- Konu Sahibi istanbulgibi
-
merhaba kızlar.. biz 2 yıldır evliyiz. eşimle aramızda büyük problemler yok. her evlilikte olabilecek sorunlar bizde de var.
ama eşim bir kere küstü mü barıştırabilene aşk olsun. yok olmuyor. inat ediyor. haftalarca küs kalıyor. ben bu durumdan çok sıkıldım. çok çabalıyorum ama onun umrunda bile değil. fazla naz aşık usandırır derler ya.. işte ben de usandım artık..
ben bu adamla nasıl başa çıkarım? bu kötü huydan nasıl vazgeçirebilirim? fikir verin hanımlar...
bizim ki kendi küsüyo ama barışan ben oluyorum:2:anneannemin bir lafı var benim evliliğimde çok işime yaradı
kendi küsen kendi barışır kızm der.
bu kadar basit
eğer gonlü o kadar küsmeye elveriyorsa paşa gonlü bilir
annem beni kole diye doğurmadı eşime
diye düşünürdm ben..
aynen yaaaay bu yeni nesil erkeklerde karı gibi küsmeleri ,hiç yakışmıyor ne kadar acizler !
hiç yakıştıramıyorum kazık kadar adamlara çocuk gibi küsmeyi
bence üstüne düşmeyin kendi küssün kendi barışsın
hatta size yapın demiyorum ama ben olsam küs kaldığı sürece ne yemek yaparım ne çamaşırını yıkarım, burnu sürtülür görür gününü
eşiniz evlilik yaşamıyor da evcilik oynuyor sanki. Küsmek çocukluğa has bir davranış diye bilirim. Üzerine fazla titriyor ve alttan alıyor olmanız onun bu davranışını besliyor olabilir mi?
merakımı mazur görün. Madem süreç hep böyle , yani o küsüyor siz barışıyorsunuz, sorunları nasıl çözüyorsunuz?
"Küsmek=iletişimi koparmak" olduğuna göre...
aah ah bir inadı var ki insana kafayı yedirtir.cnm haftalarca gercekten cok vahım bı durum aslında senı ozleyıp onun sana bı sure sonra yanasması lazım malum yenı evlı sayılırsınız kendı halıne bıraktınmı hıc sende ustunde durmasan
aah ah bir inadı var ki insana kafayı yedirtir.ben üstünde durmasam işin iyice uzayıp araya soğukluk girmesinden korkuyorum.
desene kader ortağıyız. maalesef bu bir huy ve düzelmiyor. ama seninki çok erken başlamamış mı naza caza? nişanlılık döneminde onun senin nazını çekmesi gerekirdi. benimki nişanlıyken bu huyunu hiç belli etmemişti. meğerse adam çok birikmiş. şmdi de acısını çıkarıyorAynı dert bende de var eşim değil ama nişanlım bir kızsın barışana kadar akla karayı seçiyorum :) Alttan al,orta yolu bul,gülümset,ortamı düzelt olanlar bunlar işteeskiye nazaran daha iyi durumda ama evlenince aynı şeyi daha az yaşarım diye düşünüyordum ben.bu iş kafamı karıştırdı bak şimdi :26: İnşallah düzelir canım üzme kendini güzel güzel giyin kokular sık yat yanına nisbet değil mi
ona kadın gibi küsüyoya gıcık oluyorum böle adamlara sende konuşma o gelsın senın yanına naz mı yapıyoya alla alla
benım eniştem öledir iflit oluyorumya küsünce eve gelmez yaptıgı yemegı yemez ıyyy ,ıyyyydelilik var biraz işte oglak mı eşiin ?
ahh canmm güümseyerek okudum enm kocada az çocuk ruhludur öyle günlerce değil de bir iki saatliğine küser çok gülerim o haline ama bak tavsiye bende kimeyle küz kalamayan bir tip olrak hep ben zorlardım barışmaya baktım iyice pekiştirdim davanısını görmezden geliyorum kendi konuşuyor
ayrıca dip not 'karı gibi küsmek ' terimini bir bayanın yazması ne kadar küçültücü bir ifadedir şok oldum gerçekten lütfe bayanlar kadını aşalayıcı sözleri en azından bizler kendimize söylemeyelimmmm
nerden bidin kııız evet oğlak
desene kader ortağıyız. maalesef bu bir huy ve düzelmiyor. ama seninki çok erken başlamamış mı naza caza? nişanlılık döneminde onun senin nazını çekmesi gerekirdi. benimki nişanlıyken bu huyunu hiç belli etmemişti. meğerse adam çok birikmiş. şmdi de acısını çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?