- 29 Ocak 2021
- 374
- 623
- 53
- Konu Sahibi KrrraliceyiiiCekkkk
-
Sinirleniyorum aklıma geldikçeKadinin pis olani erkegin cimri olani çekilecek dert değil..bu kadar söyleyim ama doğuma var 9 gün ne konussanda boş hic bir şey degismez..birikim yaptığı icin kendini her turlu hakli cikaracak..bebegin dogmak uzere seni uzmekte istemem konusarak bu adama hic bir sey anlatamazsin bi limit belirleyip aylik bana bu kadar para vereceksin diyeceksin emri vaki sekilde...ya yediğin iskenderin hesabini sormus ya inan dogumu gitmek uzeresin diye kufur etmiyorum suan kocana.
Güldürdü bu yorum beniBaşlık maddi konulardaki umursamazlık olunca ben de savurgan sandım
Eşiniz umursamaz değil parayı haddinden fazla umursuyor bence
Toplam ne kadar hiç hatırlamam duruyor öyleceÇok merak ettim ne kadar altın var şu an kenarda peki?
Değdi mi yani
Ciddeb yapmayı düşünüyorumBen olsam altınları bozdurmaya başlardım sanırım
ilk çocuğumuzVe siz bu adama 2. çocuğu doğruruyorsunuz.
doğuma 9 gün var görünüyor sdfhgjgdgd
Üye zaten hamile, haftaya doğum yapacak.
Bu adam hep cimriymiş ama görmek istememiş evlenmişsiniz, bir de yetmemezmiş gibi eşiniz ailesi tarafından doldurulan da birisi, o da yetmemiş siz de kayınvalideden izin alarak dışarı çıkan birisiniz, harcayamadığınız paranın hesabını kocaya, hastaneye annenize gidişinizin hesabını kayınvalideye, sizinki evlilik değil bilmem farkında mısınız?evli ilk gezmemiz de dahi paramız yok bisey alma diyerek beni baskıladı sigara içiyordum harçlık verirdi hamile kaldım sigarayı bıraktım para vermeyi de kesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?