Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

15 senelik erkek arkadaslarim var, beraber buyuduk. Cok samimiyizdir, canimda deriz, cani sıkılan gecenin bi vaktide arar halini anlatir, sabah aksam konuştuğumuzda olur, yazin hergun beraberiz zaten. Cocukluktan gelen arkadasliklarda cinsiyet ayrimi olmuyor bence. Kiz arkadasimla konuştugum gibi onlarlada konusabiliyorum, 15 senede alistilar cunku. Ya da onlarda erkek muhabbetini yanimda yapiyor bende alistim 15 senede. O yüzden yadirgamadim kadinin durumunu. Karsi cinsle çocukluktan gelen arkadasligi olmayan kisiler genelde senin konun icin fevri konusmus.

enişte fenaymış :)

bu kadın bizim sosyal medyada da ekli eşimin. Baktım beğenmiş bütün fotoğraflarını. Deli galiba bu ya. benim olduğum resimleri beğenmemiş.
Bu kadar da cesaretli yani. Bu arada arkadaşa katılıyorum, bekarken neyin yokluğunu çekiyormuş, tövbe tövbe. Eşin üsteleyip sorsa açık açık anlatacaktı yani belli.
Açık açık bir şey yapamaz zaten şu saatten sonra, hiç kendini sinire sokma.

evet ama eşim de pek oralı oluyor gibi yazmamış, dediğim gibi bizim de öyle çok arkadaşlar var. Birçok kadın arkadaşı var eşimin. Şakalaşır da kendileriyle. ama bu konuşma bene bu etkileri uyandırdı.

Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'

yazıldımı bilmiyorum.. ben olsam şaka yollu söylerdim.. dün sen uyurken x mesaj attı bende böyle böyle dedim hımm tamam o zaman dedi halimi hatrımı bile sormadı bence sana aşık bu kız ha tarzı gülerek söylerdim.. eşin yok artı dese bile bir kere aklında kalır ve daha sonra kadının göndereceği mesajları o gözle incelemeye başlar ve mesafesini kendisi koyar..

Hic karisma. Gördügün gibi zaten esin orali olmuyor. Eger o kadinin öyle bir amaci varsa, lütfen ondan dolayi tartismayin. Istiyorsan durumu biraz uzaktan izle. Zaten o kadin cidden esine asilmaya basladiginda, esinde ondan uzak durur. Ona güvenin tam olsun canim. Sonucta isteseydi o kadin ile evlenirdi, ama senin ile evlendi.

Ha bide sanirim esin durumu biraz anliyor ve ondan dolayi hep cevap yazmiyor. Sanirim o'da tam birsey söylemiyor cünkü kadin niyetini tam belli etmedi ve halen kuzen sifati ile konusuyorlar sonucta.

Bir kadinin kendisinden hoslandigini duyup da, bundan hoslanmayan, kafasinda onunla ilgili ihtimaller, acabalar gecirmeyen bir erkek yok, olamaz da heralde. Ben soylememen taraftariyim. Bulabilirsen birini bul, toptan kurtul.

bu da çok güzel bir fikir.

yok yahu onu ben boşandım ama hala namusluyum yanlış bir şey yapmıyorum mesajı vermek için yazmış..

Hissediyosan belki altinda bisey vardir. Esinin takmamasi banada tuhaf geldi. Belki o da bisey hissetmistir

Eşine bize nasıl anlattıysan anlat düşüncelerini ve hissettiklerini rahatsızlığını bilsin ona göre kadına bir mesafe koysun.
Yanlış anlama eşin zaten mesafeli görünüyor ama kadın bunun farkında değil fark etmesi için eşinin artık farklı bir duruş sergilemesi lazım ki kadın bir daha yazmasın ümidini kessin.

Bir kadinin kendisinden hoslandigini duyup da, bundan hoslanmayan, kafasinda onunla ilgili ihtimaller, acabalar gecirmeyen bir erkek yok, olamaz da heralde. Ben soylememen taraftariyim. Bulabilirsen birini bul, toptan kurtul.
bu da olabilir bak, en yakın arkadaşım da aynı cümleyi kurdu. Söylersen adamın kafasına sokmuş olursun bu düşünceyi dedi

enişte fenaymış :)

He ya kuzenle gorusmeni istemiyorum kıskanıyorum filan triplerine girse muhtemelen sacmalama kaç yıllık kuzenim hic öyle şey olur mu vs. Tartışmaları olacaktı ama gayet kurnaz bir şekilde hem baskı yapmıyorum hem de kuzeninle yazismandan hoşlanmıyorum mesajı vermiş oldu. düşününce benim kuzenim de kız arkadaşıyla ayrılmıştı, habire onu ozledigiyle ilgili meseleleri konuşup duruyordu...

Durduk yere esinin aklini bulandirma okumussun zaten adam resmen iplememis kadinlar hislerinde yanilmaz dusundugun dogrudur ama esinle konusmamalisin bence yazdigindan anladigima gore adamin egilimi yok. Telefon ortada da olsa okumus olman ona karsi guvensizlik duydugunu hissettirebilir takilma buna gormezden gel.

Ben de böyle bişey hissettim bir keresinde dan dan söyledim. Aşkım çok fesatsın çok iyi bi kız seni tanıştırıcam tam senin kafada dedi. Tanıştım. Zaten çok soğuktuk. Eşim de önyargıyla gittin ondan oldu dedi. Beni suçladı. Sonra kokusu çıktı. Artık benim hislerime çok güveniyor

Ona neymiş? Ya o zaman yapacağın şey belli. Cok fazla muhattap olmayip alttan alttan kontrol edeceksin. Yanlış bir sey gorursen esinden o zaman tavrini koyarsin ama eşin zaten sallamiyormus. Ne desen ters tepecek adamin kadini kaale aldığı yok. Hakliyken haksiz dusersin. Kadının gözünü korkut desem onun seviyesine inmiş olacaksın

bu da olabilir bak, en yakın arkadaşım da aynı cümleyi kurdu. Söylersen adamın kafasına sokmuş olursun bu düşünceyi dedi
Elbette. Insanogluyuz ve nefsimiz var. Birinin bizden hoslandigini ogrensek, muhakkak hosumuza gider. Ve kafamizi mesgul eder illaki. Ve bunu ogrendiginde, artik her zaman baktigi gibi bakmayacak kiza. Tamam biz kadinlar genelde uzak dururuz karsi taraftan, boyle durumlarda. Ama erkekler uzak durmuyor iste. Bence hic geregi yok adamin aklini bulandirmaya.

aaaaa nasıl oldu, biraz bahseder misin?

Kuzucan
Esin normal konusmus yuz verme babinda en ufak bir kelimesi yok
Birakkadin kendi kendine calip oynasin terbiyesiz
Onemli olan esinin davranisi ki adam gayette beyefendi
Sen esine guveniyorsun , belli
Kisaca kendine dert etme boylesi birseyi

Not; kadinla erkek arkadas neyin olmaz olamaz olabilemez bik bik cok tatlisin sen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…