- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kendin kasinmissin.Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
öyle bir soru sorarsan öyle bir de cevap alırsın işte canımBugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
şeytan işte dürttüKendin kasinmissin.
Evlenmissin artik ne diye gecmisi desersin ki?
geçmişinin bu kadar kalabalık olduğunu tahmin edemedim yani araba değil ki bu motor mecburen tutunmak zorundasın inanamadım gerçektenBirinin ilk sevgilisi değilsen neyi bu kadar deşiyorsun ki? Kendine ve evliliğine zarar verme. Geçmişini bilerek kabul etmedin mi adamı, evlenmeden önce düşüncelerini tartmalıydın birinin taklidi misin diye.
şeytan işte dürttü
AhahaHadi motora bindi çözümü basit satarsan gider.. Ama ya başka.. Neyse geçmişi düşünme,üzülürsün.. Eşinde patavatsızmış bu arada.
Aman yaa senin ki yine motora binmiş Bendem önceki ile kaldığı evi beraber tutmuşlar karı koca rolü yapıp eşyaları beraber almışlar ben ne yapayım o eve girmeyim mi oturmayım mı
vardı sordum inanamadım ne alakaöyle soruya böyle cevap ..
eski sevgilisiymiş binmemiş olma ihtimali mi var sizce ?
gezmedim sevgilim oldu ama kimsenin elini tutmadım o türlü samimi olmadımBiliyormuşsun ki, eşinin ilk sevgilisi değilsin.. Eşin de senin ilk sevgilin değilse, gereksiz bir soru sormuşsun..!
O da sana deseydi; "daha önce birinin arabasıyla gezdin mi?" diye.. uzar giderdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?