Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Bugune kadar mudahale etmedik demissin, ortada bsy yoktur da ondan gereksinim duymamissindir.. Yani normali bu zaten, attigi adimi kontrol etmiyor olmak bi ekstra degil, zaten olmasi gereken.. Ama burda huzursuz oldugun bi durum varsa, esine soyleyebilirsin msjlasmani istemiyorum filan diye.. Direkt kavga koparmaya gerek yok..
Bi de uzun suredir bekarim filan diyerek belki teselli beklemistir bosanma psikolojisinde oldugundan.. Bundan bi anlam cikmaz

Pinky hesap neden pasif oldu acaba son mesajları bunlar kavga ya da karışmamiş sanırım

Bugün başka bir konuda yine altın gümüş isteme meseleleri olmuştu, pinky yurt dışında yaşayanlarla ilgili bir genelleme yapmıştı. Yurt dışında yaşayan biri de üstüne alınmıştı ufak bir polemik oldu ama acaba o yüzden mi ceza aldı...

Keşke böyle durumlarda mantıklı çözümler üretebilen biri olsaydım.Ama ben daha çok bidaha görüşmiceksin bunla bu ne be derim.Yine görüştüğünü öğrenirsem kavga eder telefonu duvara çarptığım gibi parçalarım.Karşımdakinede görüşmiceksin dediğim insanla görüşme lüksü tanımam.Uzatmam kafam rahat.Oda uzatmassa kafası rahat.Güzel yani ilişki anlayışım bu.O sebepten bilemiyorum ama eşiniz yani kırk yabancı değil en azından ne düşündüğünüzü neden rahatsız olduğunuzu karşınıza alıp gayet açık açık konuşabilirsiniz.Buda anormal olmaz yani.

ben okurken delırdım allahım göstermesin benım basıma gelecek aynı sey ya da benzeri parcalarım o kadını kuzenmıs sen yıne ıyı sabredıyosun... ama tabı gıt parcala diyemem tek taraflı bı ılgı bence esın o gözle bakmıyo ama kadın mılletı boylelerıne ne desem nasıl ısım kondursam bılemıyorum... esınle en son konus bence esını ıyıce sahıplen bellı et mesaj attıgında esın uyuyosa ya da baska bısey yapıyosa su an da yanımda film izliyoruz ya da banyoda diyebılırsın... eger bunu da gider esine soylerse o zaman esıne sor bu kadın sana bu kadarını da nasıl soyleyebılıyo gibisinden... müstehcen bır sekılde esını sahıplen bence... anlasın o adamın senın oldugunu tatlım

Walla ben olsam esimi rahatsız etme derim benim ardim yüzüm yok artık.

Canım banlanirdi en fazla bence hesap kapatılmış direkt yani

vallahi durum şu boyutta zaten hissetmişsin,evet kadın kocandan hoşlanıyor.arkadaşlık hislerinin üzerinde ,bayağı bayağı atıl kurt şeklinde asılmalar var yer yer.bunlar nasılsa çok modern diyor, belki diyor bir umut diyor farkıma varsa.. bu yalnızlıktan ölesiye bunalmış abla.
bu durumda çağdaş,modern semiramis hanım çizginden kayıp amazon kadını freya zırhını kuşanma zamanın gelmiş kusura bakma.eşin bile rahatsız olmuş olmalı ki, istese atılan pasları gole çevirebilecekken müsait değilim,sonra konuşurz vs. diye geçiştirmiş.

Eşinize hiçbirsey söylemeyin
Dırdırcı kadın olursunuz ve daha çok o kişiye itersiniz
Eşiniz yazısmaları da silmemiş
Ama bu yazısmalara nasıl engel olunur bilemedim acıkcası

O değilde yok cok saygiliyiz, duzeyliyiz eşimle diye yazıp yazıp duruyorsunuzda sizin tarif ettiğiniz şeyi ben evlilik olarak bile göremedim. Eşim o cümleyi sevmez, eşim bu cümleyi sever. Esime bunu dersem boşar, esim beni mantikli buldugundan evlendi sunu dersem yanlis anlar.

Zor olmuyor mu rol kesmek sürekli soyleyeceğini dolandirmak? Eşim dedigin insanıda samimice karsina alip ben bundan rahatsız oluyorum diyememek saygılı ilişki mi? Kırmamaya çalısmak ayri biseydir bu anlasilir ama biraz kendiniz olun esinizin hangi cumleyi daha havali bulacagi, hangini daha cok seveceğine göre kelime, cümle seçmek nedir? Ufacık sorunda bile bu kadar yanlis anlasilacaginizi dusunmeniz bile aranizda gercek bir iletisimin olmayişinin kaniti aslında.
Bir arkadas wp opuserek resim koyun demiş. Sizinde öpüsen resminiz varmis zaten ancak bu bir çözüm değil. Evli insanlarsiniz neticede oraya resim koymasanizda öpeşebileceğinizi biliyordur heralde 27 yasinda kadın. Biseyler kanitlamak icin her yaptiginizin resmini koyuyorsaniz....... :)

Bence uyuyan yilani uyandirma derim
esin kadinin niyetini kotu gormuyordur zaten
Konuyu acsan sacmalama o kuzenim birlikte buyuduk falan dicektir.. Amaa sen kafasina bi kez sokmus olursun dusunur yani adam
Esin hic karsilik vermiyor sanirim birak oyle devam etsin kadinda vazgecer. takipte kal derim esin karsilik vermeye baslarsa uyarirsin

Eşinizle birşey saklamamanız çok güzel. O güveni o sadakati zaten birbirinize vermişsiniz. böyle konularda tek lafım "hayat arkadaşıma güvenirim ama kadınlara güvenmem" olmuştur. Bence hiç ağzınızın tadını bozmayın ve beyninize bunu düşünmesi için baskı yapmayın. Eşinizden eminseniz bırakın o istediği kadar kuyruk sallasın

Bana doğru gelmedi.. özellikle size hmm tmm dedikten sonraa aa sağol cnmm sen naslsıınn deseydin tokat gibi ğelirdi... şine sinir olduğunu ayda yılda bir neysede sürekli görüsmek nedir arkadaşş.. art niyet var ayrıva kadın hislerinde yanılmaz...

bence aklina dusurme esinin ve esinin hem gozunu hem gomlunu doyur yorki disari bakacak aklina gelecek takati kalmasin diger zillide bu arada pes edip sıkılir

canım eşin bu kadına hiç bişey hissetmiyor. yoksa her mesajına anında cevap verirdi. eşin aslında kadının yazmasını istemiyor ara ara cevap verip soğumasını bekliyorum ama kadın bildiğin şeytan. uzaktan akraba diye eşinde defol git o... diyemiyo işte. benim gözümde evli erkeklere yakın olmaya çalışan kadınlar o.. dur. hatta o.. lar bu tür kadınlardan daha namuslu

Bence uzaklastirmalisin o kadini kendinden esinden araya mesafe koy ben olsam iki tarafta vay haline vayki vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…