Eşimin lafına bakın...

esinin lafi super sacma olmus, aman yok olurmu yole sey diyip gecistirseymis madem. ama senin sormanda hic normal degil cnm, ne gerek varki eski defterleri karistirmaya. mantiken bindirmistir zaten ama bu senin onun yerine geldigini gostermez, herkes kendi yerinde agirdir. takma kafana.

Evet ikisnde de hata var ben ikinci es oldugum halde öncekinden asla ama asla bahsedilmemistir ben birsey desem bile sesini cikarmaz en büyük pislanligim der o kadar konu sahibi de bosuna kendisini.üzmeye yer aramis

Evet bayan hata etti sordu diyelim hadi takintili da olabilir huyudur suyudur. Ama erkekte hatayi devam ettirmis. Karim üzülmesin sıkılmasim deyip guzelce uyarabilirdi. Acmayalim bu konulari gecti gitti konusmayalim bir daha diye cevap verebilirdi.
Ama konu sahibinin eger surekli böyle kafasinda takintilari varsa oda zor tabi kurtulmasi lazim.

Evet bende de bir ara takıntı olmustu ama esim hic üzmedi bu konuda zaten her lafinda eskisini dile getirseydi su an evli olmazdim

Motora binmeye gelene kadar daha farklı şeyler de yaşanmıştır, sevgili sonuçta bu, sıradan arkadaş değil. Her şeyi böyle kıskanırsanız hayat çekilmez olur. Çok doğal şeyler bunlar.

Esiniz gayet durusut davranmis sanki kizmayin birazda espri yapmis
X kizi sizden fazla sevseydi onunla yuva kurardi bence eskiye takilip ne kendinizi nede esinizi uzmeyin huzurunuz bozulmasin

Durduk yere huzurunuzu kaçırmışsınız.
Motor, eski sevgili zamanında da varsa tabi ki binerler, gezerler; geçmiş yaşanılanları hayal edersen sınırı yok bunun.
Ama eşiniz de az hırt değilmiş, "Bu motora binmeyen kaldı mı" ne biçim bi cevaptır yani kavgada söylenmez.

güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.

Onun geçtiği yollardan da geçmeyin hatta ülkeyi değiştirin. Hakikaten kendiniz kaşınmışsınız.

Gecmis ki siz su an evlisiniz.
Ki erkekler böyle gıcık etmeyi severler bizler icin patavatsizca gelse de onlar oyle dusunmezler.
Gecmisle ilgili soru da sormayib size de sormasin. Acilmazsa saglam adimlar atarsiniz.

Ya ben sekiz yildir nisanlimla birlikteyim.
Babasi yeni araba aldiginda ilk birlikte cikmistik. Ne kizlae gezdirdim ben bu arabada var ya dedi daha arabanin ilk günü yani binmese bile böyle demiştir sorunun yersizligi dolayisiyla..

bu konu yüzünden mi bu kararı aldınız? tamam senin sorman gereksiz lüzumsuz biraz ama, ohoo binmeyen mi kaldı diye de bir cevap olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…