- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet ikisnde de hata var ben ikinci es oldugum halde öncekinden asla ama asla bahsedilmemistir ben birsey desem bile sesini cikarmaz en büyük pislanligim der o kadar konu sahibi de bosuna kendisini.üzmeye yer aramis
Evet bende de bir ara takıntı olmustu ama esim hic üzmedi bu konuda zaten her lafinda eskisini dile getirseydi su an evli olmazdimEvet bayan hata etti sordu diyelim hadi takintili da olabilir huyudur suyudur. Ama erkekte hatayi devam ettirmis. Karim üzülmesin sıkılmasim deyip guzelce uyarabilirdi. Acmayalim bu konulari gecti gitti konusmayalim bir daha diye cevap verebilirdi.
Ama konu sahibinin eger surekli böyle kafasinda takintilari varsa oda zor tabi kurtulmasi lazim.
vardı sordum inanamadım ne alaka
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Onun geçtiği yollardan da geçmeyin hatta ülkeyi değiştirin. Hakikaten kendiniz kaşınmışsınız.Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
çocuklukla ilgisi yok bununÇocuklar evlenmesin
İnadına otur bacım onlar zahmet çekti sen sefasını sür ohh :)Aman yaa senin ki yine motora binmiş Bendem önceki ile kaldığı evi beraber tutmuşlar karı koca rolü yapıp eşyaları beraber almışlar ben ne yapayım o eve girmeyim mi oturmayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?