Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

ay bebeğiiim teşekkür ederim. Bana bile geniş yani bu bakış açısı. Umarım eşim de anlar beni

Kadinla erkek arkadas olamaz bik bik

Şaka şaka esine bu durumdan hazetmedigini söyle. Bence onun da artik hosuna gitmiyor ki mesajlarina cevap vermiyor..
bilgece, senin de görüşlerini merak ediyorum. Başına gelseydi napardın ne tepki verirdin, kadınla konuşur muydun? :)

aaaaa nasıl oldu, biraz bahseder misin?

Çok bulaşmaya başladı kız. Sürekli başbaşa bi yerlere gitmek istemeye başladı. İlişkimizi kötülemeye çalışmış. Eşim bikaç kez benle ilgili şaka yollu ayy bi çene var dır dır gibi şikayet etmiş mesela. Bu hep ordan yürüyüp ben öyle değilim demeye getirmiş. En sonunda sanırımbenm azcık bilinçaltı yüklemem ve kızın hafiften yüzünü göstermesiyle eşim soğudu. Belki ben bahsetmesem aklına gelmezdi. Saftır çünkü erkekler..

Ben olsam samimi bir şekilde ne hissettiğimi söylerim eşime. Böyle böyle oldu, mesajları okudum, rahatsız oldum. Çok tekin gelmedi bana, seni zor duruma düşürmesin bir gün, derdim.

Canim kadın kocana direk yazıyor. Kocan da bunun farkında ve yüz vermiyor. Ama kadın için düşüncem şu. Hayatında biri yok, cok eskilerden beri tanıdığı güvendiği ve sevdiği bir erkek. Bilincli yazdigini dusunmuyorum. Sen de bu kadin kocama asik diyebilecegim bir sey yok demissin. Ama kocan yuz verse bu is olur soyliyeyim. Kadinin hayatına biri gise, evlense vs bu yaptığıni hatırlayıp mahçup olur muhtemelen.

Sana önerim, kocana bişey söyleme kesinlikle. Siz zaten yakinda gitmiyor musunuz? O sebeple hic gerek yok. Ama takipte kal.

@pinkycaramel tam olarak ayni olmasa da benim de benzer bir durum olmuştu.
Ustelik asilan kisi maalesef arkadasimdi.
Esimle tanistiktan sonra beni hic oraya buraya davet etmeyen hatun basladi zirt pirt aramaya.
Her haftasonu arayip "universiteden arkadaslarimla falanca mekana gidiyoruz sizde gelin" gibi.. Once iyi niyetli oldum davet edildikce gitmeye calistim. Ama esim oflaya poflaya gelmeye basladi.
Cunku israrla davet ettigi halde beni miklemiyodu surekli esimle mubabbet etmeye calisiyodu.
Farkettim ama esime söylemeye cekindim. Kezo mezo der. Kendi arkadasindan kiskaniyo manyağımsı sey falan derdi.
En son gorusmeden sonra "senin bu arkadasin utanmasa seni oturdugun yerden kaldirip kendi oturacak." dedi.
Icimden bi ohhhhh cektim. Sonsuza dek cikti hayatimizdan.
O sebeple bence esin de ya farkinda ya da fark edecek eninde sonunda..

bidaha esinle baglanti kurmasini engelle. asiliyor resmen hngi kuzen, arkadas bukadar konusuyor. Ben kendimden biliyorum ben sevgilim haric oyle arkadaslarimla pek konusmam hep ne konusacanki birsureden sonra konusacak konu olmuyor.

Esinle aran bozuldugu an ona o sansi verir. Oda esinin pesinde olmasaydi esinle evlilik es hakkindada konusmazdi oyle surekli mesajd atmazdi.

Esine acikca soyle seni seviyorum bu kadin sana karsi bos degil galiba. onunla baglanti kurmani istemiyorum de. Bir de sen kendini benim yerime koy sen olsan sende istemezdin de.

hahaha, gerçekten akıllı kadınsın Jewelry. Çok iyi fiikir bu. Ama eşim bana biz p.zevenk miyiz aşkım diye sorarsa ne diyeceğim peki :))))))))))))))))))))

Hahahaha evet bu minik bir sorun oluşturabilir. O zaman da kızın bu kadar fazla mesaj atıp konusmak istemesinin büyük bir yalnızlık belirtisi oldugunu ve onun icin üzüldüğünü, bir sekilde faydali olmak istediğini soylersin eşine. Bu konuşmayı o kadina yazmadan once yaparsan soyleyecegin seyler gerçeğe dayanmış olur, eşin açıp okursa bu kadın neler demiş böyle diye pek şaşırmaz. En azından o kadar çok şaşırmaz

eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye benzer bu konu.hiç bence eşinize birşey demeyin.sonuçte eşinizden şüphe etmiyorsunuz.

Bence de yakıştırma yapma ve konuyu açma.. bu yakıştırmalar bazen itiyor adamları o yöne..
gerçek kuzen değil tamam, sorun var kabul, yoksa isterse en özelini anlatsın akraba onlar yarı kardeş derdik ama burada kadından yana bir sıkıntı olabilir. ama ille hoşlanma da diyemem, bazıları ilgi budalasıdır, sınır bilmezdir falan.. çocukluktan bile böyle bir durum olabilir, hep tek taraflı bir yapışma... Ama unutma ki bu zamana kadar bir şey olacaksa elli defa olurdu. böyle de rahatlat kendini. Eşinden yana sorun yokken ev içinde huzursuzluk yaratma o huzurlu aile hayatınızdan eser kalmaz, bir ters laf etse iş saplantıya döner kafanda..
durumun farkında ol ama sakince izle, ne olur kafanın içinde çok evirip çevirme, ille hoşlanıyor deme, ilgi budalası falan herhalde diye düşün.. geçmiş mesajları tekrar tekrar okuma, arada yeni bir durum olursa izle onu da hafiye gibi değil, bu ruh haline bir girersen devamı fena geliyor... aksine bu zamana kadar bu kadar saygılı olmaya başarmışken bunu korumaya çalış, bir kez yüz göz olundu mu kadının üzerine yapışıp kalıyor ksıkançlık, dırdırcılık, vs.. ya da adam hayrete düşebilir ne çirkin yakıştırmalar biz beraber büyüdük diye..
sakin ve uzaktan takip.. hatta "Takibe bile gerek yok aslında, benimki ne sağlam adammış, kafam rahat olmalı, "de hep kendine, takip edeceksen bile hep böyle rahatlat kendini. beynindeki o çizgiyi geçince eski güvenin oluşması çok zor oluyor, bu defa her kadın kocana asılıyor mu acaba onla ne yazıştı, kim kocama ne yazdı vs gibi bir ruh haline girebilirsin zamanla.. gerek yok, sana eziyet...

adam zaten mesafeliyken, kimi mesajlarına cevap bile yazmıyorken aklına ille karpuz kabuğunu düşüreceksiniz

bu aralar ilişkinizde üst üste çok sorun gördünüz
bence şu an söylemeyin birşey
yarın birgün yurtdışına gştmeyecek misiniz zaten
yorgunluktan vs sebeplerden boyle bı meseleden rahatsız olma durumuna geldıgınızı dusunuyorum
ozguvenlı halınıze devam bemce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…