- 29 Ocak 2021
- 374
- 623
- 53
- Konu Sahibi KrrraliceyiiiCekkkk
-
Ve siz bu adama 2. çocuğu doğruruyorsunuz.Selam kızlar bu saatte yazıyorum çünkü kac gündür kafamı kurcalıyor bu konu. 11 aylık evliyim evlendiğim ilk aydan beri eşim birikim yapmaya kafayı takmış durumda daha yeni evliyken cebimizde de para varken başladı o günden beri eline ne zaman fazla para geçse altına yatırdı, eve bişey almalı istedim süs ıvır zıvır hep gönlümü geçirdi, evli ilk gezmemiz de dahi paramız yok bisey alma diyerek beni baskıladı sigara içiyordum harçlık verirdi hamile kaldım sigarayı bıraktım para vermeyi de kesti az kazandığı günler de oldu anlayış gösterdim ama 11 aydır ne zaman eline fazla para geçse altın etti kenara koydu bir haftada ben demeden gel dışarda yiyelim eksiğin var mı bu hafta sana para ayırdım demedi hastaneye giderdim 200 TL verir gönderirdi az bu para desem para yok dedi, anneme su kadar borçlandım (300 küsür TL) marketten bisiler aldım dedim diye tartıştık para yok niye alıyorsun bana sormadan herşeyi de canın istiyor diyerek huzursuzlandı,dışarıda İskender yedim ona bile laf yedim, elde nakit yoktu altın kenarda dururdu ama biz parasızlık çekiyorduk cocuğun eksiği için dahi bozdurmadı ordan burdan ailelerin aldığıyla nakitle hallettik bazı günler annemin attığı harçlıkla canımın istediğini alırdım içinden gelir verirdi atardı , aşkım ağrım var yemek yapamicam dediğim de para yok yap diye söylendi, geçen hafta para vericem sana dedi hesap kitap günü geldi baktım yine altın almış bana para nerde dedim bitti diyince sinirlendim ya dedim senin oraya koyduğun altının bana faydası yok istediğimi alamadıktan yiyemedikten sonra altın almışsın umrumda değil şunu şunu alacaktım yine para vermedin dedim, niye ben almıyor muyum evin eksiğini cocuk doğacak kışın lazım olur altın dedi, dedim ki yeni evliydik aynıydın hala aynısın eline para geçince karıma ayırıyım bir geziyim tozuyum yok anca kenarda dursun diyorsun dedim neyse içimi döktüm sinirim çıktı kızlar offf bunaldım vallaha bu konuyu detaylıca yüz yüze konuşucam bebek toparlanınca da çalışma hayatına atılacağımı söylücem üni mezunuyum henüz atanmadım. Annem ve yengemle konuştum bu konuyu iyilikle ama net şekilde konuş dediler o şekilde denicem bakalım.
Çocuk rızkıyla gelir diye biraz daha para birikrimek için yapmış olabilirVe siz bu adama 2. çocuğu doğruruyorsunuz.
Ya bu adamları bilerek evleniyorsunuz, bu kadar cimri bir herifin sevgililik ve ya nişanlılık döneminde kendini belli etmediğine inanamıyorum. Siz bu adamı bile bile hamile kalmışsınız, bir de bu yeni evlilerin atanma muhabbeti beni benden alıyor. Ne malum atanacağınız, neden önce bir işe girip kendinizi garanti altına almadan çocuk yapıyorsunuz? Üzgünüm ama hatanın çoğu sizde, yoksa herif cimrinin pistinin önde gideni, ona dıyecek laf yok.Selam kızlar bu saatte yazıyorum çünkü kac gündür kafamı kurcalıyor bu konu. 11 aylık evliyim evlendiğim ilk aydan beri eşim birikim yapmaya kafayı takmış durumda daha yeni evliyken cebimizde de para varken başladı o günden beri eline ne zaman fazla para geçse altına yatırdı, eve bişey almalı istedim süs ıvır zıvır hep gönlümü geçirdi, evli ilk gezmemiz de dahi paramız yok bisey alma diyerek beni baskıladı sigara içiyordum harçlık verirdi hamile kaldım sigarayı bıraktım para vermeyi de kesti az kazandığı günler de oldu anlayış gösterdim ama 11 aydır ne zaman eline fazla para geçse altın etti kenara koydu bir haftada ben demeden gel dışarda yiyelim eksiğin var mı bu hafta sana para ayırdım demedi hastaneye giderdim 200 TL verir gönderirdi az bu para desem para yok dedi, anneme su kadar borçlandım (300 küsür TL) marketten bisiler aldım dedim diye tartıştık para yok niye alıyorsun bana sormadan herşeyi de canın istiyor diyerek huzursuzlandı,dışarıda İskender yedim ona bile laf yedim, elde nakit yoktu altın kenarda dururdu ama biz parasızlık çekiyorduk cocuğun eksiği için dahi bozdurmadı ordan burdan ailelerin aldığıyla nakitle hallettik bazı günler annemin attığı harçlıkla canımın istediğini alırdım içinden gelir verirdi atardı , aşkım ağrım var yemek yapamicam dediğim de para yok yap diye söylendi, geçen hafta para vericem sana dedi hesap kitap günü geldi baktım yine altın almış bana para nerde dedim bitti diyince sinirlendim ya dedim senin oraya koyduğun altının bana faydası yok istediğimi alamadıktan yiyemedikten sonra altın almışsın umrumda değil şunu şunu alacaktım yine para vermedin dedim, niye ben almıyor muyum evin eksiğini cocuk doğacak kışın lazım olur altın dedi, dedim ki yeni evliydik aynıydın hala aynısın eline para geçince karıma ayırıyım bir geziyim tozuyum yok anca kenarda dursun diyorsun dedim neyse içimi döktüm sinirim çıktı kızlar offf bunaldım vallaha bu konuyu detaylıca yüz yüze konuşucam bebek toparlanınca da çalışma hayatına atılacağımı söylücem üni mezunuyum henüz atanmadım. Annem ve yengemle konuştum bu konuyu iyilikle ama net şekilde konuş dediler o şekilde denicem bakalım.
