- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
ben kolay kolay böyle şeyler sormam geçmiş konusunda rahat olduğum için soruyorum kim bilir daha neler çıkar yanihe şeytan dürttü. kocan sana aynısını sorsa hoş olur mu?
biraz düşünün de hareket edin. sonra kocam bunu dedim kocam şöyle yaptı dersiniz.
şu durumda siz haksızsınız.
O ne ki ben esimin ikinci esiyim bilerek kabul ederek evlendim takılmayın böyle seylere mutlulugunza bakınBugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
evlilik başka bir durum sevgililik başka ben eşimin durumuna göre o samimiyete şaşırdım üzüldümO ne ki ben esimin ikinci esiyim bilerek kabul ederek evlendim takılmayın böyle seylere mutlulugunza bakın
evet artık sormamak en iyisiKeşke sormasaydınız. Bazı cevaplar sizi acıtacaksa sormak gereksiz.
tamam da sadece motora oturduğu için zorunluluktan mı sarıldılar sizce? eski sevgilisi sonuçta. kaç kere sarılmışlardır kim bilir, onla sarıldı diye "demek bana da öyle sarılıyo" demek çok mantıksız. adam başka ne yapacağıdı?geçmişinin bu kadar kalabalık olduğunu tahmin edemedim yani araba değil ki bu motor mecburen tutunmak zorundasın inanamadım gerçekten
Bu da herkesin kabul edecegi bir durum degil sizde fazla kurcalamayın bence esiniz gecmiste kaldigi icin öyle demistir evlenmissiniz hepsi geride mazide kalmis ondan demistirevlilik başka bir durum sevgililik başka ben eşimin durumuna göre o samimiyete şaşırdım üzüldüm
her insan sevgilisiyle sarılmaktan daha fazlasını yapmak zorunda değiltamam da sadece motora oturduğu için zorunluluktan mı sarıldılar sizce? eski sevgilisi sonuçta. kaç kere sarılmışlardır kim bilir, onla sarıldı diye "demek bana da öyle sarılıyo" demek çok mantıksız. adam başka ne yapacağıdı?
hem sarılmakla da kalmamışlardır… ki bu da çok doğal. sevgilisiydi yahu sevgilisi. ne olabilirdi ki başka?
tamam zorunda değil. ama yaptıysa da çok doğal.he
her insan sevgilisiyle sarılmaktan daha fazlasını yapmak zorunda değil
Yok artık ya. Abartsaydınız. Herşeyin kullanılmamışı,0 km olanını mı istiyorsunuz bu hayatta anlamadım ki?Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Evet ikisnde de hata var ben ikinci es oldugum halde öncekinden asla ama asla bahsedilmemistir ben birsey desem bile sesini cikarmaz en büyük pislanligim der o kadar konu sahibi de bosuna kendisini.üzmeye yer aramisSen takintilisin orasi belli oluyor bence bu huyun basina cok bela olur. Gecmis geçmiş te kalmistir.
Ama eşinde cok dusuncesiz. Seni seviyorsa kirmadan guzelce cevap verebilir. Yada seni uyarabilir boyle konulari acma istemiyorum diye.
Ikinizde tuhafsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?