- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
-
enişte fenaymış :)Aslında öyle yapsan haklıyken haksiz duruma düşersin tabi ama iste ayni şeyi bana esim yapmıştı, benden 2 yas küçük bir erkek kuzenimi benden habersiz engellemişti. Aylar sonra fark edip sorduğum zaman da "ne zaman fark edeceğini test etmek istedim" dedi
Bu kadar da cesaretli yani. Bu arada arkadaşa katılıyorum, bekarken neyin yokluğunu çekiyormuş, tövbe tövbe. Eşin üsteleyip sorsa açık açık anlatacaktı yani belli.bu kadın bizim sosyal medyada da ekli eşimin. Baktım beğenmiş bütün fotoğraflarını. Deli galiba bu ya. benim olduğum resimleri beğenmemiş.
evet ama eşim de pek oralı oluyor gibi yazmamış, dediğim gibi bizim de öyle çok arkadaşlar var. Birçok kadın arkadaşı var eşimin. Şakalaşır da kendileriyle. ama bu konuşma bene bu etkileri uyandırdı.15 senelik erkek arkadaslarim var, beraber buyuduk. Cok samimiyizdir, canimda deriz, cani sıkılan gecenin bi vaktide arar halini anlatir, sabah aksam konuştuğumuzda olur, yazin hergun beraberiz zaten. Cocukluktan gelen arkadasliklarda cinsiyet ayrimi olmuyor bence. Kiz arkadasimla konuştugum gibi onlarlada konusabiliyorum, 15 senede alistilar cunku. Ya da onlarda erkek muhabbetini yanimda yapiyor bende alistim 15 senede. O yüzden yadirgamadim kadinin durumunu. Karsi cinsle çocukluktan gelen arkadasligi olmayan kisiler genelde senin konun icin fevri konusmus.
Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'
bu da çok güzel bir fikir.yazıldımı bilmiyorum.. ben olsam şaka yollu söylerdim.. dün sen uyurken x mesaj attı bende böyle böyle dedim hımm tamam o zaman dedi halimi hatrımı bile sormadı bence sana aşık bu kız ha tarzı gülerek söylerdim.. eşin yok artı dese bile bir kere aklında kalır ve daha sonra kadının göndereceği mesajları o gözle incelemeye başlar ve mesafesini kendisi koyar..
Ama demiş ya biriyle görüştüm hemen evde buluşalım dedi de ben kabul etmedim filan
Ne gerek var bu kadar detaya
Selam kuzen naber bu seferki adam da dandik çıktı, iyice umutsuzum der geçersin
Fazla +18 e geçiyo, kızkıza bile geçmem ben heOndan yadırgadım belki
evet ama eşim de pek oralı oluyor gibi yazmamış, dediğim gibi bizim de öyle çok arkadaşlar var. Birçok kadın arkadaşı var eşimin. Şakalaşır da kendileriyle. ama bu konuşma bene bu etkileri uyandırdı.
bu da olabilir bak, en yakın arkadaşım da aynı cümleyi kurdu. Söylersen adamın kafasına sokmuş olursun bu düşünceyi dediBir kadinin kendisinden hoslandigini duyup da, bundan hoslanmayan, kafasinda onunla ilgili ihtimaller, acabalar gecirmeyen bir erkek yok, olamaz da heralde. Ben soylememen taraftariyim. Bulabilirsen birini bul, toptan kurtul.
enişte fenaymış :)
Ona neymiş? Ya o zaman yapacağın şey belli. Cok fazla muhattap olmayip alttan alttan kontrol edeceksin. Yanlış bir sey gorursen esinden o zaman tavrini koyarsin ama eşin zaten sallamiyormus. Ne desen ters tepecek adamin kadini kaale aldığı yok. Hakliyken haksiz dusersin. Kadının gözünü korkut desem onun seviyesine inmiş olacaksınkültür olarak anlaşabileceğimizi pek sanmıyorum. Paylaşacak bir şeyimiz yokmuş gibi. eşim de ne bulup konuştuysa birlmiyorum. Seçim zamanı bile kime oy verdin diye sorup, cevabı öğrenince de 'yaaaa çk üzüldmm hç bklemezd snden byle dsünmeni yaa 'gibi şeyler yazmış
Elbette. Insanogluyuz ve nefsimiz var. Birinin bizden hoslandigini ogrensek, muhakkak hosumuza gider. Ve kafamizi mesgul eder illaki. Ve bunu ogrendiginde, artik her zaman baktigi gibi bakmayacak kiza. Tamam biz kadinlar genelde uzak dururuz karsi taraftan, boyle durumlarda. Ama erkekler uzak durmuyor iste. Bence hic geregi yok adamin aklini bulandirmaya.bu da olabilir bak, en yakın arkadaşım da aynı cümleyi kurdu. Söylersen adamın kafasına sokmuş olursun bu düşünceyi dedi
aaaaa nasıl oldu, biraz bahseder misin?Ben de böyle bişey hissettim bir keresinde dan dan söyledim. Aşkım çok fesatsın çok iyi bi kız seni tanıştırıcam tam senin kafada dedi. Tanıştım. Zaten çok soğuktuk. Eşim de önyargıyla gittin ondan oldu dedi. Beni suçladı. Sonra kokusu çıktı. Artık benim hislerime çok güveniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?