

Aynı dert bende de var eşim değil ama nişanlım bir kızsın barışana kadar akla karayı seçiyorum :) Alttan al,orta yolu bul,gülümset,ortamı düzelt olanlar bunlar işte eskiye nazaran daha iyi durumda ama evlenince aynı şeyi daha az yaşarım diye düşünüyordum ben.bu iş kafamı karıştırdı bak şimdi :26: İnşallah düzelir canım üzme kendini güzel güzel giyin kokular sık yat yanına nisbet değil mi

ona kadın gibi küsüyoya gıcık oluyorum böle adamlara sende konuşma o gelsın senın yanına naz mı yapıyoya alla alla

benım eniştem öledir iflit oluyorumya küsünce eve gelmez yaptıgı yemegı yemez ıyyy ,ıyyyydelilik var biraz işte oglak mı eşiin ?

desene kader ortağıyız. maalesef bu bir huy ve düzelmiyor. ama seninki çok erken başlamamış mı naza caza? nişanlılık döneminde onun senin nazını çekmesi gerekirdi. benimki nişanlıyken bu huyunu hiç belli etmemişti. meğerse adam çok birikmiş. şmdi de acısını çıkarıyor

ahh canmm güümseyerek okudum enm kocada az çocuk ruhludur öyle günlerce değil de bir iki saatliğine küser çok gülerim o haline ama bak tavsiye bende kimeyle küz kalamayan bir tip olrak hep ben zorlardım barışmaya baktım iyice pekiştirdim davanısını görmezden geliyorum kendi konuşuyor

ayrıca dip not 'karı gibi küsmek ' terimini bir bayanın yazması ne kadar küçültücü bir ifadedir şok oldum gerçekten lütfe bayanlar kadını aşalayıcı sözleri en azından bizler kendimize söylemeyelimmmm

bende dedım küsmek kadınların yaptıgı nazdır bıryerde o açıdn dedım erkege naz yakışırmı adamlık yakışır bence

haklısın ama biz yan yanayken daha kolay düzeltiyoruz o yüzden diyorum evlenince daha kolay olacak diye :) Neyse belli etmesi de iyi birşey sonradan şok olmaktan iyidir Koç burcu nişanlım ve en belirgin özelliği inat bu da değişmiyor tatlım dediğin gibi :) benimki de bi umutt işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…