Eşimin maddi konularda ki umursamazlığı.

Sinirleniyorum aklıma geldikçe

Adamın birinin banknot takıntısı var. Maaşını aldığı gibi tomar halinde dolabına üst üste istifleyip kilitliyor. Arada odaya girip kapıyı kitleyince çocukları anahtar deliğinden izliyorlar.
Dolabı açar, küflenmesinler diye paraları havalandırır, sever, okşar, sarılır tekrar dizermiş.

Eve para bırakmıyor. Çocuklar yokluk içinde sağdan soldan verilenlerle büyümüşler.
Sizin eşinki de o hesap. Çil çil altın olsun.

1) hamileyken rahatsızım dışardan söyleyelim diyorsunuz eşiniz yemek yap diyor, hem cimri hem düşüncesiz. Hadi cimrisin bari kendin yap
2) iskender yiyorsunuz, aşermişsinizdir vs hadi onu geçtim hamile olmasanız bile dışarda 1 öğün yemek yemek lüks değil buna bile laf etmiş
Cimri olmasının yanında düşüncesiz biri.!
Konuşmakla tavırla umarım değişir. Yoksa mutlu bir evlilik çok zor.

Erkeğin cimrisi hiç çekilmiyor.. Benim eşimde çok tutumlu biridir her türlü birikimi mevcut bir çoğunu bilmem bile ona rağmen sorun çıkarmam çünkü bizden hiç kısmaz.. Sadece kendim öncellerde çok kahramanlık yapardım itiraf edeyim gurur falan sonrasında saldım daha talebkar oldum ve şuan çok daha rahatım..

Adam cok mu zengin ne kadar kazaniyor ve bu geliri garanti bir gelir mi? Eger ortalamanin cok ustunde kazaniyorsa ve garanti bir gelirse yaptiklari normal degil ama onun disinda şu devirde calismayan bir kadinla ve cocukla istedigimi yiyeyim isteidgimizi alalim kafasi her gelire uygun degil. Esiniz yine de abartmis ama cimri mi yoksa fazla mi kaygili bir insan bilemedim endişeleniyorda olabilir.

Birikim yapmasi okey de, iskender yediniz diye laf yapan biriyse baslarim oyle birikime
Ben canimin istedigini alamayacaksam marketten neyleyim oyle altini birikimi?
Dogumu devlette mi yapacaksiniz? Hamilelikte boyleyse lohusalikta daha da gozunuze batacak bu adam
Allah sabir versin

evli ilk gezmemiz de dahi paramız yok bisey alma diyerek beni baskıladı sigara içiyordum harçlık verirdi hamile kaldım sigarayı bıraktım para vermeyi de kesti
Bu adam hep cimriymiş ama görmek istememiş evlenmişsiniz, bir de yetmemezmiş gibi eşiniz ailesi tarafından doldurulan da birisi, o da yetmemiş siz de kayınvalideden izin alarak dışarı çıkan birisiniz, harcayamadığınız paranın hesabını kocaya, hastaneye annenize gidişinizin hesabını kayınvalideye, sizinki evlilik değil bilmem farkında mısınız?
Çocuk musunuz harçlık veriliyor, o harçlık ihtiyacı yok denip kesiliyor, aniden hasta olsanız, taksiye binmeniz gerekse, canınız bir şey çekse, ilaç almanız gerekse elinizde para yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…