Eşimin memleket sevdası

Ee kendinizde demissiniz iste 30'dan degilde 20'den basliyor kiralar diye.
20 de çok düşük bi tutar değil bence
Evet konu sahibini zorlamaz inşallah.
Dün eşimle konuştuk müdürü başka bi ile gitti, adamın kirası 6 binmiş onlara bakınca biz başka dünyada yaşıyoruz gibime geliyor

İş vaadi değil bu kurumsal bir iş teklifi benim anlatım tarzımdan belki kanka gel bu iş var girelim gibi gelmiş olabilir ama sözleşme gönderdiler eşime.
Zaten sözleşme imzalanırsa net maaş 175bin buna ek şeyler varmış bir de.

Ailelere uzak bir muhitte oturun ve eşinizle herseyi konuşun, eğer ailesi ile belirli bir mesafede olmayacaksa sonuçlarına katlanması gerektiğini belirtin, ben olsam iş için giderdim ama Ailelere ile en baştan mesafeli olur eşime de bunu aşılardım, eşin yan cizerse sen de yan çiz işin sonunda...

İnşallah zorlanmam

Eşim ailesine daha mesafeli öyle diyeyim ama ben de herşeyi peşin konuşan biriyim zaten o nedenle dediklerinize dikkat edeceğim mutlaka

Ben ailelerden her zaman uzakta olmaktan yanayım amaaa elin memleketinde darboğaz geçinmeyeceksem...

Memleketteki iş kısa vadeli bir şey olmayacaksa yani yıllarca sürecekse ve bahsedilen adam güvenilirse 1 dakika durmayın, memlekete gidin.

Ailelere, akrabalara gider gitmez sınırınızı çizersiniz. Öyle zırt pırt size gelmezler, kendi kafalarına göre plan yapmazlar. Herkesin kendi hayatı, işi gücü var sonuçta.

Kayınvalidenin fevri çıkışları olabilir, vallahi bu devirde stressiz, sinirsiz insan mı kaldı? Hayat çok zor mâlum. Hem memlekete gitmezseniz bu sefer maddi sıkıntılardan karı koca her gün birbirinize bağırıp çağırırsınız. Kayınvalidenin fevri çıkışları sizin kavgaların yanında pamuk kalabilir.

Son düzenleme:
Sınır çizme konuşma dikkat edeceğim. İş kısa vadeli değil bu pozisyondaki kişi zaten 7 yıldır orda.
Çocuğu Ege kasabasında büyütürüz diye hayal kurarken Malatya’da büyütecek olma şoku

Vallahi geçim neredeyse insan orada, hayat böyle bir şey. İş için farklı kıtaya gidenler bile var, o yönden sizinki yine iyi. Malatya'da kazandığınız parayla yazın Ege'de mis gibi tatil yaparsınız, hem de haftalarca.

Hayırlısı diyorum inşallah hepimiz çok mutlu günler yaşarız

Gayet iyi bir gelir olacak,kaynana ile aynı sokakta oturmayacaksaniz sıkıntı yok..Kesinlikle gidilir

Taşınırım kendı evımde otururum kocamında kafası iş yönünden rahatlar

Kaynanamda çok kafa ağrıtırsa mesafeyi koyar geçerim. kendı ailenize sigara için mesafe koymuşsunuz , eşinizde anlar herhalde kafa rahatlığı için koyacagınız mesafeyi

Ben Malatya'ya taşınırdım. Burada durup niye geçim derdine düşeyim ki. Oraya giderim. Kira derdi yok. Kazanç iyi olacak. Eee Malatya'da küçük bir şehir değil. Güzel de bir şehir. Eğitim ve sağlık açısından da sorun yok. Burada kalıp eşimi desteklemezdim. Niye kendimi yorayım.

Evet sanırım gitmek daha mantıklı görünüyor
Malatyayı biliyor gibisiniz ev için tavsiyenizi alabilirim.

Kocaeli'de yaşıyormuşsunuz ama bir mali müşavir tanıdıklarıyla, çevresiyle İstanbul'da da iyi işler bulabilir sanki ya? Araştırdı etti de bulamayıp mı Malatya fikrine geldi yoksa henüz yeni mi bu konular? Çok zorda kalmadıkça gitmezdim ben olsam. Oraya gidince çok yalnız hissedeceksiniz büyük ihtimalle. Sosyal çevreniz varsa yeniden oluşturmak zor olacak, sonra eşin akrabaları falan derken dert sahibi olma olasılığınız da yüksek.

Eşim de böyle yaklaştığı için işini İstanbul üzerine kurup gelmişti zaten. Ama tanıdık dediğimiz kişi zaten kuzen gibi bir şey. Kendisi o işten zaten fazlasını kazanıyor ve yetişemediği için böyle bir arayışı var. Kendisi çevresi halledebilseydi 1 yıldır aramazdı diye düşünüyorum yoksa ben de hiç sevmem tanıdıkla iş yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…