- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi istanbulgibi
-
balık burclrının cok kaprıslı oldugunu dusunuyorum hemencık alınır
cıt kırıldım hanı kadınlar surkelı eslerıne darıldım kırıldım alındım kızmadım kırıldım derler yab enımkıde oyle cok hassas ruhlu sozum ona :)
benım ıse o yonlere hıc ılgım yok gereksız uzatmaları hıc sevmem
Bende senın gıbı bır cok taktık denedım denıyorum
mesela adam hatalı ya barız suclu , dıyelım dıle getırdın hemde sınırlı deıgl normal bır dılle cok bozulur
cunku artık kucuk dusmus hıssedıyor küsüyor bozuluyor surat sallandırıyor
tabı neler yaptım bende küstüm ancak ben onun kadar dayanamıyorum 3 aylık evlıyken fılan 3 gun oyle surat sallandırdıgı ıcın bende onunla aynı odaya gırmıyordum :)
sonra uzatmamaya karar verdım
sonra ben kolay aglıyamam sogan dograyıp aglamıs numarası yaptım
hatalıda olsa hatasız da olsa adam soruna gelemıyor bozuluyor kusuyor bılmem ne
arıtk bı suredır ben sakayla karısık gecırıyorum lafları sonrada guluyorum
aman neyse bosver dıyorum ama ıcınde yer ettıgıne emınım
yada bazen soyluyorum sonrada bes on dk sonra gel kahve ıcelım kusmeyelım sonra dıyorum :) falan fılan :)
tabı bu yontemde bı yerde tıkanır ama ben zekıb ı kadınım parmagımda oynatmayı elbette becerecegım
ha buarada benım esım sert yapılı yanı tavrı dısarıdan cok guler yuzlu gozukuyor he keyfı yerındeyken oyle
bende vur patlasın cal oynasın havamdan zıyade herkeze esıt bı tavrım var kavga ve gurultu bana gore degıl
bır kavgamıza ıcerleyıp onun yanında aglayamam ona yansıtamam
esımın bu huyunun tamamen cocukca ve acemılık oldugunud usunuyorum
sayet boyle ota.b.ka surat asan kusmeye meyıllı kısıler okuyorsa karsıda bıraktıkları ızlenım bu bılsınler yazık etmesınler hayatındakı kısılere
bende şakaya çok vururum =) yapacak birşey yok adamın huyu bu olunca sende ona göre yol yöntem buluyorsun. evet ota b.ka surat asıyor aynen dediğiniz gibi =D başta üzülürdüm buna, niye üzülüyor niye surat asıyor hatta yatak ayırıyor. sonra amannn dedim boşver. ne istiyorsa onu yapsın. görmezden gel üstüne gitme. ne hali varsa görsün
bu çok daha etkili oldu. peşinden koşan olmayınca tribi nazı uzun süren küslükleri bıraktı. valla keyfi bilir, ben üzerime düşeni yaparım ister ayrı yatsın ister surat atsın. nereye kadar naz trip çekecez. gelmiş 30 yaşına bu saatten sonra ben mi adam edecem =P kendi haline bırakıyorum. çok daha iyi oluyor =D
bende şakaya çok vururum =) yapacak birşey yok adamın huyu bu olunca sende ona göre yol yöntem buluyorsun. evet ota b.ka surat asıyor aynen dediğiniz gibi =D başta üzülürdüm buna, niye üzülüyor niye surat asıyor hatta yatak ayırıyor. sonra amannn dedim boşver. ne istiyorsa onu yapsın. görmezden gel üstüne gitme. ne hali varsa görsün
bu çok daha etkili oldu. peşinden koşan olmayınca tribi nazı uzun süren küslükleri bıraktı. valla keyfi bilir, ben üzerime düşeni yaparım ister ayrı yatsın ister surat atsın. nereye kadar naz trip çekecez. gelmiş 30 yaşına bu saatten sonra ben mi adam edecem =P kendi haline bırakıyorum. çok daha iyi oluyor =D
naz cız bir yere kadar çekilir de yatak ayırması kabul edilebilir bir şey değil. çok çok büyük sorunlar olmadıkça yatak ayırmak bu kadar kolay olmamalı. peki hiç bu konuyu konuştun mu eşinle?
al sana bir oğlak dahaburçlara çok itimat eden biri değilim ama bu durum gerçekten oğlak burcunun bir özelliği olabilirmi acaba:44: ................ nazlanıyor farkındayım ama bazen o kadar inat ediyor ki kafasına tavayı geçiresim geliyor
Doğada dengeler vardır. Bu dengelerden biri de kadın erkeğe göre daha duygusal olduğundan nazlıdır, erkek daha düz olduğundan daha nettir. Bu durumda küsmesi hem de haftalarca devam etmesi son derece sıkıcı bir durum. Kaldı ki kadın olarak çekmek daha da zor. Yapı meselesi bana kalırsa. Tavırlarını net koyarak biraz değiştirebilirsin ama bir insan haftalarca eşiyle nasıl küs kalabilir ki? Ya da ne kadar sağlıklı bir iletişimdir ki bu?
valla benim babamın anneme 1,5 yıl küsmüşlüğü varmış. annem yeni yeni anlatıyor bize yaşadıklarını. babam yaşlanınca geçti ama, küsmekten vazgeçti artık. malesef gençliğini böyle heba etti. çözümünü bilmiyorum.ben de çok küserim ama en fazla 1-2 gün. eşim hiç küsmez. kızsa da kırılsa da küsmez. biraz onun sayesinde ben de küsme huyumdan vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?