- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 51
- Konu Sahibi istanbulgibi
-
Yalnız ıcınde bulunduğunuz durum cıdden vahım ve bu gıdısatınıza cozum bulamamazsanız evlılıgınız bır gun bıtebılır,farkındasınız degıl mı? bır kere sızın aranızda devamlı bır gergınlık, huzursuzluk, ınatlasma ve ego catısması hukum suruyor....yani: karşılıklı ezıyet cektırıyorsunuz bırbırınıze....bence bırlıkte bır aıle terapıstıne gıdın..belkı 3. bır kışı dışarıdan hatalarını yüzüne vurduğunda esınızın aklı basına gelır...
Yalnız ıcınde bulunduğunuz durum cıdden vahım ve bu gıdısatınıza cozum bulamamazsanız evlılıgınız bır gun bıtebılır,farkındasınız degıl mı? bır kere sızın aranızda devamlı bır gergınlık, huzursuzluk, ınatlasma ve ego catısması hukum suruyor....yani: karşılıklı ezıyet cektırıyorsunuz bırbırınıze....bence bırlıkte bır aıle terapıstıne gıdın..belkı 3. bır kışı dışarıdan hatalarını yüzüne vurduğundagerekir
merhaba kızlar.. biz 2 yıldır evliyiz. eşimle aramızda büyük problemler yok. her evlilikte olabilecek sorunlar bizde de var.
ama eşim bir kere küstü mü barıştırabilene aşk olsun. yok olmuyor. inat ediyor. haftalarca küs kalıyor. ben bu durumdan çok sıkıldım. çok çabalıyorum ama onun umrunda bile değil. fazla naz aşık usandırır derler ya.. işte ben de usandım artık..
ben bu adamla nasıl başa çıkarım? bu kötü huydan nasıl vazgeçirebilirim? fikir verin hanımlar...
cnm yatmadan guzel dusa gır mıs parfumlerı sık don arkanı yat bı guzel ınat kalcakmı bakım
valla benim babamın anneme 1,5 yıl küsmüşlüğü varmış. annem yeni yeni anlatıyor bize yaşadıklarını. babam yaşlanınca geçti ama, küsmekten vazgeçti artık. malesef gençliğini böyle heba etti. çözümünü bilmiyorum.ben de çok küserim ama en fazla 1-2 gün. eşim hiç küsmez. kızsa da kırılsa da küsmez. biraz onun sayesinde ben de küsme huyumdan vazgeçtim.
kızlarrr benimkisi ne oğlak, ne de koç...burçlar değil bence genler suçlu...
ömür denilen şey küsecek kadar uzun değil ama, bunu anlamayana, inadım inat diyene gel de anlat...
Küsmek adeta duygusal şiddet ve çeken bilir, ama şu var nereye, ne zamana kadar çekilir ve sabredilir hiç bilinmez, bıçak kemiğe dayanmaya görsün...
aaah ah o kadar haklısın ki. bu tipler haksız olduklarını adları gibi bilirler. adamlar peşinden sürüklemekten zevk alıyorlarZaten hatalı olduklarını gayet iyi biliyorlar; bu yüzden de 3.kişileri işin içine katmayacak kadar Zeki olduklarını da düşünürsek,terapiste götürmek için sanırım vinç çağırmamız gerekir
valla benim babamın anneme 1,5 yıl küsmüşlüğü varmış. annem yeni yeni anlatıyor bize yaşadıklarını. babam yaşlanınca geçti ama, küsmekten vazgeçti artık. malesef gençliğini böyle heba etti. çözümünü bilmiyorum.ben de çok küserim ama en fazla 1-2 gün. eşim hiç küsmez. kızsa da kırılsa da küsmez. biraz onun sayesinde ben de küsme huyumdan vazgeçtim.
inşallah oturup biraz düşünür. kısacık ömür küslükle geçirmeye değer mikızlarrr benimkisi ne oğlak, ne de koç...burçlar değil bence genler suçlu...
ömür denilen şey küsecek kadar uzun değil ama, bunu anlamayana, inadım inat diyene gel de anlat...
Küsmek adeta duygusal şiddet ve çeken bilir, ama şu var nereye, ne zamana kadar çekilir ve sabredilir hiç bilinmez, bıçak kemiğe dayanmaya görsün...
eşim oğlak burcu. geçmiş sayfalarda birçok arkadaş da yazdı zaten. bu huya sahip erkekler genelde oğlak. balık burcu çevremden gözlemlediğim kadarıyla kendini beğenmiş, sürekli ilgi, övünme bekleyen, özgüvenleri tavan yapmış insanlar genelde. tabii bu benim gözlemimKonu shaıbı esın ne burcu bu konuya yazmısmıydım bılmıyorum benım esımde kusmeye cok meraklı balık erkegı kendısı bende akrep kadınıyım bı gun elımde kalacak :)
al sana bir oğlak dahabende çok sık küsüyorum ama gönlüm alınmazsa dahada çok küsüyorum.sinirleniyorum daha doğrusu. (bu arada bende oğlağım)
belkide nazlanıyor sana.
ous ise çok nadir küser, ama ona bir kebap alsam geçiyor hemen
Konu shaıbı esın ne burcu bu konuya yazmısmıydım bılmıyorum benım esımde kusmeye cok meraklı balık erkegı kendısı bende akrep kadınıyım bı gun elımde kalacak :)
benim de eşim balık erkeği =) bana çok tuhaf gelmişti evliliğimizin başında. birşeye kızar. surat asar günlerce, çocuk gibi konuşmaz. içine atar kendi kendine kırılır vs. ben günlerrr hatta bazen aylar sonra öğrenirim söylediğimn yaptığım birşeye kırıldığını ve böyle olurum aynen
uzun bir aradan sonra zamanla anladım neye kızdığını neye küstüğünü neyde hassas olduğunu. bitmek bilmeyen hassasiyetleri beni bezdirse de bazen madem evlendik yapacak birşey yok düşüncesi ile küseceği şeyleri yapmamaya gayret ediyorum. arada tabi yine oluyor bazı şeyler ister istemez sonra küser, telefona bakmaz mesajlara cevap vermez saatlerce (yurt dışında bir süredir) ama bende eskisi gibi mesafe koymasına izin vermemek için birşey yokmuş gibi davranıp gönlünü alıyorum. sanki birşey yapmamışım gibi, gönlünü alıyor gibi değil de ortada ne var ben bilmiyorum tavrı takınıyorum
yaptığım şeylerden dolayı böyle davrandığını bilioyurm, başta özür diler gönlünü alırdım sonra zamanla vazgeçtim. bilmiyor gibi davranıp hayatıma devam ediyorum. o da bakıyor naz çekecek kimse yok paşa paşa gelip konuşuyor
herkes kendi eşini nasıl davranacağını daha iyi bilir ama bazen işe yaramayan yöntemler yerine oturup yarayanları düşünüp uygulamakta fayda var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?