eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye anne ogul arasina giriyorsunuz? Esiniz koskoca adam, annesini almaya karar vermis, neden su kocalar evlenince sadece benim olmali baska kimseye hele anasina asla iyilik yapmamali gibi hasta bir dusunce oluyor anlamiyorum.
Onu buyutup bu gune getiren, gecesini gunduze katan, hakki asla odenemiyecek, yasli her an kaybetme olasiligi olan anadan bahs ediyoruz. Esiniz basit karari bile alamicakmi, yok para yok yol..
Yine bir. Beniim Kocam konusu.

Bana garip gelmedi. Evet gelin olark gıcıksam o an istemem. Ama aram iyiyse gitsin getrsin tabi. Oğlu yani:)

Bence de çıksın harcasın tabii de idare etmek zorunda kalınacak bir durum yok ki? Sanırsınız o 400 tlyi -afedersiniz- karısını satacak ve kazandığı parayla da Samsun'a annesine (ya da sonradan dönüştüğü hali ile teyzesine) gidecek de karısı da idare etmek zorunda? Amma acitasyon oldu :)

400 tl kimine göre önemlidir kimine göre değildir
Belli ki ayda ekstra 400 tl harcayınca bütçesi sarsılacak
Ne kadar çirkin lafınız karısını satacak falan !
Burda mesele 400 tl de değil insan acır yani anne olan anne oğluna o masrafı yaptırmaya acır

Anladım siz diyorsunuz ki (ki bir önceki mesajınızda tavsiyeniz o idi - ben o yüzden yazdım sizden alıntı yapıp) geçim derdi de olsa 400ü sokaklara çıkıp eşi yesin ama anası yemesin... amman yemesin... hmm, ilginç... sonra da kötü ben oluyorum... konunun kendisi baştan sona saf kötülük, etmeyin eylemeyin...

Tavsiyeniz de şurada dursun

“flower girl hemen şimdi çıkın istanbuldan Samsun’a benzin parası ne kadar yapıyorsa o kadar parayı gönlünüzce harcayın, alışveriş yapın hiççç çekinmeyin
Eşiniz acımıyorsa siz hiç acımayın
Eşiniz bulur bir yolunu
Böyle şeylerde idare etmek zorunda olan kadın oluyor ya sinir oluyorum”

Tavsiye zaten orada duruyordu niye kendinizi yordunuz kopyala yapıştır :))
Annesi de yesin tabi ki ama olmayacak şeylere benim düşüncem bu şekilde otobüse binip gayet rahatlıkla gelebilir kadın
Anne olan anne oğluna boşa masraf yaptırmaz
Benim düşüncem bu şekilde
Siz aynı durumla karşılaşırsanız siz kendinize göre davranırsınız

Yooo bu benim düşüncem değil ki birebir böyle düşünenler var ondan söyledim. Eşe dosta komşuya hava atmayı çok seven insanlar var ve tanıyorum bizzat.

Külfet bence gereksiz yere . Hasta olsa gelemeyecek durumda olsa neyse de ...
Onun yerine bilet Parasını gönderdim geldiklerinde karşılasın her iki tarafta yorulmamış olur işte .

Yooo bu benim düşüncem değil ki birebir böyle düşünenler var ondan söyledim. Eşe dosta komşuya hava atmayı çok seven insanlar var ve tanıyorum bizzat.

Genel olarak evet çok haklısın hava atmayı seviyoruz millet olarak... başka şeylerin boşluklarını öyle dolduruyoruz... ben de sadece bu konu özelinde karşı tarafın çok böyle bir amacı yokmuş gibi geldi de, o yüzden şaşırdım :) yoksa genele vurduğumuzda yerden göğe kadar haklısın :)

Külfet bence gereksiz yere . Hasta olsa gelemeyecek durumda olsa neyse de ...
Onun yerine bilet Parasını gönderdim geldiklerinde karşılasın her iki tarafta yorulmamış olur işte .

Ama işte burada bazıları paranın gitmesine de içleri el vermiyor. Yani her şekilde para çıkmasına döndü olay... üzücü olan o. Sonuç odaklılık değil de daha çok maddiyatçılık odaklı dönmeye başladı sanki konu. Yoksa senin önerin de çok fonksiyonel.

Gidecek para nedir ki Allah Aşkın'a . İstanbul Samsun otobüs bileti 70 TL i kişi 140 TL eder . Araba ile gitse daha masraflı olur .

Kayınvalidenizin bunu kabul etmesi garip geldi bana. İleride bende kayınvalide olacağım aynı şey olsa asla oğlumun o kadar yolu gelip yorulmasına gönlüm razı olmaz. Otobüsle gelirim ben oğlum sonuçta o da aynı yolu geliyor sen beni İstanbul'da otogardan alsan yeterli derim.

Gidecek para nedir ki Allah Aşkın'a . İstanbul Samsun otobüs bileti 70 TL i kişi 140 TL eder . Araba ile gitse daha masraflı olur .

ya sorma sorma orası öyle :)) zaten birinde 140 diğerinde 400... hani çok açta açıkta olursun o zaman bak gerçekten çok can acıtıcı olur tabii ama konu sahibine özellikle sorduk çok mu dardasınız diye, özel bir cevap gelmedi bu yönde... Yani biz de bilmeden eleştirmiş olmayalım herkesin maddi durumu bir gün öyle olur bir gün böyle... Ama eğer stabil bir oran yakalandıysa hayat standardı olarak, bu kadar da üçün beşin lafı edilmese sanki daha şık olur O:)

Aynen öyle :)
Hatta ben olsam şu donemde erken alırsa. Uçak bileti de uygun . Onu alır uçaktan karşılamaya giderdim .
O kadar yolu git gel Kv yi getir masraf yap bir dünya aşırı Saçma geldi :))

Aynen öyle :)
Hatta ben olsam şu donemde erken alırsa. Uçak bileti de uygun . Onu alır uçaktan karşılamaya giderdim .
O kadar yolu git gel Kv yi getir masraf yap bir dünya aşırı Saçma geldi :))

Ya bu konudan bağımsız şimdi sen söyleyince, ben de belirtmeden duramayacağım. Aslında biz kadınlar çok akıllıyız da artık eğitimsizlik mi diyeyim yetiştirilme tarzları mıdır bilemedim ama sorun çözme odaklı değiliz. Varsa yoksa sorun türetelim ama çözüm bulmayalım, o sorunun içinde debelenip duralım. Ben neden bilmem bu durumu sağlıklı da bulamıyorum. Çözüm türettikçe insan kendini daha iyi hisseder. Senin şu an yaptığın gibi mesela

Askında çok dığru bşr noktaya değindin . Hele de konu Kv elti olunca mantık Felç oluyor

benim eşimde bunu yapardı çok kızardım benzin parası aklıma gelmedi hiç yolda kaza geçirsen birşey olsa, üstelik işinden gücünden oluyorsun ve makam şoförü değilsin sen diye acayip kızıyordum. bir oldu iki oldu baktım devamı geliyor ohhh millet bulmuş kendine şoförü ne ala eşime hayır diyemiyorsun madem sat arabayı dedim. o sattı benim ki duruyor... eşimi aradıklarında o da karımı arayın araba onun demeye başladı öyle kurtulduk... süreklilik hali yoksa bir sefere mahsus bırakın gitsin. aracın benzin giderini de eşiniz sizleri mağdur etmeyecek şekilde planlamıştır diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…