Bebek toparlanınca hemen atanma garantiniz mi var? Madem öyle de böyle de çalışacaktınız niye 2 ay içinde hamile kaldınız? Bu adam nikah defterini imzaladığı anda böyle cimri olmadı değil mi, sevgiliyken nişanlıyken hediyeler yemekler tatiller gezmeler yağdırıyor muydu? Ben kuru ekmek yesem gocunmam ama çocuğuma hem de babası vermediği için bir şey alamazsam kahrolurum. Daha 1 senesi dolmamış evlilikte para isteyip de alamamalar, para yok denmeler, çok harcama demeler... Adamın zihniyeti pis, böyle birinin parasını harcarken de elli kere düşünürsün boğazından geçmez.bebek toparlanınca da çalışma hayatına atılacağımı söylücem üni mezunuyum henüz atanmadım.
Vallahi yazmak istemedim ama yüzde yüz doğru bir yorum bu.Ya bu adamları bilerek evleniyorsunuz, bu kadar cimri bir herifin sevgililik ve ya nişanlılık döneminde kendini belli etmediğine inanamıyorum. Siz bu adamı bile bile hamile kalmışsınız, bir de bu yeni evlilerin atanma muhabbeti beni benden alıyor. Ne malum atanacağınız, neden önce bir işe girip kendinizi garanti altına almadan çocuk yapıyorsunuz? Üzgünüm ama hatanın çoğu sizde, yoksa herif cimrinin pistinin önde gideni, ona dıyecek laf yok.
Çok merak ettim ne kadar altın var şu an kenarda peki?Selam kızlar bu saatte yazıyorum çünkü kac gündür kafamı kurcalıyor bu konu. 11 aylık evliyim evlendiğim ilk aydan beri eşim birikim yapmaya kafayı takmış durumda daha yeni evliyken cebimizde de para varken başladı o günden beri eline ne zaman fazla para geçse altına yatırdı, eve bişey almalı istedim süs ıvır zıvır hep gönlümü geçirdi, evli ilk gezmemiz de dahi paramız yok bisey alma diyerek beni baskıladı sigara içiyordum harçlık verirdi hamile kaldım sigarayı bıraktım para vermeyi de kesti az kazandığı günler de oldu anlayış gösterdim ama 11 aydır ne zaman eline fazla para geçse altın etti kenara koydu bir haftada ben demeden gel dışarda yiyelim eksiğin var mı bu hafta sana para ayırdım demedi hastaneye giderdim 200 TL verir gönderirdi az bu para desem para yok dedi, anneme su kadar borçlandım (300 küsür TL) marketten bisiler aldım dedim diye tartıştık para yok niye alıyorsun bana sormadan herşeyi de canın istiyor diyerek huzursuzlandı,dışarıda İskender yedim ona bile laf yedim, elde nakit yoktu altın kenarda dururdu ama biz parasızlık çekiyorduk cocuğun eksiği için dahi bozdurmadı ordan burdan ailelerin aldığıyla nakitle hallettik bazı günler annemin attığı harçlıkla canımın istediğini alırdım içinden gelir verirdi atardı , aşkım ağrım var yemek yapamicam dediğim de para yok yap diye söylendi, geçen hafta para vericem sana dedi hesap kitap günü geldi baktım yine altın almış bana para nerde dedim bitti diyince sinirlendim ya dedim senin oraya koyduğun altının bana faydası yok istediğimi alamadıktan yiyemedikten sonra altın almışsın umrumda değil şunu şunu alacaktım yine para vermedin dedim, niye ben almıyor muyum evin eksiğini cocuk doğacak kışın lazım olur altın dedi, dedim ki yeni evliydik aynıydın hala aynısın eline para geçince karıma ayırıyım bir geziyim tozuyum yok anca kenarda dursun diyorsun dedim neyse içimi döktüm sinirim çıktı kızlar offf bunaldım vallaha bu konuyu detaylıca yüz yüze konuşucam bebek toparlanınca da çalışma hayatına atılacağımı söylücem üni mezunuyum henüz atanmadım. Annem ve yengemle konuştum bu konuyu iyilikle ama net şekilde konuş dediler o şekilde denicem bakalım.
doğuma 9 gün var görünüyor sdfhgjgdgd''Cimrinin haline şaşarım, fakirler gibi yaşarlar zenginler gibi hesap verirler'' Tek tavsiyem çocuk işine sakın girmeyin bu problemi çözmeden
Üye zaten hamile, haftaya doğum yapacak.''Cimrinin haline şaşarım, fakirler gibi yaşarlar zenginler gibi hesap verirler'' Tek tavsiyem çocuk işine sakın girmeyin bu problemi çözmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?